Počitniški objekt vikend Podravska, Maribor okolica, Kamnica, Cena: 49.000,00

ogledan: 4.509
Shranjeni oglasi Shrani

Osnovni podatki

Cena:
49.000,00 
transakcija:
prodaja
šifra:
948
vrsta objekta:
počitniški objekt
tip:
vikend
država:
Slovenija
lokacija:
Podravska, Maribor okolica, Kamnica
področje podrobno:
KAMNICA
leto izgradnje:
1980
velikost:
20,00 m²
Parcelë:
919,00 m²
Gradbeno dovoljenje:
Ne
Uporabno dovoljenje:
Ne

Kontaktni podatki

Tanja Koser
GSM:
041/699-401
Telefon:
02/228-19-80
TK nepremičnine, Tanja Koser s.p.
Gozdna ulica 16
2311 Hoče
GSM:
+386 41 699 401

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji

Energetska izkaznica stavbe

EI ni potrebna (334.člen EI-1)
Počitniški objekt vikend, Podravska, Maribor okolica, Kamnica (KAMNICA)

1 od 10

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija

Opis

V naravi, na mirni, sončni in razgledni lokaciji v Kamnici prodamo zazidljivo parcelo v izmeri 919 m². Parcela je deloma ravna, deloma terasasta z naklonom. Namembnost parcele je opredeljena kot površina razpršene poselitve. Primerna je za gradnjo stanovanjske hiše ali počitniške hiše. Trenutno je zasajena z drevjem, sadnim drevjem, cvetlicami. Parcela bo po čiščenju dobila lepo in dovolj veliko ravno površino, ki bo primerna za gradnjo hiše s prekrasnim pogledom na vzhod in tudi na jugozahod (Pohorje in Maribor). 

Na parceli stoji montažna hiška v izmeri 19 m², ki služi kot počitniški objekt (gradbeno dovoljenje). Grajena je bila 1980, ima priklop vode in elektrike. Prav tako pa je tik ob parcelei tudi kanalizacija in kabelski priključek. Tako, da je vsa potrebna infrastruktura že na parceli.  Dostop je urejen po asfaltni cesti, zadnjih 50 m je makedam. 

Primerna je za kupce, ki bi na parceli gradili svoj dom ali za kupce, ki bi v naravi preživljali svoj prosti čas, vrtnarili in uživali v sproščanju.

Lokacijsko je parcela dobro umeščena v naravo a hkrati blizu mesta. Primerna za ljudi, ki si želijo mirnega življenja izven mestnega vrveža, hkrati pa so dovolj blizu vse potrebne infrastrukture, kot šola, vrtec, pošta, trgovina, zdravstveni dom, avtobusna postaja itd. 

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in prosta bremen. Vsa potrebna infrastruktura se nahaja v neposredni bližini.
 

Podobne nepremičnine v okolici