Nazaj na seznam: Gral

Oglas: od 28

Zemljišče zazidljivo Podravska, Maribor, vsa področja, Cena: 52.980,00

ogledan: 1.779
Shranjeni oglasi Shrani

Osnovni podatki

Cena:
52.980,00 
transakcija:
prodaja
šifra:
PEKRE 883
vrsta objekta:
zemljišče
tip:
zazidljivo
država:
Slovenija
lokacija:
Podravska, Maribor, vsa področja
velikost:
883,00 m²

Kontaktni podatki

Gral
Trg Leona Štuklja 5
2000 Maribor
Telefon:
+386 2 251 60 71
Fax:
+386 2 251 60 71

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji
Zemljišče zazidljivo, Podravska, Maribor, vsa področja

1 od 3

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija

Opis

RAVNA IN SONČNA PARCELA V PEKRAH, V SLEPI ULICI, S POGLEDOM NA POHORJE, HITRO DOSTOPNA DO MESTA, ŠE NI KOMUNALNO OPREMLJENA

Na mirni, zeleni, sončni in lepi lokaciji v Pekrah prodamo zazidljivo stavbno zemljišče, veliko 790 m2. Pripada mu še polovica poti, tako da je dejanska kvadratura 883 m2. Zemljišče se nahaja na levi strani slepe ulice, v manjšem območju, predvidenem za gradnjo novih stanovanjskih hiš. Zemljišče še ni komunalno opremljeno. Dostop je po javni asfaltirani cesti, zadnji del poti je makadamski; za ta del ceste so urejene služnosti, zadnji kos ceste pa je v solastnini s sosednjo parcelo.

Javni vodovod, električno omrežje so kakšnih 150 m od parcele. Stroški za izgradnjo komunalnih priključkov se delijo z lastniki sosednjih parcel, ki so tudi do sedaj prispevali k urejanju vseh pravnih in stvarnih zadev. Parcela je zanimiva za kupce, ki se jim ne mudi z izgradnjo hiše, ker je v teku urejanje gradbenega dovoljenja za cesto in evropskih sredstev za izgradnjo kanalizacije. 

Zelo blizu je cesta za Maribor, hkrati se prometa v naselje ne sliši. Do strogega centra Maribora je 9 minut vožnje z avtomobilom. V neposredni bližini sta Zgornje Radvanje in vznožje Pohorja.

V bližini so vrtec, trgovina, avtobusna postaja mestnega prometa; vsa ostala infrastruktura je v bližnjem Limbušu.

Vpisano v zemljiško knjigo in prosto vseh bremen. Vse meje so na novo določene in urejene z mejniki.
PRIPOROČAMO VSEM, KI IŠČETE  ZAZIDLJIVO PARCELO NA MIRNI, ZELENI IN SONČNI LOKACIJI, Z JUŽNO LEGO IN S POGLEDOM NA POHORJE, HKRATI PA SE VAM NE MUDI, DA BI Z GRADNJO PRIČELI TAKOJ. 

  

Podobne nepremičnine v okolici