Gospodarski objekt poslovno stanovanjski objekt Savinjska, Celje, Cena: 385.000,00

ogledan: 3.505
Shranjeni oglasi Shrani

Osnovni podatki

Cena:
385.000,00 
transakcija:
prodaja
šifra:
PG00603AN
vrsta objekta:
gospodarski objekt
tip:
poslovno stanovanjski objekt
država:
Slovenija
lokacija:
Savinjska, Celje
leto izgradnje:
1850
leto prenove:
1987
nadstropje:
K+P+1
velikost:
561,00 m²
parcela:
1.697,00 m²
oprema:
talno ogrevanje, radiatorsko ogrevanje, kurilno olje
ostalo:
balkon, terasa, shramba v kleti, parkirno mesto, dve parkirni mesti, več parkirnih mest

Kontaktni podatki

Aljaž Nerad
AŽ&MB NERAD d.o.o.
Podvrh 106G
3314 Braslovče
Telefon:
041 538419

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji
Gospodarski objekt poslovno stanovanjski objekt, Savinjska, Celje, Celje

1 od 20

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija

Opis

Poslovno stanovanjska stavba, Celje, Lava

Na atraktivni lokaciji v Celju (Celje Lava) prodamo poslovno stanovanjsko stavbo (pritlični del: penzion, gostišče; prvo nadstropje: stanovanjski del) s pripadajočima gospodarskima objektoma. Stavba je ustrezno vzdrževana in opremljena za opravljanje gostinske dejavnosti. Prav tako pa je kpl. opremljeno tudi stanovanje v prvem nadstropju stavbe.

Površina hiše / zemljišča

  • Poslovno stanovanjska stavba (letnik 1850, leta 1987 obnova strehe in fasade) je sestavljena iz treh dodelanih etaž (K+P+1) in obsega cca. 320 m2 uporabne površine (cca. 215m2 penzion, gostišča, cca. 105m2 stanovanje + klet).
  • Zemljišče skupne velikosti 1697 m2 zajema poleg poslovno stanovanjske stavbe še dva gospodarska objekta in stanovanjska stavba (v preteklosti se je uporabljala kot shramba oz. garaža, lahko pa se preuredi v stanovanjski objekt. Stavba ima po podatkih GURSA 138,1 m2 uporabne površine. Prvotna stavba se je leta 1989 nadomestila s stavbo, ki stoji še danes). En gospodarski objekt (letnik 1950) se je uporabljal kot shramba (spodaj), sušilnica (zgoraj), drugi (letnik 1860, leta 1987 menjava strehe in obnova fasade) pa se je uporabljal kot prostor za pripravo hrane (zelenjava, meso,…, umivalnica) vendar pa ga je možno uporabljati tudi v druge namene.
  • na zemljišču se nahaja več parkirnih mest za obiskovalce in terasa na prostem (primerna za postavitev miz, delno pokrita).

Razporeditev in lega


Poslovno stanovanjska stavba obsega tri etaže K+P+1:

  • V kleti se nahaja večji prostor primeren za shranjevanje živil in pijače, ki ga je možno preuredit v prostor za zaključene družbe. V klet se pride po notranjih stopnicah iz pritličja.
  • Pritličje obsega večjo sobo (več miz, stolov in šank z komplet opremo za opravljanje gostinske dejavnosti), kuhinjo (delovni pulti (vsa oprema je iz nerjavečega jekla, 2X štedilnik, 1X zmrzovalnik, 1X hladilnik z zmrzovalnikom, konvektomat in pralnica), 2X jedilnica (obe opremljeni s stoli in mizami, v eni se nahaja krušna peč), WC (ločen 2X moški in 1X ženski).
  • Prvo nadstropje (stanovanje) obsega kuhinjo, dnevno sobo, shrambo, prostor s kuhinjo (možnost ureditve dodatne otroške sobe, sobe za goste ali shrambe), jedilnico, dnevno sobo (izhod balkon, ki gleda na sprednjo stran- stran proti cesti), spalnico, WC, kopalnica (kopalniški blok, bojler, bana) in hodnik (izhod na teraso, velikosti cca. 20m2, gleda na zadnjo stran hiše). V prvo nadstropje se pride po notranjih stopnicah iz pritličja.

Oprema in ogrevanje

Celotna stavba ima urejeno centralno ogrevanje na kurilno olje (v poslovnem delu stavbe (pritličje) je urejeno dvocevno ogrevanje, v stanovanjskem delu (1. nadstropje) pa enocevno ogrevanje. Pritličje in 1. nadstropje loči lesena plošča. Prav tako so bile v 1. nadstropju menjane varovalke.

Poslovno stanovanjska stavba se prodaja opremljena in s svojo opremljenostjo nudi možnost izvajanja gostinske dejavnosti in možnost bivanja. Oprema je sicer starejšega letnika, vendar je dobro ohranjena.

Lokacija in infrastruktura

Lokacija s svojo atraktivnostjo omogoča opravljanje gostinske dejavnosti, saj se nahaja v poslovni coni, katera s svojo velikostjo nudi široko bazo ljudi, ki bi prihajali na malice, prav tako pa z neposredno bližino stanovanjskih blokov nudi veliko število strank, ki bi hodili na kosila, večerje,…. Hkrati pa sama zgradba z manjšimi preureditvami omogoča opravljane ostalih poslovnih dejavnosti. Zraven vsega prej naštetega pa jo lahko uporabljate tudi kot stanovanje.

Priključki


Urejeni so vsi priklopi na javne sisteme: voda, telefon, internet…

Za več informacij pokličite 041/741-602 (Aljaž).