Naprodaj nova najdražja in najvišja nepremičnina v ZDA

Nepremičnine Si21

Članki 1 min. branje

Naprodaj nova najdražja in najvišja nepremičnina v ZDA

Potem, ko je bila prodana dosedanja najdražja nepremičnina v ZDA, je sedaj na trgu že nova. Nahaja se čisto na vrhu nove stolpnice Central Park Tower v New Yorku in obsega kar tri nadstropja - najnižje nadstropje je na 129 nadstropju na višini 430 metrov.

Skupna površina vseh prostorov je kar 1630 m2. Kupec bo imel na voljo sedem spalnic, osem kopalnic in tri sobe za ličenje. Na najvišjem, 131-tem nadstropju je tudi ogromna dvorana, poleg katere je kuhinja, v kateri lahko kuhar pripravlja hrano za goste. Iz dvorane je izhod na zunanjo teraso s čudovitim razgledom na New York.

Poleg edinstvenega razgleda v vse štiri smeri neba za 250 milijonov ameriških dolarjev kupec dobi tudi pravico souporabe kino dvorane, fitnesa in bazena. V 100-tem nadstropju je tudi restavracija z jedmi, ki so jih pripravili vrhunski kuharji z Michelinovimi zvezdicami.V videu si lahko ogledate sprehod po nepremičnini in kaj vse bo imel kupec na voljo. Seveda lahko vidite tudi, kakšen razgled bo imel na Central Park in ostale znamenitosti New Yorka.

Nepremičnine Si21

Deli na Facebook
Deli na Twitter
house image

Želite prejemati obvestila o novicah? Prijavite se na naše e-novice: