Zemljišče zazidljivo Savinjska, Celje, Otemna, Cena: 50,00 € / m² (~ 40.950,00 €)

ogledan: 14.317
Shranjeni oglasi Shrani

Osnovni podatki

Cena:
50,00 € / m² (~ 40.950,00 €) 
transakcija:
prodaja
šifra:
PZ00362MN
vrsta objekta:
zemljišče
tip:
zazidljivo
država:
Slovenija
lokacija:
Savinjska, Celje, Otemna
področje podrobno:
Šmartno v Rožni dolini
leto izgradnje:
2018
velikost:
0,00 m²
Parcelë:
819,00 m²
ostalo:
zemljiška knjiga
Gradbeno dovoljenje:
Ne
Uporabno dovoljenje:
Ne

Kontaktni podatki

Milan Nerad
GSM:
+386 41 538 419
AŽ&MB NERAD d.o.o.
Podvrh 106G
3314 Braslovče
Telefon:
041 538419

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji
Zemljišče zazidljivo, Savinjska, Celje, Otemna (Šmartno v Rožni dolini)

1 od 3

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija

Opis

V naselju Otemna  -  Šmartno v Rožni dolini, kraj z izredno bogato zgodovino, kraj ki se nahaja ob severnem delu Celja in po katerem je dobilo ime Šmartinsko jezero, se na izredno lepi sončni, razgledni lokaciji  prodaja parcela – stavbno zemljišče (manjši del je kmetijsko). Parcela ima rahel naklon in je velikosti 819m2 ter se nahaja oz cca 2 km od centra Šmartnega (cerkev, trgovina, gostišče,.....).

Zemljišče se nahaja na sončni legi, dostop do zemljišča je urejen po lokalni asfaltirani cesti (pravkar poteka prenos lastništva ceste na občino) in ker je nestrnjeno naselje, je urejeno tudi vzdrževanje – pluženje ceste. Parcela ima rahel naklon, s pogledom proti Celju, oz zelenim gričem za njim in proti Savinjski dolini, kar lokaciji daje še dodatno privlačnost.  Lokacija vam nudi mir, »objem« narave sicer je  nekaj sosedov, vendar vam velikost in lega parcele zagotavlja dovolj zasebnosti. Seveda pa je parcela tudi dovolj velika, da boste lahko poleg hiše »z dodatki«, imeli tudi dovolj prostora za zelenjavni vrt, sadno drevje, zelenico, otroško igrišče, bazen, piknik prostor….. Trenutno na parceli ni ničesar  in tako boste lahko po ureditvi dokumentacije pričeli z gradnjo. Ob parceli so komunalni priključki (voda, elektrika in telefonija, po prostorskem planu je predvidena čistilna naprava).

Sama lokacija pa je dovolj blizu Celja in AC odcep Lopata, da ste v vsega nekaj min v mestu ali na AC, ali po opravkih, hkrati pa si boste uredili svoj »mirni bivalni kotiček« v objemu narave in sosedov.

 Za vse informacije nas lahko pokličete na 041/538-419 in se tudi dogovorimo za ogled.