VILA-BLOK VODOVODNA Slovenija, Podravska, Maribor

Poiščite pot Vpišite vaš naslov in kliknite na gumb 'poišči pot'

Zanimive lokacije

Pokaži zanimive lokacije v oddaljenosti:
OSNOVNA ŠOLA MAKSA DURJAVE MARIBOR
0,27 km
UNIVERZITETNI KLINIČNI CENTER MARIBOR
0,29 km
LUTKOVNO GLEDALIŠČE MARIBOR
0,31 km
Stadion Ljudski vrt
0,98 km
Pogrebno podjetje Maribor d.d.
1,53 km

Opis in lokacija

Pozdravljeni,

predstavljamo vam šest elegantno zasnovanih stanovanj v novo grajenem večstanovanjskem vila-bloku na Vodovodni ulici na Taboru. Krasijo jih moderna zasnova, kakovost gradnje in materialov ter energetska varčnost.

Stavba je etažnosti pritličje + 3 nadstropja. V samem pritličju se nahajata 2 stanovanji, in sicer eno 2,5 sobno in eno 3-sobno, vsaka s svojim atrijem ter lesenim boksem za skranjevanje koles, smuči itd. V prvem nadstropju ležita eno 3-sobno ter eno  3,5 sobno stanovanje, ki je razporejeno v dveh etažah. Drugo nadstropje zajema 3 sobno stanovanje ter drugi etažni del 3,5 sobnega stanovanja z veliko teraso. V tretjem nadstropju pa se nahaja 3 sobno stanovanje z razgledom na okoliško naselje. Vsa stanovanja (razen 2,5 sobnega v pritličju) imajo svojo teraso s pogledom na okolico.

Stanovanjski prostori so naslednji: spalnica, dnevno bivalni prostor, shramba, predprostor, kopalnica, otroška soba + terasa.

Za ogrevanje je poskrbljeno z ločenimi toplotnimi črpalkami po vsakem stanovanju z zalogovnikom sanitarne vode. Toplotna črpalke poleti nudijo tudi hlajenje prostorov  preko vgrajenega sistema talnega gretja. Vsakemu stanovanju pripadata tudi dva parkirna mesta.

Za parkiranje je poskrbljeno s parkirnimi mesti, in sicer vsakemu stanovanju pripadata 2 parkirni mesti. Prav tako bo vsakemu stanovanju pripadal box oz. manjša lesena uta za shranjevanje koles, smuči itd.

Vila-blok je v začetni fazi gradnje, dokočanje ter možnost vselitve sta predvideni v mesecu Avgustu 2019. V kolikor se za nakup odločite zgodaj, je še možnost izbire materialov stavbnega pohištva in nekatere modifikacije (npr. možnost premestitve vodovodnih inštalicij kuhinje za 2 etažno stanovanje) itd.

PLAČILNI POGOJI: 10 odstotkov kupnine se plača ob sklenitvi kupoprodajne pogodbe, preostanek ob dokončanju.

Vaš Atrium nepremičnine

VILA-BLOK VODOVODNA - Slovenija, Podravska, Maribor

1 od 6

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija