Zakaj oglaševati nepremičnine na portalu Nepremičnine Si21

Nepremičnine Si21

Članki 5 min. branje

Zakaj oglaševati nepremičnine na portalu Nepremičnine Si21

V svetu nepremičnin je ključnega pomena, da so vaše nepremičnine vidne tam, kjer potencialni kupci in najemniki dejansko iščejo svoj bodoče stanovanje, hišo, poslovni prostor ali zemljišče. Zato je izjemno pomembno za vsako nepremičninsko agencijo, investitorja in posameznika, ki prodaja lastno nepremičnino, da svojo ponudbo prikaže na čim več različnih spletnih portalih, lastni spletni strani, ter drugih digitalnih kanalih.

V tem članku bomo predstavili, zakaj je portal Nepremičnine Si21 popolna izbira za oglaševanje vaših nepremičnin in kako lahko to platformo, ki je aktivna že 29 let, najbolje izkoristite.

1. Največja ponudba nepremičnin

Nepremičnine Si21 je portal z največjo ponudbo nepremičninami v Sloveniji. Trenutno je za nakup in najem na voljo več kot 86.000 nepremičninskih oglasov. S široko ponudbo nepremičnin lahko vsak obiskovalec najde točno tisto nepremičnino, ki ga zanima. Ponudba nepremičnin ni omejena samo na Slovenijo. Na portalu najdete bogato ponudbo nepremičnin na Hrvaškem, v Srbiji, Črni Gori, itd.

Najdete lahko tudi nepremičnine v bolj oddaljenih državah, kot so Španija, Grčija, Turčija, Združeni arabski emirati (ZAE), itd.

2. Mednarodna prisotnost in večjezičnost

Nepremičnine Si21 je edini portal v Sloveniji, ki ima lokalne različice portalov v naslednjih državah:

To ne pomeni, da je portal samo preveden v te jezike, pač pa ima prav lokalno izpostavo in podporo za uporabnike ter obiskovalce.

Seveda najdete tudi različne jezikovne različice, kot so:

Ti so namenjeni izključno tuje govorečim kupcem, ki se zanimajo za nakup ali najem nepremičnine v Sloveniji in regiji.

3. Obiskanost

Zaradi omenjene razširjenosti je povprečni mesečni obisk na vseh portalih več kot 800.000 unikatnih obiskovalcev, ki skupaj opravijo več milijonov iskanj. Priljubljenost portala zagotavlja, da so vaši oglasi vidni velikemu številu obiskovalcev, kar znatno poveča vaše možnosti za uspešno transakcijo.

4. Zmanjševanje tveganja

Že iz sveta financ poznamo nasvet:

Ne nosite vseh jajc v eni košari!

Vse finančne odločitve, ki jih sprejemate danes, imajo svoje posledice v prihodnosti. Tudi, če se tega na začetku ne zavedate, je izjemno pomembno, da razpršite vaše tveganje. V primeru razpršenega tveganja imate bistveno več možnosti, da dosežete vaše cilje na dolgi rok. S tem zmanjšate odvisnost od enega vira in na ta način dosežete svojo neodvisnost ter izboljšate možnosti za prodajo ali oddajo vaših nepremičnin.

5. Izboljšanje SEO optimizacije

V današnjem spletnem poslovanju je izjemno pomembno, da poskrbimo za vidnost lastne spletne strani. Z oglaševanjem na portalu Nepremičnine Si21 pridobite namreč izjemno kvalitetno povratno povezavo oz. backllink (portal ima namreč visoko avtoriteto domene), ki bo pozitivno vplivala na višjo uvrstitev vaše lastne spletne strani. Na ta način boste poskrbeli za kvalitetno off-site SEO optimizacijo, ki je po navadi sama po sebi zelo draga. Portali, ki ponujajo povratne povezave, imajo le-te po navadi omejen rok (nekaj mescev do enega leta), na portalu Nepremičnine Si21 pa ostaja povezava aktivna čez celotno obdobje oglaševanja.

6. Visok ROI – donosnost naložbe

ROI – return on investment oz. donosnost naložbe pri oglaševanju na portalu Nepremičnine Si21 je izjemno visok. Že z eno samo realizacijo lahko pokrijete večletni strošek oglaševanja.

7. Dodatne finančne prednosti

Oglaševanje na Nepremičnine Si21 je ne le bolj učinkovito, ampak tudi finančno ugodnejše v primerjavi z drugimi platformami, kot so npr. Google oglaševanje, Facebook oglaševanje, Instagram oglaševanje in LinkedIn oglaševanje.

Vzemimo primer stroška za Google oglaševanje v primerjavi s portalom Nepremičnine Si21.

Manjša nepremičninska agencija v enem mesecu prejme cca 30.000 klikov na lastne oglase na portalu Nepremičnine Si21. Cenik oglaševanja si lahko ogledate tukaj.

Povprečni strošek na klik za najbolj iskane nepremičninske besede je v povprečju 0,30€ do 0,55€.

Za enako številko klikov bi tako plačali:

Primerjava stroškov oglaševanja - Strošek Google oglaševanja

Cena za en klik Cena za 30.000 klikov
0,30€ 9.000€
0,55€ 16.500€

Podobne oz. celo višje številke lahko najdemo pri oglaševanju na družbenih omrežjih.

8. Brezplačen vpogled v cene prodanih nepremičnin

Vsi oglaševalci imajo možnost vpogleda v prodajne cene nepremičnin (ETN – vrednost prodanih nepremičnin). To so prave resnične cene prodanih nepremičnin, ki se redno osvežujejo, kar pomeni, da imate vedno na voljo zadnje informacije s trga nepremičnin.

Na ta način imate tudi boljše izhodišče glede pogajanj s prodajalcem ter seveda obratno, zagovor nastavljene cene pri pogajanjih s kupcem.

(ETN je trenutno na voljo samo za Slovenijo.)

9. 30 letna tradicija

Portal Nepremičnine Si21, ki ga upravlja podjetje Kabi, bo v prihodnjem letu praznoval 30-to obletnico delovanja. V vseh teh letih smo dodobra spoznali delovanje nepremičninskega trga, tako na strani iskalcev nepremičnin, kot tudi na strani ponudnikov / agencij. Zato razumemo vse deležnike v procesu in se temu primerno prilagajamo ter nadgrajujemo naše storitve in rešitve.

Portal pokriva vse vrste nepremičnin, od stanovanj in hiš, do poslovnih prostorov in zemljišč. Ne glede na tip vaše nepremičnine bo Nepremičnine Si21 zagotovil, da je pravilno oglaševana.

10. Povezava s CRM sistemom

Nepremičnine Si21 je v Sloveniji povezan s CRM sistemom Agent1, kar pomeni, da vsi uporabniki sistema Agent1 lahko z enim klikom prenesejo oglas iz svoje baze neposredno na portal Nepremičnine Si21.

Zaključek

Oglaševanje na portalu Nepremičnine Si21 vam tako prinaša številne ugodnosti - od hitrejše realizacije nepremičnin, do visoke donosnosti ROI, boljše SEO optimizacije vaše spletne strani, večje učinka kot oglaševanje na družbenih omrežjih, itd. in vse to za izjemno ugodno ceno.

Vabimo vas, da se pridružite najuspešnejšim nepremičninskim agencijam, investitorjem in posameznikom, ki že oglašujejo na portalu.

Nepremičnine Si21

Deli na Facebook
Deli na Twitter
house image

Želite prejemati obvestila o novicah? Prijavite se na naše e-novice: