Enkrat kerrock - vedno kerrock! 5 razlogov, zakaj ga ne boste želeli zamenjati

Nepremičnine Si21

Članki 3 min. branje

Enkrat kerrock - vedno kerrock! 5 razlogov, zakaj ga ne boste želeli zamenjati

Pri opremljanju svojih domov si vedno želimo kakovostne materiale, ki bodo trajali in obenem olajšali naše življenje. Eden izmed takšnih je nedvomno kerrock. Gre za inovativni material, ki se vse bolj uveljavlja v sodobnih domovih, in sicer z razlogom.

Preberite, zakaj je kerrock tako priljubljen in zakaj ga ne boste želeli nikoli več zamenjati.

1.Investicija za prihodnost

Trajnostnost je postala pomembna ključna beseda v današnjem svetu. Pri opremljanju doma iščemo materiale, ki ne samo, da bodo imeli dolgo življenjsko dobo, temveč, da bodo tudi okolju prijazni. Kerrock združuje oboje.

Gre za kompozitni material, ki je izjemno trpežen in odporen na obrabo. Sestavljen je iz naravnega materiala akrila ter visokokakovostnih poliestrskih smol.

Ne glede na to ali ga uporabljate za kuhinjske pulte, kopalniške elemente ali druge površine, bo kerrock ohranjal svojo lepoto in funkcionalnost skozi dolga leta.

Poleg tega je kerrock tudi reciklabilen material, kar pomeni, da se lahko po koncu njegove življenjske dobe ponovno uporabi za druge namene. Posledično se zmanjšuje odpadke in prispeva k ohranjanju okolja.

Investicija v kerrock je torej investicija za prihodnost, saj bo ta material trajal mnogo let in obenem zmanjšal obremenitev okolja.

kerrock-umivalnik-kopalnica

 

Glede na izjemne lastnosti, je v primerjavi z drugimi vrhunskimi materiali, kot sta granit in marmor, kerrock cenovno zelo ugodno izbira.

Če se odločite, da bodo v vaši kopalnici kerrock umivalniki, boste zagotovo dolgoročno veliko privarčevali.

2.Enostavno vzdrževanje

Eden izmed največjih razlogov, zakaj imajo ljudje v svojem domu radi kerrock, je enostavno vzdrževanje.

Material je porozen, kar pomeni, da ne absorbira tekočin in se ne obarva. To je zlasti pomembno v kuhinji, kjer se pogosto pojavljajo madeži od hrane in pijače.

Kerrock omogoča, da madeže enostavno obrišete, kar olajša čiščenje in vzdrževanje. Tudi manjše poškodbe, kot so praske ali odtisi, je mogoče enostavno odstraniti s poliranjem.

Poleg tega je kerrock odporen tudi na kemikalije, to pa pomeni, da ga lahko očistite s široko paleto čistil, ne da bi poškodovali material. To vam prihrani čas in trud ter vam omogoča, da se osredotočite na druge stvari, ki so vam pomembne.

Namesto, da bi porabili ure za čiščenje, lahko več časa preživite s svojo družino in prijatelji, uživate v svojih hobijih ali se posvetite drugim dejavnostim.

3.Higieničnost

Higieničnost je še ena ključna prednost kerrocka. Ker je antiseptičen, zavira rast bakterij, plesni in gliv. To je zlasti pomembno v kopalnicah in kuhinjah, kjer so površine pogosto izpostavljene vlagi.

Z uporabo kerrocka se zmanjša tveganje za razmnoževanje mikroorganizmov, kar pripomore k ohranjanju zdravja vaše družine.

kerrock-pult-dvojni-umivalnik

Kerrock je tudi enostaven za čiščenje, kar dodatno prispeva k higieničnosti. Poleg tega je ta material primeren za ljudi z alergijami, saj je enostaven za čiščenje prahu in drugih alergenov.

4.Estetska vrednost - lepota, ki traja

Kerrock je material, ki bo vašemu domu dodal estetsko noto. Na voljo je v širokem izboru barv, tekstur in oblik, kar vam omogoča, da prilagodite svoj dom popolnoma po  svojem okusu.

Odlično se prilega sodobnim in minimalističnim interjerjem, hkrati pa je dovolj vsestranski, da se ujema tudi s klasičnimi in rustikalnimi slogi.

Njegova gladka površina in brezhiben videz naredita vaš dom še bolj privlačen. In kar je še pomembneje, lepota kerrocka traja.

Material ne zbledi ali se obrabi s časom, zato boste lahko uživali v čudoviti estetiki svojega doma skozi leta, ne da bi bili prisiljeni v obnovo ali zamenjavo površin.

5.Material za vse prostore

Kerrock je vsestranski material, ki ga lahko uporabite v številnih prostorih vašega doma. Najbolj priljubljen je v kuhinjah in kopalnicah, kjer je uspešno kos vlagi, določenim kemikalijam in vsakodnevni uporabi. Primeren je tudi za druge prostore, kot so dnevne sobe, jedilnice, hodniki in še več.

Kerrock se enostavno oblikuje in reže, kar vam omogoča, da ustvarite unikatne in prilagojene kose pohištva in površin. Izdelava kerrock pultov je zelo enostavna,  svojo kreativnost  pa lahko sprostite tudi pri izdelavi kopalniških elementov, polic, miz in še veliko drugega.

kerrock-ordinacija-dentalni-studio

Ne glede na to, ali imate majhno stanovanje ali veliko hišo, je kerrock material, ki vam omogoča prilagodljivost pri opremljanju in oblikovanju vašega doma.

Ne glede na to, ali ga uporabljate v kuhinji, kopalnici ali drugih prostorih, bo kerrock izpolnil vaša pričakovanja. Investicija v ta material je investicija v udobje, trajnost in estetiko vašega doma. Enkrat kerrock - vedno kerrock, saj ga ne boste želeli nikoli več zamenjati.

Nepremičnine Si21

Deli na Facebook
Deli na Twitter
house image

Želite prejemati obvestila o novicah? Prijavite se na naše e-novice: