Zagorje ob Savi

Slovenija, Zasavje, Zagorje ob Savi

Opis

 

Za vas smo na odlični lokaciji zgradili nova stanovanja v modernem večstanovanjskem vila bloku. Umeščenost bloka vam ponuja odličen dostop do kompletne infrastrukture saj so šola, vrtec, sprehajalne poti, športni objekti, center mesta in vsa potrebna infrastruktura, ki vam jo nudi ugodje mesta Zagorja ob Savi v neposredni bližini.

Hkrati pa vam lokacija ponuja odlično povezavo s celotno Slovenijo saj je oddaljenost AC priključka Trojane le 13 km.

Stavba obsega 5 etaž in je zasnovana izjemno funkcionalno. Zgornje 4 etaže so namenjene stanovanjskim površinam, v spodnji etaži pa se nahajajo parkirna mesta, kolesarnica in shrambe. V stavbi se nahaja 12 stanovanj.

Objekt je zgrajen v kombinaciji opečnih blokov in armiranega betona, zunanje stene objekta bodo izolirane s kameno volno, ki zagotavlja paroprepustnost in izboljšano požarno varnost. Kletna etaža je izolirana z XPS ploščami. Vgrajena so troslojna termopan okna z zunanjimi ALU žaluzijami na elektro pogon.

Ogrevanje je plinsko z etažno centralno pečjo. V vseh prostorih je talno gretje, v kopalnici je dodan električni radiator. V stanovanju sta dve predpripravi za klimatsko napravo. Objekt je priključen na optično omrežje.

Notranja vrata so lesena višine 2,60 m s skritimi vodili.

Vstop v stanovanjski blok je možen neposredno iz parkirišča v prvi etaži ali skozi glavni vhod v pritličju – 3. etaža. Objekt je opremljen z dvigalom.

Parkirno mesto ni vključeno v ceno stanovanja. Cena parkirnega mesta znaša 10.500 + DDV

Statistika
Povprečna cena m²
2.426
Število enot
1
  • 1 (100,00%)
    Prosto
  • 0 (0%)
    Rezervirano
  • 0 (0%)
    Prodano
Tip Vrsta objekta
Min m² Max m²
Min € Max €
Število enot
Prosto Rezervirano Prodano
house image

Želite prejemati obvestila o novicah? Prijavite se na naše e-novice: