Hiša vrstna Ljubljana, Vič Rudnik, Murgle, Cena: 650.000,00

Osnovni podatki

Cena:
650.000,00 
transakcija:
prodaja
šifra:
PH30480AG
vrsta objekta:
hiša
tip:
vrstna
država:
Slovenija
lokacija:
Ljubljana, Vič Rudnik, Murgle
leto izgradnje:
2009
leto prenove:
2010
velikost:
161,00 m²

Kontaktni podatki

Irena Stok
GSM:
+386 30 313003
Telefon:
+386 1 2445000
Ljubljana nepremičnine d.o.o.
Cesta na Brdo 69
1000 Ljubljana
Telefon:
+386 1 244 50 00
Fax:
+386 1 244 50 04

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji
Hiša vrstna, Ljubljana, Vič Rudnik, Murgle

1 od 17

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija

Opis

Lj Murgle, prodamo popolnoma opremljeno atrijsko hišo (U oblike) neto bivalne površine 161 m2, letnik gradnje 2009 , ki stoji na parceli 322m2.

Hiša je bila v osnovi na novo dograjena in opremljena z macesnovimi okni in dizajnerskim pohištvom ter pokritim bazenom dolžine 7m.

Obsega predprostor z manjšo kopalnico, utility s pralnim strojem,ki služi kot likalnica. Dnevno bivalni prostor z vgrajeno moderno kuhinjo ter jedilnico, ki se nadaljuje kot dnevna soba z odprtim visečim kaminom in izhodom na atrij.  Glavna spalnica ima svojo garderobno sobo in izhod na atrij.

V nadaljevanju je še ena soba, ki služi kot fitnes ali lahko tudi pisarna, s pogledom na bazen in atrij.  Na drugi strani hodnika sta še lepa otroška soba in večja kopalnica.

Opremo hiše odlikuje sodoben dizajn, kvaliteta materialov, pametna instalacija, alarmna naprava povezana v nadzorni center, visoki stropovi v dnevno bivalnem prostoru, stensko ogrevanje in hlajenje, plinska peč.

Hiši pripada garaža v skupnem nizu garaž. Hiša stoji na čudoviti, mirni lokaciji v blizini PST, kjer je veliko zelenih površin. Lokacijo odlikuje tudi bližina centra mesta in hiter dostop do AC obroča.

Vabljeni k ogledu!

Pogoj prodajalca za sklenitev posla: Kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2 % prodajne cene.

Lj Murgle; an atrium house with 161 sqm.

The house consists of an entrance hall with a small bathroom, a utility with a washing machine. The Living room with a fitted modern kitchen and dining area, which continues as a living room with open hanging fireplace and exit to the atrium. The master bedroom has its own dressing room and exits to the atrium.

The house has a garage in a common set of garages. The house stands in a beautiful, quiet location with many green areas. The location is also distinguished by the proximity of the city center and quick access to the AC ring.

You are invited to visit!

Seller's requirement for conclusion of an operation: Buyer pays the real estate transfer tax in the amount of 2% of the selling price.