Stanovanje petsobno Beograd, Palilula, Višnjička Banja, Cena: 135.000,00

ogledan: 1.249
Shranjeni oglasi Shrani

Osnovni podatki

Cena:
135.000,00 
transakcija:
prodaja
šifra:
PS01628MM
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
petsobno
država:
Srbija
lokacija:
Beograd, Palilula, Višnjička Banja
leto izgradnje:
2010
nadstropje:
3.
velikost:
160,00 m²
oprema:
klima, radiatorsko ogrevanje, domofon, kamere, telefon, kabelska televizija, kabelski internet
ostalo:
terasa, shramba v kleti, parkirno mesto, zemljiška knjiga

Kontaktni podatki

Miloš Mojsilović
GSM:
+381 64 89 39 997
Telefon:
+381 11 4300 100
Beograd Nekretnine
Đure Jakšića 4a
1100 Beograd
GSM:
+381 64 89 39 997
Telefon:
+381 11 4300100

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji
Stanovanje petsobno, Beograd, Palilula, Višnjička Banja

1 od 21

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija

Opis

Five room apartment, 160m2, Višnjička banja

In a good location, in Stojana Stoleta Arandjelovic Street, near the settlement of Sunnville, we sell a high quality apartment with a good layout, in a 2010 building.

Surface and layout

The apartment has a total area of ​​160m2, of which 135m2 is a heated area and 25m2 terrace with a fantastic view of the Danube. The duplex of the functional layout consists of an entrance hall, a spacious living room, a dining area, a separate kitchen, a sleeping block with two bedrooms, a wardrobe, a bathroom and a large terrace on the first level, on the first floor there is an atrium, two rooms and a large bathroom. The apartment has a cellar as well as a storage room next to the apartment.

Heating, equipment, condition

The apartment is in excellent condition, on the floor is a quality oak parquet, the windows are aluminum, the terrace is large and proper shape, the fireplace in the living room is in function and contributes to a warm atmosphere. The apartment is connected to the central heating, and it also has three air conditioners. It has all the accompanying equipment - Internet, KTV, telephone and intercom.

Parking place / Garage

The price of the apartment includes a marked parking place in front of the building.

Location

Very bright apartment is located on a location that is well connected with the city center with the city center, which is reached by car in ten minutes. In the immediate vicinity there is a kindergarten, elementary school, several shops and service shops. Very quiet location, recommendation for families with small children.

Buses: 35, 35L, 202;

Petosoban stan, 160m2, Višnjička banja

Na dobroj lokaciji, u ulici Stojana Stoleta Aranđelovića, u blizini naselja Sunnville, prodajemo vrlo kvalitetan stan sa dobrim rasporedom, u zgradi iz 2010. godine. 

Površina i raspored

Stan je ukupne površine 160m2, od čega 135m2 grejne površine i 25m2 terase sa fantističnim pogledom na Dunav. Dupleks funkcionalnog rasporeda se sastoji od predsoblja, prostranog dnevnog boravka, trpezarijskog dela, odvojene kuhinje, spavaćeg bloka sa dve spavaće sobe, garderobera, kupatila i velike terase na prvom nivou, na spratu se nalaze atrijum, dve sobe i veliko kupatilo. Stan poseduje podrum kao i ostavu odmah pored stana.

Grejanje, oprema, stanje

Stan je u odličnom stanju, na podu je kvalitetan hrastov parket, stolarija je aluminijumska, terasa je velika i pravilnog oblika, kamin u dnevnoj sobi je u funkciji i doprinosi toploj atmosferi. Stan je priključen na centralno grejanje, a poseduje i tri klima uređaja. Poseduje svu prateću opremu - internet, KTV, telefon i interfon.

Parking mesto/Garaža

U cenu stana je uključeno obeleženo parking mesto ispred zgrade.

Lokacija

Vrlo svetao stan se nalazi na lokaciji koja je sa velikom saobraćajnicom dobro povezana sa centrom grada, do kojeg se automobilom stiže za desetak minuta. U neposrednoj blizini se nalazi dečiji vrtić, osnovna škola, više marketa i uslužnih radnji. Vrlo mirna lokacija, preporuka za porodice sa malom decom. 

Autobusi: 35, 35L, 202;