Poslovni prostor prostor za storitve Podravska, Maribor, Center, Cena: 109.000,00

ogledan: 3.726
Shranjeni oglasi Shrani
Poiščite pot Vpišite vaš naslov in kliknite na gumb 'poišči pot'

Zanimive lokacije

Pokaži zanimive lokacije v oddaljenosti:
OSNOVNA ŠOLA MAKSA DURJAVE MARIBOR
0,27 km
UNIVERZITETNI KLINIČNI CENTER MARIBOR
0,29 km
LUTKOVNO GLEDALIŠČE MARIBOR
0,31 km
Stadion Ljudski vrt
0,98 km
Pogrebno podjetje Maribor d.d.
1,53 km

Osnovni podatki

Cena:
109.000,00 
transakcija:
prodaja
šifra:
LOKAL CENTER 93 m2
vrsta objekta:
poslovni prostor
tip:
prostor za storitve
država:
Slovenija
lokacija:
Podravska, Maribor, Center
leto izgradnje:
1995
leto prenove:
2014
velikost:
93,10 m²

Kontaktni podatki

Gral
Trg Leona Štuklja 5
2000 Maribor
Telefon:
+386 2 251 60 71
Fax:
+386 2 251 60 71

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji

Energetska izkaznica stavbe

Potrebna toplota za ogrevanje
Razred C
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+
Poslovni prostor prostor za storitve, Podravska, Maribor, Center

1 od 12

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija

Opis

NOVEJŠI, ZELO LEPO UREJEN LOKAL V CENTRU MESTA, PRIMEREN ZA STORITVENO IN TRGOVSKO (neživilsko) DEJAVNOST ali kot RAZSTAVNI PROSTOR

V centru mesta prodamo ulični lokal – poslovni prostor, velik 93,10 m2. Dejanske kvadrature je nekoliko več, okoli 100 m2. Prostori so reprezentativni: v pritličju je 53 m2 velik prostor, kjer se lahko opravlja storitvene dejavnosti, posebno kozmetični in masažni salon ali trgovski lokal oz. razstavni prostor. Zaradi umeščenosti lokala v stavbo je prostor primeren za tiste dejavnosti, ki ne potrebujejo veliko dnevne svetlobe in pri svojem delu uporabljajo umetno svetlobo.

V zgornji etaži, ki ima okoli 50 m2, pa so predprostor, pisarne, ki so zelo lepo opremljene, WC, ki je opremljen, še en WC (brez sanitarne opreme) ter prostor za arhiv in čajno kuhinjo, ki še ni bila izdelana. Tudi dostava je enostavna, ker ima poslovni prostor vrata tudi na drugo stran, na parkirišče, ki je ob stavbi.

Poslovni lokal kot celota je res nekaj posebnega, ker ima vgrajene same visoko kvalitetne materiale, zanimivo osvetlitev, ker ni veliko prave dnevne svetlobe, dobro urejeno prezračevanje, veliko steklenih površin, ki so nekaj posebnega in ima dinamično razporeditev, vse skupaj pa omogoča prijetno in med seboj povezano poslovno okolje. Poslovno-trgovska stavba je bila zgrajena leta 1995 in se nahaja v enih od Mestnih vrat. 

Poslovni prostor ima uporabno dovoljenje, izdelano energetsko izkaznico (razred C), ogrevanje je etažno plinsko na mestni plin, priključen je lahko tudi na varovanje. V neposredni bližini so banke, poštasodiščefinančna uprava in vsa ostala potrebna infrastruktura mestnega centra. Parkiranje je mogoče v parkirni hiši, ki se drži samega objekta. Obratovalni stroški znašajo okoli 80 EUR mesečno z rezervnim skladom vred, ogrevanje je pozimi okoli 100 EUR/mesečno, elektrika in voda sta po števcih. 

PRIPOROČAMO VSEM, KI POTREBUJETE REPREZENTANČEN POSLOVNI PROSTOR. MIKROLOKACIJA JE ODLIČNA ZA VSE, KI ZARADI NARAVE SVOJEGA POSLOVNEGA DELOVANJA POTREBUJETE PROSTOR V CENTRU MESTA. DELUJE ELEGANTNO IN PREDSTAVLJA ZELO PRIJETNO, REPREZENTATIVNO POSLOVNO OKOLJE.