Poslovni prostor prostor za storitve Gorenjska, Jesenice, Cena: 34.900,00

ogledan: 1.782
Shranjeni oglasi Shrani

Osnovni podatki

Cena:
34.900,00 
transakcija:
prodaja
šifra:
PP00121AU
vrsta objekta:
poslovni prostor
tip:
prostor za storitve
država:
Slovenija
lokacija:
Gorenjska, Jesenice
področje podrobno:
center II
leto izgradnje:
1983
leto prenove:
2004
nadstropje:
pritličje
velikost:
29,20 m²
oprema:
radiatorsko ogrevanje, toplovod, telefon, optika, kabelski internet
ostalo:
zemljiška knjiga
Gradbeno dovoljenje:
Da
Uporabno dovoljenje:
Da

Kontaktni podatki

Anže Urevc
GSM:
+386 41 857 701
Telefon:
+386 4 581 26 20
DOMINVEST d.o.o.
Cesta maršala Tita 18
4270 Jesenice
Telefon:
04 5812600

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji

Energetska izkaznica stavbe

Potrebna toplota za ogrevanje
Razred E
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+
Poslovni prostor prostor za storitve, Gorenjska, Jesenice, Jesenice (center II)
Salon, čakalnica

1 od 10

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija
Salon, čakalnica - Poslovni prostor prostor za storitve, Gorenjska, Jesenice, Jesenice (center II) Salon - Poslovni prostor prostor za storitve, Gorenjska, Jesenice, Jesenice (center II) Salon - Poslovni prostor prostor za storitve, Gorenjska, Jesenice, Jesenice (center II) Čakalnica - Poslovni prostor prostor za storitve, Gorenjska, Jesenice, Jesenice (center II) Čakalnica, salon - Poslovni prostor prostor za storitve, Gorenjska, Jesenice, Jesenice (center II) Salon - Poslovni prostor prostor za storitve, Gorenjska, Jesenice, Jesenice (center II) Vhod - Poslovni prostor prostor za storitve, Gorenjska, Jesenice, Jesenice (center II) Shramba - Poslovni prostor prostor za storitve, Gorenjska, Jesenice, Jesenice (center II) Stranišče - Poslovni prostor prostor za storitve, Gorenjska, Jesenice, Jesenice (center II) Vhod - Poslovni prostor prostor za storitve, Gorenjska, Jesenice, Jesenice (center II)

Opis

V centru Jesenic (soseska Center II) prodamo manjši poslovni prostor (frizerski salon) v pritličju stanovanjsko-poslovne stolpnice. Nahaja se na tranzitni lokaciji in je dobro viden z ulice. V tem prostoru je imela lastnica 16 let isto dejavnost - frizerski salon. Prodaja ga zaradi upokojitve. Prostor je bil zgrajen leta 1983, v celoti pa prenovljen v letu 2005. Od stanovanjskega dela stolpnice je popolnoma ločen, tako da nanj večina skupnih stroškov ne odpade. 

Poslovni prostor obsega glavni prostor (salon), čakalnico, stranišče in shrambo v skupni izmeri cca 29,2 m2 neto tlorisne površine. 

Vsa obstoječa oprema se prodaja skupaj s prostorom in je vključena v ceno. Prostor je sicer primeren tudi za opravljanje ostalih dejavnosti nege telesa, katere koli storitve ali manjšo trgovino. 

Prostor ima panoramsko okno s steklenimi vhodnimi vrati, kar prepušča dovolj svetlobe, možnost oglaševanja v izložbi in pogled v prostor ter iz njega. Vhod in panoramsko okno sta ustrezno zavarovana.

Ogrevanje je centralno, preko skupne toplotne postaje v stavbi. Celotni mesečni stroški poslovanja so nizki, nekje od 150 do 200 EUR. 

Prostor je prijeten, poznan in opažen. Zemljiškoknjižno urejeno, etažna lastnina vzpostavljena, brez bremen! Prevzem možen takoj po plačilu kupnine. Vredno nakupa!

Pogoj prodajalke je, da davek na promet nepremičnin v celoti plača kupec. Vse ostale stroške krije prodajalka. 

Glede na to, da je dejavnost še vedno v obratovanju, vas prosimo, da se za vse oglede predhodno dogovorite z nepremičninskim posrednikom in jih ne izvajate neposredno. 

Podobne nepremičnine v okolici

Poslovni prostor trgovina Gorenjska, Bled, Bled

prodaja
velikost: 25,00
Cena: 59.000,00

Poslovni prostor večnamemben Gorenjska, Bled, Bled

prodaja
velikost: 15,50
Cena: 49.500,00

Poslovni prostor trgovina Gorenjska, Bled, Bled

prodaja
velikost: 16,00
Cena: 49.800,00