Hiša samostojna Savinjska, Zreče, Planina na Pohorju, Cena: 450.000,00

ogledan: 12.233
Shranjeni oglasi Shrani

Osnovni podatki

Cena:
450.000,00 
transakcija:
prodaja
šifra:
PH02873ZB
vrsta objekta:
hiša
tip:
samostojna
država:
Slovenija
lokacija:
Savinjska, Zreče, Planina na Pohorju
leto izgradnje:
2009
nadstropje:
ni podatka
velikost:
430,00 m²
parcela:
1.161,00 m²

Kontaktni podatki

Zdenka Bahčič Žrlič
GSM:
051 317 333
TA-BU Nepremičnine d.o.o.
Pod hribom 78
1000 Ljubljana
Telefon:
+ 386 (0)1 514 15 95
Fax:
+ 386 (0)1 514 15 96

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji

Energetska izkaznica stavbe

Potrebna toplota za ogrevanje
Razred E
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+
Hiša samostojna, Savinjska, Zreče, Planina na Pohorju

1 od 22

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija

Opis

Izredno lepo urejena stanovanjska hiša ima veliko dnevne svetlobe in je grajena v treh etažah( klet, pritličje in mansardo, zgrajena l.2009(material nosilne konstrukcije:les(HONKA)), leži na zemljišču 1.161 m2.Hiša se nahaja na hribčku v zavetju gozda v naselju individualnih enodružinskih hiš in vikendov. Lokacija je zelo lepa, sončna in mirna. Kompletno izdelana in opremljena po naročilu iz najkvalitetnejših materialov; vsi priključki. Talne obloge:les in keramika. CK-el.in drva (2 kamina). Na dvorišču nadstrešek za 2 avtomobila in dovolj parkirišč za goste. Hiša se prodaja opremljena. Asfalten dostop. Posestvo je v celoti ograjeno s kovano ograjo z daljinskim odpiranjem vrat. Na posestvu je tudi uta, v kateri je kuhinja in jedilnica ter prostor za shranjevanje športne opreme itd. Okolica hiše je hortikulturno urejena z izbranim okrasnim grmičevjem, drevjem, rožami itd. Vse pohodne površine so tlakovane s kvalitetnimi tlakovci, kakor tudi oporni zidovi. Socialna struktura okolice je nadpovprečna, zato se boste na tej lokaciji počutili prijetno. Okolje, kjer se nahaja hiša nudi veliko možnosti za sprehode in preživljanje prostega časa v naravi, hkrati pa je le nekaj minut oddaljen od Term Zreče, kjer boste deležni vseh užitkov, ki jih nudi termalna voda ter le nekaj minut od smučarskega središča Rogla.
V bližini se nahajajo gostilne, šola (vozi šolski avtobus), vrtec, cerkev, trgovina, ... Vselitev je možna po dogovoru.
Oprema:centralna kurjava-el,drva, telefon, internet,kamere za varovanje itd.
Vpisano v zemljiško knjigo;bremen prosto
Obsega:Klet:savna, kopalnica,wc,jacuzzi, fitnes,pralnica s sušilnico ter kuhinja(krušna peč) z jedilnim kotom ter večji pomožni prostor (dostop možen tudi iz zunanjosti)
Pritličje:dnevna soba (kamin),kuhinjo z jedilnico, spalnica, garderoba,kopalnica, velika pokrita terasa
Mansarda:2 spalnici, galerija s prostorom za počitek kopalnica in loža
Zaradi izredno lepe urejenosti hiše in odlične lokacije, vam priporočamo ogled in nakup.
Možna menjava za manjša novejša stanovanja v Ljubljani

ETA-Evropsko tehnično soglasje
CERTIFICATE No.126_00.

HONKA
Kakovost in natančnost sta v ospredju pri celotnem procesu proizvodnje Honka hiše. Pogoji za to so zagotovljeni že v fazi načrtovanja za vsak element hiše, in sicer z najnovejšo tehnologijo CAD. Tako je vsak dom ustvarjen do popolnoma najmanjše podrobnosti že na zaslonu. Vsi leseni deli hiše so ustvarjeni v tovarni in pripravljeni za montažo na terenu.
Za izdelavo svojih brunaric uporablja HONKA izključno les visoko odpornega polarnega bora. Izjemni pogoji za rast na Finskem silijo bor v počasno rast z omejenim ravnotežjem vlage. Les z ozkimi drevesnimi letnicami je izjemno odporen in ima odlično dimenzijsko stabilnost. Polarni bor ima v primerjavi z borom, ki raste v južnejših predelih, tudi veliko boljšo vrednost toplotne izolacije.
Zagotavljanje kakovosti proizvodnje je odvisno od kakovosti lesa. Vsaka stopnja v proizvodnji ima pri Honki natančno določena merila kakovosti.
Zelo pomembno merilo kakovosti je sušenje lesa in njegovo lepljenje, ki se pri Honki natančno spremlja, da se zagotovi homogenost končnega izdelka. Kakovost končnih izdelkov testirajo v ekstremnih pogojih.
Honka je prvi proizvajalec pristnih lesenih hiš na svetu, ki je prejel Evropsko tehnično soglasje (ETA) in zato je eden redkih proizvajalcev masivnih lesenih hiš, ki ima pravico do uporabe oznake CE. Oznaka CE je uradni simbol, ki označuje, da je izdelek v skladu z zahtevami gradbenih proizvodov v Evropski uniji. Označeni z oznako CE se Honka stavbe lahko prodajajo prosto v 27 evropskih državah. Ta akreditacija ponuja velike prednosti za naše stranke.
Znak \"ORIGINAL HONKA\" simbolizira pristne masivne lesene hiše HONKA.
Beseda ORIGINAL vas spomni, da ste lastnik prave in originalne Finske hiše HONKA, katere začetki segajo že v daljno leto 1958. Beseda HONKA (po finsko pomeni star bor) je na Finskem sinonim za lesene hiše iz polarnega bora in je v vsesplošni uporabi. Vendar je le HONKA simbol najvišje kakovosti.