Naprodaj ena najlepših vil na hrvaškem

Vila Brdo se uvršča med najlepše stanovanjske objekte v Hrvaškem

Nepremičnine Si21

Članki 4 min. branje

Naprodaj ena najlepših vil na hrvaškem

Vila Brdo se uvršča med najlepše stanovanjske objekte v Hrvaški, celotno posestvo, ki obsega približno 27.731 kvadratnih metrov zemljišča, pa je edinstven kompleks, samozadosten in redek v evropskem merilu. Kljub vsem opisom, lahko vrednosti te nepremičnine, ki spominja na premično scenografijo, resnično dojameš šele ob živem ogledu, saj se dojemanje neprestano spreminja glede na to, s katerega kota opazuješ in na katerem delu posestva se ustavi tvoj pogled.

Trženje te izjemne nepremičnine je bilo zaupano agenciji Eurovilla.

Okolica hiše je negovana do najmanjših podrobnosti, od travnikov do čudovitih opornih zidov, enega najlepših zunanjih elementov, ki odražajo izvrstno mojstrstvo gradnje ene najstarejših gradbenih oblik na Hrvaškem.

Središčni, najvišji del prostorne posesti Brdo zavzema glavna hiša, skupne površine približno 2500 kvadratnih metrov, arhitekturno umetniško-delo, ki že s svojim zunanjim videzom, s pročeljem, obloženim s kamnom travertinom romanum, nakazuje na enako sofisticiran notranji del.

Intimni prostori hiše, urejeni v luksuzni kategoriji, vključujejo glavno spalnico, prostorno kopalnico in oblikovane garderobne omare, izdelane po meri in iz najkakovostnejšega lesa. Ta del hiše predstavlja vrhunec luksuza, ki odlikuje rezidenco Brdo, ki bi jo lahko imenovali Hiša hedonizma in sofisticirane ambientalne estetike.

V okviru glavne hiše je sodobno opremljena profesionalna kuhinja, ki je zmogljiva za pripravo hrane za velike družbe. Hladilne naprave, sušilnica za sir in pršut s prilagojeno temperaturo, posoda in pribor za pripravo hrane kažejo, da je kuhinja opremljena za najzahtevnejše kulinarične podvige.

Hiša ima tudi prostorno, za obiskovalce nevidno garažo za več avtomobilov. V kletnih delih vile se nahaja močna energetska naprava, vključno z agregatom za lastno proizvodnjo električne energije. Celovit sistem električnih, klimatskih, vodovodnih in ogrevalnih cevi in strojev omogoča brezhibno delovanje celotnega posestva v vsakem segmentu.

Vila Brdo Vir slike Eurovilla

Za goste je na voljo nastanitev v apartmajih kategorije pet zvezdic, s prostornimi sobami, opremljenimi z vrhunskim pohištvom in sanitarnimi prostori, kjer so stene obložene s svetlo rumenim in belim oniksom, oblikovne sanitarije in vrhunski toaletni pripomočki pa kažejo na pridih elegance.

V spodnjem delu zemljišča se nahaja gospodarsko poslopje, kjer so nameščeni stroji in orodja potrebna za obdelavo in nego vrtov, sadovnjakov, vinogradov, travnikov in cvetličnih gred, od traktorjev in kosilnic do stroja za čiščenje snega. Za brezhiben videz celotnega posestva skrbi strokovno usposobljeno osebje, ki ima zagotovljeno nastanitev v zgornjem nadstropju zgradbe, ki meri približno 500 kvadratnih metrov.

Celotno posestvo je opremljeno s sofisticiranim protivlomnim in zasebnim varnostnim sistemom, od prepoznavnega vratarja v hišici na vhodu do varnostnih kamer, alarmov, svetlobnega nadzora in elektronskega opozorilnega sistema, povezanega s policijsko postajo v Samoboru ter varnostno službo. Gostitelji in obiskovalci se lahko počutijo popolnoma zaščitene pred kakršnimi koli motnjami ali poskusi nepovabljenega vstopa na posestvo. Varovalni psi so nameščeni na ločenem ograjenem območju in so del varnostnega sistema posestva.

V neposredni bližini gospodarskega poslopja se nahaja golf igrišče z dvema luknjama (golf driving range), opremljeno tako, da se lahko igra tako podnevi kot ponoči.

Gostiteljem in njihovim gostom je na voljo tudi rekreativno-negovalni del hiše, kjer se nahaja prostorni bazen ob robu katerega je veliko platno za filmske projekcije in gledanje televizijskih programov, fitnes dvorana z najmodernejšimi napravami za telovadbo, prostor za masaže in kozmetične tretmaje ter turška kopel.

Na strehi nad bazenom je steklena kupola, skozi katero prodre naravna svetloba, ponoči pa je prostor osvetljen z različnimi barvnimi svetlobnimi učinki po osebnem izboru uporabnika.

Vila Brdo ima vinsko klet velikosti približno 300 kvadratnih metrov, vkopano pod vinogradom, v katerem so trte sivega pinota in zelenega silvanca zasajene z agronomsko natančnostjo ter zaščitene s posebnimi mrežami.

Nad kletjo je tradicionalna lesena klet velikosti približno sto kvadratnih metrov, ki s svojim rustikalnim ambientom prispeva k gostoljubju in druženju ob domačih specialitetah.

Vila Brdo se uvršča med najlepše stanovanjske objekte v Hrvaški, celotno posestvo pa na površini približno 27.731 kvadratnih metrov zemljišča predstavlja edinstven, samozadosten kompleks, redek v evropskem merilu. Kljub vsem opisom lahko vrednosti te posesti dojameš samo z neposrednim pogledom, saj se dojemanje nenehno spreminja, odvisno od kota opazovanja in dela posesti, na katerem se ustavi pogled.

Okolica hiše je negovana do najmanjših podrobnosti, od travnikov do čudovitih podpornih zidov, ki predstavljajo enega najlepših elementov eksterierja in prikazujejo vrhunsko mojstrstvo gradnje ene najstarejših gradbenih oblik na našem območju.

Središčni, najvišji del prostrane posesti Brdo zavzema glavna hiša, skupne površine približno 2500 kvadratnih metrov, arhitektonsko umetniško-delo, ki že s svojim zunanjim videzom, s fasado, obloženo s kamnom travertinom romano, kaže na enako sofisticirano notranjost.

Intimni prostori hiše, urejeni v kategoriji luksuznih, vključujejo glavno spalnico, prostorno kopalnico in oblikovane garderobne omare, izdelane po meri in iz najkakovostnejšega lesa. Ta del hiše je vrhunec luksuza, ki zaznamuje rezidenco Brdo, ki bi jo lahko imenovali Hiša hedonizma in sofisticirane ambientalne estetike.

V glavni hiši je sodobno opremljena profesionalna kuhinja, ki je zmogljiva za pripravo hrane za velike skupine ljudi. Hladilne naprave, sušilnica za sir in pršut z nastavljeno temperaturo, posoda in pripomočki za pripravo hrane kažejo, da je kuhinja pripravljena za najzahtevnejše kulinarične podvige.

Hiša ima tudi prostorno, za obiskovalce nevidno garažo za več avtomobilov. V kletnih delih vile se nahaja močna energetska naprava, vključno z agregatom za lastno proizvodnjo električne energije. Kompleksen sistem električnih, klimatskih, vodovodnih in ogrevalnih cevi ter strojev omogoča brezhibno delovanje celotnega posestva v vseh njegovih segmentih.

Za goste je predvideno bivanje v apartmajih s petimi zvezdicami, s prostornimi sobami, opremljenimi z vrhunskim pohištvom, ter sanitarnimi prostori, kjer so stene obložene rumenim in belim oniksom, oblikovane sanitarije in prvorazredni toaletni dodatki pa kažejo na dotik elegance.

Na spodnjem delu parcele se nahaja gospodarsko poslopje, v katerem so nameščeni stroji in orodja potrebna za obdelavo in vzdrževanje vrtov, sadovnjakov, vinogradov, travnikov in cvetličnih gred, od traktorjev in kosilnic do stroja za čiščenje snega. Za brezhiben izgled celotnega posestva skrbi strokovno usposobljeno osebje, ki ima na voljo namestitev na zgornjem nadstropju zgradbe, ki meri približno 500 kvadratnih metrov.

Celotno posestvo je opremljeno sofisticiranim varnostnim sistemom za zaščito pred vlomi in kršenjem zasebnosti, ki vključuje uniformirane varnostnike v hišici na vhodu, varnostne kamere, alarme, svetlobni nadzor ter elektronski sistem za opozarjanje, povezan s policijsko postajo v Samoboru in varnostno službo. Gostitelji in obiskovalci se lahko popolnoma počutijo zaščitene pred motnjami ali poskusi nepooblaščenega vstopa na posestvo. Varovalni psi so nameščeni v ločenem ograjenem prostoru in so del varnostnega sistema posestva.

V neposredni bližini gospodarskega poslopja je golf igrišče s dvema luknjama (golf driving range), opremljeno tako, da se lahko igra tako podnevi kot ponoči.

Vila Brdo Vir slike Eurovilla

Gostiteljem in njihovim gostom je na voljo tudi rekreacijsko-nega del hiše, kjer se nahaja prostorna bazen, ob robu katerega je veliko platno za filmske projekcije in gledanje televizijskih programov, fitnes dvorana z najmodernejšimi napravami za vadbo, prostor za masaže in kozmetične tretmaje ter turška kopel.

Na strehi nad bazenom se nahaja steklena kupola, skozi katero prodre naravna svetloba, ponoči pa se prostor osvetli z različnimi barvnimi svetlobnimi učinki po osebnem izboru uporabnika.

Vila Brdo ima vinsko klet velikosti približno 300 kvadratnih metrov, vkopano pod vinogradom, v katerem so trte sivega pinota in zelenega silvanca posajene z agronomsko natančnostjo ter zaščitene z posebnimi mrežami.

Nad kletjo se nahaja tradicionalna lesena klet, ki meri približno sto kvadratnih metrov in s svojo rustikalno "ambientalnostjo" ustvarja ugodno vzdušje za gostoljubje in druženje ob domačih specialitetah. Vila Brdo se uvršča med najlepše stanovanjske objekte v Hrvaški, celotno posestvo pa, na površini približno 27.731 kvadratnih metrov zemljišča, predstavlja edinstven kompleks, samozadosten, redek in v evropskem merilu izjemen. Vendar pa ne glede na to, kako bi ga opisovali, lahko vrednosti te posesti v celoti dojame le življeni pogled, saj se zaznavanje nenehno spreminja glede na perspektivo opazovanja in kateri del posestva privablja pozornost.

Okolica hiše je vzdrževana do najmanjše podrobnosti, od travnatih površin do čudovitih podpornih suhih zidov, ki predstavljajo enega najlepših elementov eksterierja in odražajo vrhunsko mojstrstvo gradnje ene najstarejših gradbenih oblik na našem območju.

Središčni, najvišji del prostrane posesti Brdo zaseda glavna hiša, skupne površine približno 2500 kvadratnih metrov, arhitekturni mojstrovini, ki že s svojim zunanjim videzom, fasado obloženo s kamnom travertinom romano, nakazuje enako sofisticirano notranjost.

Intimni prostori hiše, opremljeni v luksuznem slogu, vključujejo glavno spalnico, prostorno kopalnico in na meri izdelane garderobne omare iz najkakovostnejšega lesa. Ta del hiše predstavlja vrhunec luksuza, ki odlikuje rezidenco Brdo, ki bi jo lahko imenovali hiša hedonizma in sofisticirane ambientalne estetike.

V sklopu glavne hiše je moderno opremljena profesionalna kuhinja, ki je sposobna pripraviti hrano za velike skupine ljudi. Hladilniki, sušilnica za sir in pršut s prilagojeno temperaturo, posoda in pripomočki za pripravo hrane kažejo, da je kuhinja pripravljena za največje kulinarične podvige.

Hiša ima tudi prostorno garažo, ki je nevidna za obiskovalce, in je namenjena parkiranju več avtomobilov. V kletnih prostorih vile je nameščena močna energetska naprava, vključno z agregatom za lastno proizvodnjo električne energije. Zapleten sistem električnih, klimatskih, vodovodnih in ogrevalnih cevi in strojev omogoča brezhibno delovanje celotnega posestva v vsakem segmentu.

Gostom je na voljo nastanitev v apartmajih, ki so kategorizirani kot petzvezdični hoteli, s prostornimi sobami, opremljenimi s prvovrstnim pohištvom in kopalnicami, kjer so stene obložene z rumenkastim in belim oniksom, oblikovalska sanitarna oprema in prvovrstni toaletni dodatki pa kažejo na pridih elegance.

V spodnjem delu parcele je gospodarsko poslopje, kjer so nameščeni stroji in orodja, potrebna za vzdrževanje in nego vrtov, sadovnjakov, vinogradov, travnikov in cvetličnih gredic, od traktorjev in kosilnic do strojev za čiščenje snega. Za brezhiben videz celotnega posestva skrbi strokovno usposobljeno osebje, ki ima na voljo nastanitev v zgornjem nadstropju stavbe, ki meri približno 500 kvadratnih metrov.

Vila Brdo Vir slike Eurovilla

Celotno posestvo je opremljeno s sofisticiranim protivlomnim in zasebnim varnostnim sistemom, od uniformiranega stražarja v koči na vhodu, do varnostnih kamer, alarmov, osvetlitvenega nadzora in elektronskega sistema za obveščanje, povezanega s policijsko postajo v Samoboru ter varnostno službo. Gostitelji in obiskovalci se lahko počutijo popolnoma zaščitene pred vsakršnim vmešavanjem ali poskusi nepovabljenega vstopa na posestvo. Varovalni psi so nameščeni v ločenem ograjenem prostoru in so del varnostnega sistema posestva.

Neposredno ob gospodarski stavbi je golf igrišče s dvema luknjama (golf driving range), opremljeno tako, da se lahko igra tako podnevi kot ponoči.

Gostiteljem in njihovim gostom je na voljo tudi rekreacijsko-negovalni del hiše, kjer se nahaja prostorna bazen s projekcijskim platnom ob robu in možnostjo gledanja televizijskega programa, telovadnica z najnovejšimi vadbenimi napravami, prostor za masaže in kozmetične tretmaje ter turška kopel.

Na strehi nad bazenom se nahaja steklena kupola, skozi katero prodira naravna svetloba, ponoči pa je prostor osvetljen z raznobarvnimi svetlobnimi efekti po izbiri uporabnika.

Vila Brdo ima vinski klet s površino približno 300 kvadratnih metrov, ki je vkopana pod vinogradom, v katerem so trte sivega pinota in zelenega silvanca zasajene z agronomsko natančnostjo in zaščitene z posebnimi mrežami.

Nad kletjo je tradicionalna lesena shramba s površino približno sto kvadratnih metrov, ki s svojo rustikalno "ambientalnostjo" omogoča gostoljubnost in druženje ob domačih specialitetah ter hišnih vinskih in žganih pijačah. Shramba je notranje opremljena z gradbenimi materiali, ki so ostali po obnovi zgodovinskih in spomeniško zaščitenih stavb v Zagrebu.

V kleti se s hladno fermentacijo proizvede približno 3500 steklenic sivega pinota in zelenega silvanca, ki niso namenjene komercialni uporabi. V okviru kleti se nahaja tudi impresivna zbirka arhivskih vin.

Na posestvu se deloma na odprtih, deloma v pokritih prostorih na popolnoma naraven in ekološki način goji različne vrste sezonske zelenjave.

Vila Brdo Vir slike Eurovilla

Čebelnjak s desetimi panji v celoti zadovoljuje potrebe posestva, kjer pripravljajo različne vrste medu, marmelad in vložene zelenjave. Vse te ekološko gojene in proizvedene sestavine so pomemben del zdrave prehrane gostiteljev in njihovih gostov.

Perutninska farma je ograjen prostor, kjer kokoši nosilke znesejo domača jajca. Za gosi in race je ustvarjen majhen ribnik.

Rezidenca Brdo je oddaljena pol ure vožnje z avtomobilom od Zagreba, približno 25 minut od letališča "Dr. Franjo Tuđman", pet minut od meje s Slovenijo, nekaj minut od slikovitega mesteca Samobor, približno eno uro od meje s Avstrijo in Italijo ter manj kot eno uro vožnje od Jadranskega morja. Nahaja se na idealni lokaciji, na križišču prometnih poti, hkrati pa je popolnoma zaščitena pred mestnim vrvežem in neizogibnimi napetostmi urbanega življenja.

Rezidenca Brdo, oaza lepote, vrhunske udobnosti in naravnih bogastev, ponuja neomejene možnosti uživanja v sodobnih oblikah tradicionalnega življenja, obogatenih z najnovejšimi dosežki današnjega časa. Tradicija in modernizem, združena v najvišji dosežki kulture bivanja, razkrivata novo dimenzijo življenja v neokrnjeni naravi, s vsemi ugodnostmi vrhunskega urbanega standarda. Zato Vila Brdo, ki jo krasi estetika in perfekcionizem izvedbe vsakega detajla, upravičeno zasluži priznanje ene najlepših hiš v Hrvaški, ki bi enako dostojanstveno in ponosno lahko delovala tudi v najbolj znanih evropskih regijah, kot so Provansa in Toskana, v rezidenčnih predelih angleškega podeželja ali na kalifornijskem Beverly Hillsu.

V temeljih te edinstvene in luksuzne nepremičnine leži prefinjena estetika, perfekcionizem v izvedbi ter predanost lepoti in veselju do bivanja.

Ponudba Agencije Eurovilla

1.000.000
Poglej
Splitsko-dalmatinska žup., Okrug, Okrug Gornji
 • stanovanje trisobno
 • 224393
 • 105 m²
 • 2024
 • 1
 • 2
 • 3
600.000
Poglej
Zadarska županija, Zadar, Borik
 • stanovanje dvoinpolsobno
 • 101443
 • 81 m²
 • 2024
 • 1
 • 2
 • 2
348.495
Poglej

 

Nepremičnine Si21

Deli na Facebook
Deli na Twitter
house image

Želite prejemati obvestila o novicah? Prijavite se na naše e-novice: