Agent1 poenostavlja poslovanje nepremičninske agencije

CRM za nepremičninske agencije

Nepremičnine Si21

Članki

Nepremicnine_clanki/agent1-slika

Nepremičninski posel je v prvi vrsti posel z ljudmi, posel odnosov z vašimi strankami. Ni važno ali imate le nekaj strank, ali več sto, tisoč, odnos z vsako posebej mora biti individualen in kvaliteten. Je to sploh možno?


Naš odgovor je DA!

Agent1 je CRM rešitev namenjena  nepremičninskim agencijam. CRM je ne pogrešljiv za vašo organizacijo, za delo s strankami in bazami podatkov. Prenehajte skrbeti ali ste si zapomnili vse podrobnosti dogovorov s posamezno stranko. CRM je tukaj, da vse to dela namesto vas. Opozarja vas na ključne datume pravočasno in razkrije vse potrebne informacije v zvezi z vašim delom, ki jih v tem trenutku potrebujete in kar je najpomembneje, prihrani vaš dragoceni čas, ki ga porabite za dejavnost, ki vam prinaša denar.

 

Vaši oglasi/nepremičnine se nahajajo v enotni bazi. Baza je pregledna in enostavna za uporabo. Za iskanje posameznega oglasa ali skupine oglasov vam je v pomoč napredni filter/iskalnik, ki išče željene oglase po vnaprej določenih parametrih. Pregled nad nepremičninami (splošnimi podatki) je omogočen vsem uporabnikom programa. Na posameznem uporabniku se nastavljajo pravice, kaj sme kdo delati in katere dodatne podatke (podatki o lastniku nepremičnine, ZKI, pogodba,...) sme videti oziroma urejati.

Vsi kontakti (zaposleni, stranke, partnerji, potencialne stranke, ...) se nahajajo v enotni bazi, kjer so ločeni po skupinah. Skupin je lahko neomejeno, posamezni uporabnik pa se lahko nahaja v več skupinah. Kontakte lahko filtriramo oziroma iščemo po različnih filtrih (status, lokacija, skupina, ...)

 Oglase lahko označite (poljubno število) in jih pošljete svojim strankam ali potencialnim strankam, v pregledni e-pošti. Pošljete jih lahko različnim skupinam kontaktov ali posameznemu kontaktu.


Z enim samim klikom se določi oglasu ali skupini oglasov oglaševanje na vaših lastnih straneh in portalih nepremicnine.net in nepremicnine.si21.com.

 

Storitev omogoča tudi iskanje primerljivih oglasov oz. ujemanje ponudbe in povpraševanja. To pomeni, da lahko na posameznem oglasu preverite ali katera od vaših strank išče nepremičnino s takšnimi lastnostmi in seveda tudi obratno, da posamezni stranki hitro najdete primerne nepremičnine. Ujemanje vam omogoča pospešitev prodajnega procesa in prihrani čas pri iskanju posameznega primernega oglasa.

Rezultat vašega dela lahko spremljate z učinkovito statistiko, ki vam v realnem času prikaže rezultate vašega dela in vam s tem omogoča, da vodstvo agencije ali posameznik ustrezno ukrepa ob morebitnih ne primernih rezultatih. Statistika je mogoča na mikro ravni (ravni agenta) in na makro ravni (na ravni celotne organizacije).

 

Agent1 je rezultat več kot 20 let dela z najboljšimi slovenskimi in tudi tujimi nepremičninskimi agencijami. Izkušnje,  strokovnost, poznavanje področja in kakovost so razlogi za več kot 150 strank iz področja nepremičninskega posredovanja in še večjega števila referenc.

 

Več o programu lahko izveste na www.agent1.si

Nepremičnine Si21

Deli na Facebook
Deli na Twitter
house image

Želite prejemati obvestila o novicah? Prijavite se na naše e-novice: