Stanovanje triinpolsobno Južna Primorska, Izola/Isola, Izola, Cena: 305.729,48

ogledan: 11.196
Shranjeni oglasi Shrani
Poiščite pot Vpišite vaš naslov in kliknite na gumb 'poišči pot'

Zanimive lokacije

Pokaži zanimive lokacije v oddaljenosti:
Lekarna San Simon
0,32 km
OSNOVNA ŠOLA LIVADE IZOLA
0,95 km
GLOBUS FILM - KINEMATOGRAFSKO PODJETJE
1,39 km

Osnovni podatki

Cena:
305.729,48 
transakcija:
prodaja
šifra:
11B
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
triinpolsobno
država:
Slovenija
lokacija:
Južna Primorska, Izola/Isola, Izola
naselje:
Stanovanja Izola - objekt B
leto izgradnje:
2008
leto prenove:
2016
nadstropje:
3.
velikost:
89,90 m²
oprema:
klima, ogrevanje z elektriko, domofon, telefon, optika
ostalo:
loggia, pokrit parkirni prostor, zemljiška knjiga
Gradbeno dovoljenje:
Da
Uporabno dovoljenje:
Da

Tabela prostorov

oznaka prostor talne obloge faktor
1 dnevni prostor - 30,30
2 kuhinja - 4,80
3 soba - 10,40
4 soba - 9,00
5 soba - 9,10
6 hodnik - 4,70
7 stranišče - 1,60
8 kopalnica - 4,30
9 shramba - 1,80
10 hodnik - 3,80
11 zaprta loggia - 10,10

Kontaktni podatki

Magda - Bohinj d.o.o.
Dunajska cesta 198a
1000 Ljubljana
GSM:
+386 68 686 054
Telefon:
+386 1 560 37 70
Fax:
+386 1 560 37 80

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji

Energetska izkaznica stavbe

Potrebna toplota za ogrevanje
Razred C
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+

Stanovanja Izola - objekt B - Cenik

oznaka vrsta tip velikost m² cena €
Stanovanje - triinpolsobno
11B stanovanje triinpolsobno 89,00 305.729,48 Prosto
Stanovanje triinpolsobno, Južna Primorska, Izola/Isola, Izola

1 od 4

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija

Zasnova

Objekt z oznako »B« v Izoli je apartmajski objekt v štirih etažah z enajstimi (11) enotami, s tremi stanovanji v etaži in dva v mansardi. Apartmaji so zasnovani v tlorisih, ki omogočajo funkcionalno izrabo površin, hkrati pa tudi ugodno bivanje. Po eno (1) parkirno mesto na enoto je zagotovljeno na funkcionalnem zemljišču pred stavbo s sistemom električnih dvižnih ploščadi.

Obdelave

SKUPNI DELI:  vsi skupni deli (stopnišča, hodniki) so finalno izdelani. Stopnišča in skupni hodniki so obloženi z naravnim kamnom, stene so barvane z belo pol disperzijsko barvo. 

STENE IN STROPOVI:  notranje površine AB plošč so brušene, glajene z izravnalno maso in finalno barvane z belo pol disperzijsko barvo. Vse stene knauf so glajene z izravnalno maso in finalno barvane z belo pol disperzijsko barvo. Stene v kopalnicah so do višine 2m obložene s keramičnimi ploščicami. 

TLAKI: izvedeni so klasični cementni estrihi s predpisano toplotno izolacijo. Finalni tlak v bivalnih prostorih je panelni hrastov parket z nizkimi zaključnimi letvicami ali keramika v treh atrijski apartmajih. V kopalnicah in WC-jih je keramična obloga. 

STAVBNO POHIŠTVO: Vhodna vrata v objekt alu, okna in balkonska vrata so iz PVC-ja v beli barvi, zastekljena s dvo slojno zasteklitvijo. Zunanje police so kamnite. 

Notranja vrata so lesena ­ - suho montažna. Vhodna vrata so lesena na jekleni konstrukciji protipožarna in zvočno izolativna, protivlomna in dimotesna. Notranje police so iz naravnega kamna. 

SANITARNA KERAMIKA: v kopalnicah in WC-jih so vgrajeni tipski sanitarni elementi srednjega cenovnega razreda v skladu s PZI projektom, vgrajene so tuš kadi, električni bojlerji in električni kopalniški radijatori. Sanitarni prostori niso opremljeni z drobno sanitarno opremo. 

ZUNANJA UREDITEV: Okolica objekta je urejena po projektu zunanje ureditve. Dostopi do objekta in pešpoti je metlični beton in asfalt, ostale površine so izvedene kot zelene površine. Atriji so med seboj ločeni z lahko kovinsko mrežo odporno proti zunanjim vplivom, katera nudi zadostno zasebnost med atriji. 

KOMUNALNI PRIKLJUČKI: Objekt je preko predvidenih priključkov priključen na obstoječe komunalne vode in sicer vodovod, kanalizacijo, elektriko, TK. 

Inštalacije

ELEKTRO INŠTALACIJE 

Stanovanja: vsak apartma je preko svojega merilnega mesta priključen na javno elektro omrežje. V vsakem stanovanju je inštaliran razdelilec z varovalnimi elementi, izvedeni so vsi razvodi za točno instalacijo, zaključeni z vtičnicami in stikali. Svetila niso predmet ponudbe, vgrajena so grla za žarnice. V apartmajih je izvedeno ožičenje za priključek na sistem telefonskega omrežja in antenske instalacije. Vsak apartma ima vgrajeno govorno napravo – domofon za pogovor med glavnim vhodom in apartmajem, z možnostjo električnega odpiranja glavnih vrat iz posameznega stanovanja. V stopniščih, oziroma skupnih hodnikih posameznih etaž so vgrajeni gasilni aparati in senzorska led rastvetljava z zasilno rasvetjavo. 

Skupni prostori:V stopniših, oziroma skupnih hodnikih posameznih etaž so vgrajeni gasilni aparati in senzorska led rastvetljava z zasilno rasvetjavo.Pri glavnih vhodnih vratih je vgrajen pozivnik s povezavo v stanovanju vgrajeno govorno napravo, z možnostjo električnega odpiranja vhodnih vrat iz posameznega stanovanja. 

OGREVANJE: ogrevanje in hlajenje je izvedeno z klimo. 

VODOVOD: vsak apartma ima svojo interno merilno mesto za hladno vodo. Priprava tople vode se vrši preko električnega bojlerja ki se nahaja v vsakem stanovanju.

PREZRAČEVANJE: je mehansko z okni