Hiša dvostanovanjska Južna Primorska, Koper/Capodistria, Hrvatini, Cena: 320.000,00

ogledan: 2.134
Shranjeni oglasi Shrani

Osnovni podatki

Cena:
320.000,00 
transakcija:
prodaja
šifra:
H230317C
vrsta objekta:
hiša
tip:
dvostanovanjska
država:
Slovenija
lokacija:
Južna Primorska, Koper/Capodistria, Hrvatini
leto izgradnje:
1995
leto prenove:
2004
velikost:
220,00 m²
parcela:
937,00 m²

Kontaktni podatki

Andrej Pavlovič
GSM:
031 798 700
Agencia d.o.o.
Gerbičeva ulica 110
1000 Ljubljana
GSM:
+386 41 711 143
Telefon:
+386 1 5211565
Fax:
+386 1 5211567

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji
Hiša dvostanovanjska, Južna Primorska, Koper/Capodistria, Hrvatini

1 od 20

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija

Opis

V zaselku Jelarji, na izredno lepi, mirni in zeleni lokaciji s krasnim panoramskim pogledom na Škocjanski zatok, Koper in okoliško gričevje prodamo prostorno dvostanovanjsko hišo zgrajeno leta 1995, neto tlorisne površine cca. 210 m2.

V kletni etaži se nahajata garaža in shramba, v pritličju in prvem nadstropju pa dve prostorni 4 sobni stanovanji z lastnima vhodoma. Stanovanji sta funkcionalno razdeljeni na bivalni del in spalni del in sicer: južna stran hiše obsega v vsakem nadstropju zelo velik dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico z izhodom na veliko teraso, v spalnem delu pa se nahajajo 2 spalnici, otroška soba, kopalnica z wc-jem in ločen wc. Spodnja etaža je bila v celoti obnovljena leta 2004.

Velikost parcele je 937 m2. Z vzhodne strani je urejen dovoz do hiše, vhod v garažo in prostor za parkiranje več avtomobilov. Na severni strani se nahaja zelenjavni vrt z manjšim zidanim objektom, ki se uporablja kot letna kuhinja in shramba za orodje (cca. 20 m2). Vse ostalo zemljišče je bogato zasajeno z okrasnimi grmovnicami, sadnim drevjem in cvetjem. Zemljišče je na južni in zahodni strani obdano z oljčnimi nasadi. Lokacija nudi zelo veliko mero zasebnosti.

Hiša ima vse priključke, ogreva se z dvema klimatskima napravama in dvema kaminoma na drva, prav tako je po hiši speljana tudi napeljava za centralno kurjavo. Je brez bremen, ZK urejeno, prevzem možen po dogovoru.

Priporočamo ogled!Pogoj prodajalca za sklenitev prodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroška prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

In settlement Jelarji, on a beautiful and peaceful location with great panoramic view on Škocjan marshes, Koper and surrounding hills, for sale two-apartment house built in 1995, net floor plan 210m2.

In basement is garage and storage, on ground and first floor are two 4-room apartments with separate entrances. Apartments have functional layout. South side of the house has large living room with kitchen and dining room with exit on large terrace, 2 bedrooms, children's room, bathroom with toilet and separate toilet. Apartment downstairs was completely renovated in 2004.

Plot in size 937m2, on east side of the house is driveway, entrance to garage and parking place for few cars. On north side is vegetable garden with smaller object, used as summer kitchen and storage. The rest of the plot has orchard oak trees and flowers. Location offers lots of privacy.

House has all connectors, heated on two air-conditions, two fireplaces on wood, possible to have central heating. Takeover by agreement.Seller's purchase conditions: the buyer is obligated to reimburse for part of the transactional cost of the purchase in the amount of 2% of the contract value + VAT.