Istra, Buje: Ekskluzivna in edinstvena nepremičnina s spektakularnim pogledom!

Nepremičnine Si21

Članki 3 min. branje

Nepremicnine-clanki/1687346643_buje-631

Buje, Istra - Na trgu se je pojavila nepremičnina, ki vas bo zagotovo navdušila s svojo ekskluzivnostjo, edinstvenim karakterjem in spektakularnim razgledom, ki seže vse do Italije, Dolomitov in morja.

Ta prečudovita hiša, popolnoma prenovljena s ohranjenimi starinskimi podrobnostmi, varuje zaščiteno dediščino istrskega območja.

buje

Lokacija nepremičnine ponuja mir in tišino, z terase pa se odpira prizor, ki pusti brez besed. Oblikovana s skrbnostjo in ljubeznijo, ta vrhunska nepremičnina izžareva starinski šarm, pri čemer je vsak kotiček urejen do najmanjših podrobnosti.

Nepremičnina se razteza skozi več nadstropij in ima skupno 2 spalnici ter dnevno sobo. V kleti, površine približno 40 m2, se nahaja dnevna soba, kopalnica in shramba, kar zagotavlja funkcionalnost in praktičnost prostora.

V pritličju se razteza izjemno prostoren dnevni prostor, kuhinja, kopalnica, predsoba in stopnišče, ki vodi proti visokemu podstrešju. Podstrešje gosti spalnico, dodatno kopalnico ter knjižnico - popoln prostor za sprostitev in uživanje v mirnem okolju.

buje notranjost

Dvorišče, ki se razprostira na impresivnih 1.614 m2, predstavlja prečudovito zeleno oazo, ki zagotavlja zasebnost in mir. Tukaj boste našli popolno mesto za sprostitev v naravnem okolju.

Poleg svoje ekskluzivnosti ima ta nepremičnina odlično lokacijo, saj je blizu vseh storitev ter je ugodno locirana tudi blizu slovenske meje. To je idealno za tiste, ki želijo raziskovati in uživati v čarih bližnjih regij.

Za dodatne informacije in ogled te prečudovite nepremičnine se lahko obrnete na :
Anai Kurelić, agentko z licenco, na naslednjih kontaktih:

Mobitel: +385 987 247 80
Telefon: +385 51 619 770
E-pošta: anaikurelic@four-nekretnine.hr

Ne zamudite priložnosti, da postanete lastnik te izjemne nepremičnine, ki ponuja ne le udobje in luksuz, temveč tudi edinstven razgled, ki vas bo pustil brez besed.

Istarska županija, Buje, Buje
  • hiša samostojna
  • K336
  • 120 m²
  • 1.614 m²
  • 3
Ekskluzivna in edinstvena nepremičnina! Na prodaj je čudovito popolnoma prenovljeno starinsko domovanje, kjer so ohranjeni vsi starinski detajli, da bi se ohranila zaščitena dediščina. Lokacija je mirna, s terase pa je spektakularen pogled - seže vse do Italije, ...
849.000
Poglej
 

O agenciji Four Nekretnine

Nepremičninska agencija Four Nekretnine se odlikuje po visokih standardih kakovosti storitev in izjemni poštenosti v poslovanju. Ta agencija je znana po tem, da ne ponuja zgolj kakovostnih storitev, temveč se hkrati zavzema za prilagajanje vsem zahtevam strank.

Four Nekretnine ponuja izjemno raznoliko ponudbo nepremičnin, ki vključujejo stanovanja, hiše, poslovne prostore in zemljišča, ne glede na to, kakšne so potrebe strank. Njihova glavna prednost je sposobnost najti idealno nepremičnino, ki bo popolnoma zadovoljila potrebe in želje strank.

Agencija se lahko pohvali s strokovnim timom, ki je izjemno usposobljen in izkušen, kar omogoča strankam reševanje vseh vprašanj in dvomov v zvezi z nakupom ali prodajo nepremičnine. Four Nekretnine so vedno na voljo, da stranke vodijo in podprejo na vseh korakih procesa.

Delujejo s poudarkom na visokih etičnih standardih in integriteti, kar pomeni, da zaupanje strank predstavlja njihovo najvišjo prednost. V poslovanju izkazujejo popolno transparentnost in stranke redno obveščajo o vseh dejavnostih, povezanih z nakupom ali prodajo nepremičnin.

Four Nekretnine se nenehno trudijo za izboljšave in rast, saj sledijo najnovejšim trendom v nepremičninski panogi. Njihova zavezanost temu, da strankam zagotovijo najboljše storitve, jih vodi k stalnemu spremljanju tržnih trendov in novosti.

Kot nepremičninska agencija si Four Nekretnine prizadevajo postati najboljša in najbolj zanesljiva agencija na Hrvaškem. Njihov cilj je ponuditi strankam vrhunsko storitev, ki jim bo pomagala najti popolno nepremičnino, ki ustreza njihovim potrebam in željam.

   

 

Nepremičnine Si21

Deli na Facebook
Deli na Twitter
house image

Želite prejemati obvestila o novicah? Prijavite se na naše e-novice: