Zemljišče zazidljivo Posavje, Brežice, Dobova, Cena: 35,00 € / m² (~ 26.250,00 €)

ogledan: 6.397
Shranjeni oglasi Shrani

Osnovni podatki

Cena:
35,00 € / m² (~ 26.250,00 €) 
transakcija:
prodaja
šifra:
PZ00469MN
vrsta objekta:
zemljišče
tip:
zazidljivo
država:
Slovenija
lokacija:
Posavje, Brežice, Dobova
velikost:
750,00 m²

Kontaktni podatki

Milan Nerad
GSM:
+386 41 538 419
AŽ&MB NERAD d.o.o.
Podvrh 106G
3314 Braslovče
Telefon:
041 538419

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji
Zemljišče zazidljivo, Posavje, Brežice, Dobova

1 od 4

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija

Opis

Na odlični lokaciji v Dobovi (občina Brežice) je naprodaj več stavbnih parcel v velikosti med cca. 750m2 in 900m2 (točna kvadratura bo znana v dogovoru z kupcem po geodetski odmeri od večje parcele) na katerih je možna gradnja stanovanjsko poslovnih objektov. Možnost nakupa celotne parcele v velikosti cca. 4800m2 (v primeru nakupa celotnega zemljišča je cena cca. 30 EUR/m2). Parcele je popolnoma ravna, je na sončni lokaciji, nahaja se v nestrnjenem naselju stanovanjskih hiš in sama velikost parcele vam omogoča, da si lahko poleg hiše uredite še zelenjavni vrt, bazen, piknik prostor.... Parcele so na lokaciji, kjer imate v bližini ogromno možnosti za krajše ali daljše sprehode – pohode po naravi, kolesarjenje, wellness,……skratka možnost aktivnega preživljanja prostega časa. Vsi komunalni vodi so na oz. ob parcelah (vodovod, elektrika, kanalizacija, telekomunikacija)

Zemljišča se nahajajo v krajevni skupnosti Dobova (del občine Brežice), ki šteje približno 6.000 prebivalcev in se razprostira na vzhodnem deli občine Brežice neposredno ob Slovensko- Hrvaški meji z dobro železniško povezavo, saj je v Dobovi največji mednarodni železniški mejni prehod JV Evrope (meddržavni mejni prehod Rigonce). Zemljišče se ponaša z odlično lokacijo v centru Dobove, saj se v njeni neposredni bližini (cca. 500m) nahaja šola, vrtec, banka, pošta, avtobusna postaja in železniška postaja (Povezava Zagreb- Zidani Most (Ljubljana, Maribor)). Hotel Paradiso. Naselja, ki tvorijo krajevno skupnost Dobova, se razprostirajo na vzhodnem delu občine Brežice in neposredno ob slovensko - hrvaški meji, ki s sosednjo KS skupaj štejejo  približno 6.000 in več prebivalcev. Hkrati pa je parcela zanimiva tudi za gradnjo počitniških objektov, saj se v neposredni bližini (cca. 500m) nahajajo Terme Paradiso in Terme Čatež, ki so od parcele oddaljene cca. 5 km.

Oddaljenost pomembnih krajev od lokacije; - mesto Brežice (5 km, 25 tisoč prebivalcev), Zagreb (20 km ali 20 min), avtocesta LJ-ZG (5km), mednarodni mejni prehod Obrežje (10 min), Bizeljsko-sremiški okoliš (15 km), letališče Cerklje ob Krki (10 min), avtocesta Ljubljana-Zagreb (10 min od lokacije).

Skratka naprodaj so zemljišča, kjer si lahko postavite svoj dom, ki vam nudi življenje v urbani okolici, hkrati pa tudi v mirnem okolju za življenje. Lahko pa ga izkoristite za postavitev infrastrukture, ki bi služila storitvenim ali turističnimi dejavnostmi.

Za več informacij in ogled nas pokličite na 041/538-419.