Hiša samostojna Podravska, Cirkulane, Meje, Cena: 109.270,00 103270,00

ogledan: 2.401
Shranjeni oglasi Shrani

Osnovni podatki

Cena:
109.270,00 103270,00 
transakcija:
prodaja
šifra:
PH38621765PV
vrsta objekta:
hiša
tip:
samostojna
država:
Slovenija
lokacija:
Podravska, Cirkulane, Meje
leto izgradnje:
1988
leto prenove:
2015
velikost:
267,00 m²
parcela:
2.653,00 m²
oprema:
radiatorsko ogrevanje, ogrevanje na drva
ostalo:
balkon, terasa, več parkirnih mest, zemljiška knjiga
Gradbeno dovoljenje:
Da
Uporabno dovoljenje:
Da

Kontaktni podatki

Petra Vrečko
GSM:
+386 31 554 337
Telefon:
lkl
AGENTI nepremičninsko posredovanje d.o.o
Trg svobode 14, 2310 Slovenska Bistrica
2310 Slovenska Bistrica
GSM:
051 260 550

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji

Energetska izkaznica stavbe

Energetska izkaznica v pridobivanju
Hiša samostojna, Podravska, Cirkulane, Meje
HIŠA

1 od 24

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija
HIŠA - Hiša samostojna, Podravska, Cirkulane, Meje HIŠA Z DOSTOPOM - Hiša samostojna, Podravska, Cirkulane, Meje PARKIRIŠČE - Hiša samostojna, Podravska, Cirkulane, Meje DOSTOP DO HIŠE IZ GLAVNE CESTE 140 M - Hiša samostojna, Podravska, Cirkulane, Meje VHOD V HIŠO IN NA TERASO - Hiša samostojna, Podravska, Cirkulane, Meje POKRITA TERASA - Hiša samostojna, Podravska, Cirkulane, Meje RAZGLED S TERASE - Hiša samostojna, Podravska, Cirkulane, Meje KMET. ZEMLJIŠČE + OGRAJENI VRT - Hiša samostojna, Podravska, Cirkulane, Meje VHOD V HIŠO - Hiša samostojna, Podravska, Cirkulane, Meje PREDPROSTOR - Hiša samostojna, Podravska, Cirkulane, Meje BIVALNI PROSTOR - Hiša samostojna, Podravska, Cirkulane, Meje BALKON  - Hiša samostojna, Podravska, Cirkulane, Meje KOPALNICA - Hiša samostojna, Podravska, Cirkulane, Meje VHOD NA PODSTREŠJE - Hiša samostojna, Podravska, Cirkulane, Meje TERASA V MANSARDI - Hiša samostojna, Podravska, Cirkulane, Meje VHOD V MANSARDO - Hiša samostojna, Podravska, Cirkulane, Meje MANSARDA - Hiša samostojna, Podravska, Cirkulane, Meje KLET - Hiša samostojna, Podravska, Cirkulane, Meje SOBA V KLETI - Hiša samostojna, Podravska, Cirkulane, Meje VINSKA KLET - Hiša samostojna, Podravska, Cirkulane, Meje ČEBELNJAK - Hiša samostojna, Podravska, Cirkulane, Meje DOSTOP DO HIŠE, 140 M IZ GLAVNE CESTE - Hiša samostojna, Podravska, Cirkulane, Meje DODATNO ZEMLJIŠČE 7.126 M2, MOŽEN NAKUP - Hiša samostojna, Podravska, Cirkulane, Meje

Opis

 

Razmišljate o vikendu ali hiši, katera bi bila v objemu zelenja povezana z neokrnjeno naravo? Potem berite naprej……tukaj najdete morda rešitev za Vaš umik od vsakdana.

HIŠA KATERA SEDAJ S SVOJO PODOBO KLIČE, DA POSTANE DOM DRUŽINI

NA vikend ČEZ vikend v OAZO MIRU

 

NAPRODAJ HIŠA v občini Cirkulane »Meje« z zemljiščem v izmeri 2.653 m2 na hribu z razgledom, začetek  gradnje 1988 leta – klet.

Hiša je grajena v treh etažah P+N+M, 8,5m x7,5 m z balkonom v nadstropju  ter čudovito pokrito teraso s pogledom na neokrnjeno naravo.

V PRITLIČJU hiše sta dve sobi – letna kuhinja, shramba, vinska klet, shramba, WC ter samostojna kurilnica.

V NADSTROPJU hiše vstopate po zunanjih stopnicah, kjer se vam pogled ustavi na veliki terasi z razgledom, kjer vas sonce razvaja kolikor želite čez celi dan…….

HIŠA kliče, da se spoznate z njo kakor tudi z njeno bivalno enoto za bivanje ali le oddih v Halozah, kjer vas čaka velik osrednji bivalni prostor, dnevna soba z jedilnico in opremljeno kuhinjo z izhodom na balkon, s spalnico prav tako z izhodom na balkon, kopalnico s tuš kabino in WC– jem ter velik predprostor.

V PODSTREŠNI, 60 m2 del se povzpnete po ličnih zunanjih stopnicah na kovinskem ogrodju do terase, kjer vstopate v podstrešni nedokončani del z odprtino vse do strehe, kjer vam tramovi dajo domačnost ter si lahko uredite zase ali prijatelje prostor za druženje, savno ali se uredi bivalna enota. Na podstrešju je vsa napeljava za ureditev samostojne bivalne enote.

V spalnem in bivalnem prostoru je položen ličen laminat, v vseh ostalih prostorih pa keramika.

VSE DO LETA 2015 SE JE HIŠA POČASI UREJALA, KATERA SEDAJ S SVOJO PODOBO KLIČE, DA POSTANE DOM DRUŽINI ALI VIKEND ZA OBČASNI ODKLOP OD MESTNEGA VRVEŽA.

Hiša je dobila leta 2014 novo bramag kritino ter 2015 leta 10 cm demit fasado z 2 slojnimi PVC okni z zunanjimi roletami in komarniki.  

GRADNJA HIŠE: po Gurs­-u začetek 1988 leta, adaptacija leta 2014 - 2015.

UPORABNA POVRŠINA: P+N+M  uporabna - bivalna 89 m2 vsaka etaža.

VELIKOST ZEMLJIŠČA: ob hiši 2653 m2  

TER MOŽNOST NAKUPA ZEMLJIŠČA PREKO CESTE – mešani gozd v izmeri 6.623 m2 s travnikom in sadnim drevjem v izmeri 503 m2, SKUPAJ ZEMLJIŠČA 7.126 m2 za ceno 7.270,00EUR

http://www.agenti-nep.si/ponudba_nepremicnin/prodaja.k1/zemljisce.v5/kmetijsko.t42/Slovenija.d194/Podravska.r12/Cirkulane.p1343/oglas3200128.html

OGREVANJE: PEČ na DRVA, možnost na olje

ZK – vpisano v zemljiško knjigo in bremen prosto.

Okolica hiše je urejena s čudovitim razgledom, kamor se boste lahko umaknili ter uživali v sožitju narave. Dovoz do hiške je po asfaltirani lokalni cesti.

Zemljišče ob hiši je pod naklonom, pred hišo je narejena betonirana proti plazna drenaža, pod hišo sadno drevje v objemu cvetlic, niže strmine, je ograjeni lepo zasajeni vrt.

Pa da ne pozabimo, 7 panjev čebelic čaka, da postanete čebelar na hribu SLO/CRO Toskane tik pod mejo Hrvaške – v kraju Meje.

LOKACIJA, HIŠE V OAZI MIRU, JE LAHKO STIČIŠČE ZA LJUDI S POSEBNO ENERGIJO.

Če se odločate za nakup HIŠE z zemljiščem za samooskrbo in je Vaš pogoj, da se nepremičnina nahaja na mirnem predelu z razgledom, verjamem, da ste v zgornjem opisu našli več kot dovolj razlogov za takojšen ogled.

Za ogled in več informacij pokličite na 051/238 696 in 031/554 337 ali pošljite povpraševanje zgoraj na KONTAKT.

Z veseljem vam bomo odgovoril na vsa vprašanja in z vami opravili ogled nepremičnine.

Za več informacij: Kliknite tukaj

OBČINA CIRKULANE: https://www.cirkulane.si/