SOSESKA ZADOBROVA

Slovenija, Ljubljana, Moste Polje

Opis

Stanovanjsko sosesko odlikuje sodobna arhitekturna zasnova projektantskega biroja  REAL ENGINEERING, s skupno 4 etažami (kletna etaža + pritličje + 2 nadstropji) ter funkcionalnimi tlorisi stanovanj različnih tipologij in velikosti (2 sobna - 4 sobna stanovanja). Stanovanja bodo izdelana v celoti na ključ, s talnim ogrevanjem ter že vgrajeno prezračevalno napravo.

Tlorisi so preudarno zasnovani in jih odlikuje poleg racionalne razporeditve prostorov, veliko naravne svetlobe in prostorne lože, z že vgrajenimi omarami za shranjevanje.

V pritličju in dveh nadstropjih, ki jih povezuje stopnišče in dvigalo, so predvidene funkcionalno oblikovane enote. Vsa stanovanja imajo zunanje površine, pritlične enote imajo lastniški atrij, ostala stanovanja prostorne, široke lože, z odprtim pogledom na okolico, ki predstavljajo dodatno bivanjsko kvaliteto.  Objekt je preudarno načrtovan z izbranimi materiali in z upoštevanjem visokih zahtev glede energijske učinkovitosti.

Vsakemu stanovanju pripada vsaj eno lastniško parkirno mesto, ki se nahaja v podzemni garaži pod objektom. Objekt je povezan od kletne do terasne etaže z dvigalom in stopniščem. Vsakemu stanovanju pripada shramba v kleti, z razsvetljavo. Lastniška parkirna mesta v garaži bodo imela predpripravo za električno polnilnico. V kletni etaži je predvidena kolesarnica.  

Opis lokacije

Nova soseska bo umeščena na območje Zadobrovške ceste v Ljubljani. Prednost lokacije soseske je bližina vseh storitev, ki omogočajo kakovostno sodobno bivanje. Predvsem je le hip oddaljena od avtocestnega priključka Sneberje, kar še dodatno skrajša čas potovanja in nam v današnjem trendu olajša bodisi premike znotraj obvoznice, bodisi kamorkoli drugam.

Statistika
Povprečna cena m²
4.280
Število enot
11
  • 5 (45,45%)
    Prosto
  • 6 (54,55%)
    Rezervirano
  • 0 (0%)
    Prodano
Cenik
Skrij prodane enote
oznaka
tip vrsta
velikost
cena
house image

Želite prejemati obvestila o novicah? Prijavite se na naše e-novice: