Zemljišče zazidljivo Osrednjeslovenska, Moravče, Vinje pri Moravčah, Cena: 132.000,00

ogledan: 2.605
Shranjeni oglasi Shrani

Osnovni podatki

Cena:
132.000,00 
transakcija:
prodaja
šifra:
PZ03027NN-LJ
vrsta objekta:
zemljišče
tip:
zazidljivo
država:
Slovenija
lokacija:
Osrednjeslovenska, Moravče, Vinje pri Moravčah
nadstropje:
ni podatka
velikost:
19.261,00 m²

Kontaktni podatki

SVET - Lj
Kamniška ulica 47
1000 Ljubljana
Telefon:
+386 (0)1 230 70 70
Fax:
+386 (0)1 430 56 53

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji
Zemljišče zazidljivo, Osrednjeslovenska, Moravče, Vinje pri Moravčah

1 od 19

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija

Opis

MORAVČE, Vinje pri Moravčah; posredujemo pri prodaji večjega zemljišča v izmeri 19.261 m2, od tega zazidljivega zemljišča v izmeri 1.363 m2, ostalo zemljišče so travniki primerni za vzrejo konj ali drobnice. Namembnost gradnje je za enostanovanjsko stavbo.

Dostop do parcele na kateri je objekt potreben rušitve in je osnova za nadomestno gradnjo, je urejen po asfaltni cesti, ki se nadaljuje cca 500 m po gozdni cesti. Parcele so na pobočju hriba in v bližini mirnega naselja stanovanjskih hiš v vasi Vinje, oddaljenost je cca 3,5 km od avtoceste AC izvoza Lukovica čez vas Negastrn. Priključek za elektriko je na parceli, vodno zajetje pa je na tej parceli.

Od centra Moravč je 5 km in vodi občinska asfaltirana cesta. Gozdo cesto pa je potrebno urediti do dostopa na zazidljivi parceli. Poleg zelo starega objekta cca 70 m2 je še gospodarsko poslopje - bivši hlev za živino. Na omenjenem zemljišču je obstaja možnost izgradnje ekološke kmetije, možnost vzreje konj in drobnice ali pa samo hiše v popolnem osrčju narave. Predmet prodaje je celotno zemljišče.

Lastništvo je urejeno. Bremen prosto. Vabljeni na ogled od ponedeljka do sobote po dogovoru. Po želji vam lahko posredujem tudi Lokacijsko informacijo za gradnjo objektov oz. izvajanje drugih del na teh zemljiščih ali objektih.

LASTNICA  LAHKO ODDA ZEMLJIŠČE TUDI V NAJEM PO DOGOVORJENI NAJEMNINI .

Prodajalec nepremičnine pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da se provizija razdeli med prodajalca in kupca.