Nazaj na seznam: Gral

Oglas: od 10

Hiša dvostanovanjska Južna Primorska, Piran/Pirano, Portorož, Cena: 690.000,00

ogledan: 4.855
Shranjeni oglasi Shrani

Osnovni podatki

Cena:
690.000,00 
transakcija:
prodaja
šifra:
HIŠA PORTOROŽ
vrsta objekta:
hiša
tip:
dvostanovanjska
država:
Slovenija
lokacija:
Južna Primorska, Piran/Pirano, Portorož
leto izgradnje:
1972
leto prenove:
2003
velikost:
362,00 m²
parcela:
720,00 m²

Kontaktni podatki

Gral
Trg Leona Štuklja 5
2000 Maribor
Telefon:
+386 2 251 60 71
Fax:
+386 2 251 60 71

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji

Energetska izkaznica stavbe

Energetska izkaznica v pridobivanju
Hiša dvostanovanjska, Južna Primorska, Piran/Pirano, Portorož

1 od 15

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija

Opis

VELIKA DVOSTANOVANJSKA HIŠA V POTROROŽU, NAD BERNARDINOM, ZANIMIVA TUDI KOT INVESTICIJA

Hiša je zasnovana kot dvostanovanjska, ki od zunaj deluje kot dvojček, čeprav sta enoti med sabo ločeni po horizontali. Ima 326 m2 površine dela stavbe in uporabne površine 185 m2. Spodaj, v pritličju sta dve garaži, shramba, kurilnica in rezervoar za olje. Desna stran hiše je ploščad, mišljena za poletno zajtrkovalnico, ter ogromna shramba.  

V 1. etaži, ki je samostojna zaključena celota z več sobami (5 sob) in tremi kopalnicami, ki so bile narejene za oddajanje. Dve sobi sta brez pogleda na morje, ostale 3 so z ogromnimi balkoni. Na koncu, na južni strani je kuhinja za vse in izhod na teraso.

2. etaža: vhod v zastekljeni predprostor (vetrobran), potem iz njega je glavni vhod v 2. etažo, kjer so: hodnik, kuhinjo (vzhodna lega), dnevna soba s prehodom še v eno manjšo sobo in izhodom na balkon, stranišče, kopalnica, tri spalnice.

Nad 2. etažo je posebni vhod v podstreho, ki je delno izdelana (nizki stropi), so jo pa tudi koristili kot pomožna ležišča. Kvadrature je res ogromno, vendar bi bilo za namen bivanja potrebno hišo obnoviti. Gradnja je kvalitetna, opečna, leta 2003 je bila narejena nova streha, vstavljena so bila nova okna s polkni, novo stavbno pohištvo, vse v višjem cenovnem razredu. Ostalo je potrebno adaptacije.

Parcela je velika 780 m2, lepo urejena, zasajena tudi z oljkami, palmo ipd. Pred hišo je betoniran prostor za parkiranje vsaj petih avtomobilov. Ker se zemljišče nahaja na vzpetini, so za dostop delov na višjem terenu urejene terase, ki jih povezujejo stopnice.  

Od stopnic na levi strani hiše obsega parcela še del zemljišče vse do male kamnite ograje, se pravi konkreten del posejan s travo od stopnic na levi. Na desni strani je prehod na terasi iz desne strani po stopničkah, ki pa trenutno niso povezane z teraso hiše.

Nepremičnina je primerna za dve družini, pa tudi kot investicija, za namene oddajanja. Vpisano v zemljiško knjigo in prosto vseh bremen. Hiša ima veljavno gradbeno dovoljenje. Prodajni pogoj: kupec plača polovico plačila za posredovanje v višini 2% + DDV od pogodbeno dogovorjene cene.

  

Podobne nepremičnine v okolici