Hiša samostojna Ljubljana, Moste Polje, Moste, Cena: 2.000.000,00

Poiščite pot Vpišite vaš naslov in kliknite na gumb 'poišči pot'

Zanimive lokacije

Pokaži zanimive lokacije v oddaljenosti:
GIMNAZIJA MOSTE, Ljubljana
0,09 km
Javni zavod Lekarna Ljubljana, Lekarna Moste
0,11 km
Športni park Kodeljevo
0,65 km
GLEDALIŠČE ZA OTROKE IN MLADE LJUBLJANA
0,76 km
ŽALE Javno podjetje, d.o.o.
1,34 km

Osnovni podatki

Cena:
2.000.000,00 
transakcija:
prodaja
šifra:
PH1574245936327
vrsta objekta:
hiša
tip:
samostojna
država:
Slovenija
lokacija:
Ljubljana, Moste Polje, Moste
leto izgradnje:
2010
velikost:
530,00 m²
parcela:
900,00 m²
oprema:
klima, talno ogrevanje, zemeljski plin, domofon, alarm, kamere, varovanje, luksuzno pohištvo, kabelski internet, vrt, ograjeni vrt, pralni stroj, pomivalni stroj
ostalo:
terasa, več parkirnih mest, zemljiška knjiga
Gradbeno dovoljenje:
Da

Kontaktni podatki

Aline Belinger
GSM:
+386 41 677 212
Telefon:
+386 1 560 30 50
Mreža nepremičnin d.o.o.
Cesta 24. junija 23
1231 LJUBLJANA-ČRNUČE
GSM:
041 669-086
Telefon:
01 5603050
Fax:
01 5603055

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji

Energetska izkaznica stavbe

Potrebna toplota za ogrevanje
Razred C
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+
Hiša samostojna, Ljubljana, Moste Polje, Moste

1 od 20

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija

opis

Samostojna hiša (K+P+1), moderna arhitekturna zasnova
V Mostah prodamo nadstandardno samostojno hišo, ki se nahaja na mirni lokaciji. Hiša  je bila zgrajena leta 2010. Je izredno svetla, lepo vzdrževana in grajena z visokokakovostnimi materiali. Odlikujejo jo njena moderna arhitekturna zasnova. Arhitekturni dosežek priznanih arhitektov je v zadnjih letih deležen pozornosti celo tujih strokovnih medijev. Veliko steklenih površin, teras in zasteklen wellnes omogočajo lepo bivanje zahtevne družine tako zunaj kot znotraj.

Površina hiše / zemljišča
Hiša ima skupaj 530 m2 bruto povšine površine in ji pripada 900 m² zemljišča.

Hiša obsega:

Klet v kateri se nahaja velika kmečka soba z kaminom in krušno pečjo, vinska klet, večja soba za družeje, WC za goste, utility s pralnim in sušilnim strojem ter, kopalnico ter kurilnica in še ena shramba.

Pritličje obsega hodnik, levo se nahajta garderobna soba, in dnevni WC. Hodnik vodi do dnevne sobe z jedilnico.. V dnevni sobi je čudovit podolgovat steklen kamin. Iz dnevne sobe je prehod v veliko lepo opremljeno kuhinjo. Z dnevne sobe je preko panoramske stene izhod na pokrito teraso in vrt.  Drugi del pritličja je popolnoma ločen, kjer je glavna spalnica s kopalnico in kompletno zasteklenim Welnesom . V welnesu je velik jakuzi, savna in tuš. Welnes se ponaša z lepim pogledom na vrt, ki je ozelenjen z bambusom..

Prvo nadstropje: obsega 2 popolnoma ločeni stanovanji ter sobo za goste s kopalnico. Vse tri enote imajo izhod na svojo teraso.

Oprema in gradnja
Gradnja zunanjih sten je klasična 30 cm z 20 cm izolacije (kamene volne). Skupna debelina je 50 cm.  

Tla po hiši (dnevna soba, jedilnica, sobe) so obložena iz troslojnega parketa ( beljeni hrast). V hodniku in stopnišču je Onix kamen. Terase so obdane s stekleno ograjo. Vsa oprema je višjega kakovostnega razreda. Pohištvo v hiši je narejeno vse po meri. od Italianskega proizvajalca Poliform. Okviri oken Internorm so zunaj aluminjasti in v notranjosti leseni.  Stekla so troslojna in polnjena s plinom.

Tla na zunanji terasi so obložena z tropskim lesom.

Luči po vseh prostorih v hiši so vrajene v strop. V jedilnici je posebn sklop luči, ki daje prostoru še posebno toplino.

Celotna parcela je obdana z betonsko ograjo. Polovica vrta je lepo ozelenjena. Na drugi polovici pa so tla obložena s kamnom. Vhod avtomobilov je možen preko dvojih drsnih vrat na elektronsko odpiranje.  

V vseh treh etažah je vgrajen alarmni sistem varovanja .

Lokacija in infrastruktura
Lokacija je primerna za družine ali ambasade - v razdalji 200 m je do osnovne šole, vrtca, , športni park Kodeljevo, bližina tržnice Moste, Kliničnega centra, bližina Centra (2 km). Hiter dostop do avtoceste.

Parkirno mesto  
Pred objektom pa je možnost za parkiranje osmih vozil.  Možno je narediti nadstrešek za vozila.

Priključki in ogrevanje
Ogrevanje je talno– plinsko. Pod panoramskimi stenami so konvektorji. Ogrevanje je tudi na sočne kolektorji.  (ko se spusti pod 4 stopnije C se vklopi plinsko ogrevanje). Zaradi tega so tudi nižji stroški ogrevanja.

Kanalizacija, optika, varovanje.

Vpisano v ZK.

Prodajni pogoj: kupec plača polovico provizijske obveznosti v višini 2% + ddv od pogodbeno dogovorjene cene.

Vabljeni na ogled!

Površina hiše / zemljišča

Hiša ima skupaj 530 m2 bruto povšine površine in ji pripada 895 m² zemljišča.

Hiša obsega:

Klet v kateri se nahaja velika kmečka soba z kaminom in krušno pečjo, vinska klet, večja soba za družeje, WC za goste, utility s pralnim in sušilnim strojem ter,  kopalnico ter kurilnica in še ena shramba.

Pritličje obsega hodnik, levo se nahajta garderobna soba, in dnevni WC. Hodnik vodi do dnevne sobe z jedilnico.. V dnevni sobi je čudovit podolgovat steklen kamin. Iz dnevne sobe je prehod v veliko lepo opremljeno kuhinjo. Z dnevne sobe je preko panoramske stene izhod na pokrito teraso in vrt.  Iz dnevne sobe je popolnoma ločen prostor, kjer je glavna spalnica s kopalnico in Welnesom . V welnesu je velik jakuzi, savna in tuš. Welnes se ponaša z lepim pogledom na vrt, ki je ozelenjen z čudovitim rastlinjem.

Prvo nadstropje: obsega 2 popolnoma ločeni stanovanji ter sobo za goste s kopalnico. Vse tri enote imajo izhod na svojo teraso.

Oprema in gradnja

Gradnja zunanjih sten je klasična 30 cm z 20 cm izolacije (kamene volne).    Skupna debelina je 50 cm.  

Tla po hiši (dnevna soba, jedilnica, sobe) so iz troslojnega parketa ( beljeni hrast). V hodniku in stopnišču je Onix kamen.   Ograja na terasahje iz stekla. Vsa oprema je višjega kakovostnega razreda. Pohištvo v hiši je narejeno vse po meri. od Italianskega proizvajalca Poliform. Okviri oken Internorm so zunaj aluminjasti in v notranjosti leseni.  Stekla so troslojna in polnjena s plinom.

Zunaj so tla na tarasi z  tropskega lesa.

Luči po celi hiši so  vgrajene v stropu. V jedilnici je posebn sklop luči.

Vrt je obdan z betonsko ograjo. Polovica vrta je lepo zelenjena. Vhod avtomobilov je možen preko drsnih vrat na elektronsko odpiranje.  

V hiši se nahaja tudi alarm v vseh etažah .

Lokacija in infrastruktura

Lokacija je primerna za družine ali ambasade - v razdalji 200 m je do osnovne šole, vrtca, , športni park Kodeljevo, bližina tržnice Moste, Kliničnega centra, bližina Centra (2 km). Hiter dostop do avtoceste.

Parkirno mesto  

Pred objektom pa je možnost za parkiranje osmih vozil.  Možno je narediti nadstrešek za vozila.

Priključki in ogrevanje

Ogrevanje je talno– plinsko. Pod panoramskimi stenami so konvektorji. Ogrevanje je tudi na sočne kolektorji.  (ko se spusti pod 4 stopnije C se vklopi plinsko ogrevanje)

Kanalizacija, optika, varovanje.

Vpisano v ZK.

Vabljeni na ogled!

Современный дом в Любляне

В районе Мосте продается элитный дом. Объект был построен в 2010 году.  Дом очень светлый, построен из высококачественных материалов и отличается своей архитектурой, ведь она является результатом работы известных архитекторов, работу которых отметили даже иностранные СМИ. В доме много стеклянных поверхностей, есть террасы и собственный спа. Дом удовлетворит потребности самых взыскательных его обитателей.

Площадь дома/участка

Общая площадь дома составляет 530 кв.м., а площадь участка составляет 900 кв.м.

Планировка

На цокольном этаже дома находится просторный зал, выполненный в традиционном стиле с камином и печкой для выпекания хлеба, винный погреб, общий зал, гостевой туалет, прачечная со стиральной машинкой и машиной для сушки белья, ванная комната и кладовка.

На первом этаже находятся коридор, гардеробная комната, гостевой туалет. Коридор ведет в гостиную со столовой. В гостиной стоит продолговатый стеклянный камин. Гостиная связана с большой просторной кухней. Кроме того, в гостиной есть стеклянная панорамная стена с выходом на крытую террасу и сад. Вторая часть первого этажа изолирована от первой, там находится спальня с ванной и застекленным спа. В спас стоит джакузи, есть сауна и душ. Из спа открывается прекрасный вид на сад, украшенный бамбуковыми насаждениями.

На втором этаже находятся две отдельные квартиры, а также комната для гостей, каждая с выходом на свою террасу.

Оборудование и меблировка

Толщина внешних стен составляет 30 см и 20 см изоляции, общая толщина составляет 50 см.

На полу в гостиной, столовой и в жилых комнатах постелен трехслойный паркет (выбеленный дуб). На полу в коридоре и на лестницах положен оникс. Ограждение на террасах выполнено из стекла. Все материалы высокого качества. Мебель итальянского производителя Полиформ, выполнена на заказ. Внешние оконные рамы выполнены из алюминия, а внутренние – из дерева. Стеклопакеты, производителя Интернорм, трехслойные, со специальным газовым наполнителем для лучшей изоляции.

На полу на террасах постелена древесина тропических пород.

Лампы во всех помещениях встроены в потолок. В освещение столовой создает сособенный уют.

 

По периметру всего участка стоит бетонная изгородь. Половина участка отведена под сад, вторая половина покрыта камнем. Въезд для автомобилей осуществляется через автоматические ворота.

Все три этажа дома оборудованы системой безопасности.

Местоположение и инфраструктура

Местоположение отвечает не только потребностям семей, но и официальных лиц, например работников посольств. Ведь всего в 200 метров от объекта находятся начальная школа, детский сад, спортивный парк, городской рынок, поликлиника и больница. До строгого центра города всего 2 км. Недалеко находится выезд на скоростное шоссе.

Парковка

Перед домом есть парковка на 8 машин. Есть возможность сделать навес для автомобилей.

Подключения и отопление

Во всем доме стоит газовое отопление по системе «теплый пол». Под панорамными стенами стоят конвекторы. В качестве дополнительной системы отопления в доме стоят солнечные батареи (если температура опускается ниже 4 градусов цельсия, автоматически включается система газового отопления. Такая система позволят снизить расход на отопление.

К дому подведена канализация, оптический интернет кабель, а также есть система безопасности.

Объект зарегистрирован в земельном кадастре.

Приглашаем на осмотр!

 

Podobne nepremičnine v okolici

Hiša samostojna Ljubljana, Šiška, Zgornje Gameljne

prodaja
velikost: 520,10
Cena: 780.000,00 690 000,00
izdelava kABI d.o.o.

tel: 01 280 50 80
fax: 01 280 50 85
e-mail: urednistvo@kabi.si

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravna podlaga

Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, pomembne za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša.

Piškotek običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Poleg funkcije izboljšanja uporabniške izkušnje je njihov namen različen. Piškotki se lahko uporabljajo tudi za analizo vedenja ali prepoznavanje uporabnikov. Zato ločimo različne vrste piškotkov.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani sledijo smernicam:

1. Nujno potrebni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, ...).

2. Izkustveni piškotki

Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.

3. Funkcionalni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (npr. uporabniško ime, jezik, regijo) in zagotavlja napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletni strani.

4. Oglasni ali ciljani piškotki

Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletu.

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brskalnikov lahko nastavite tako, da piškotkov ne shranjujejo.

Za informacije o možnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate nastavitve.

Upravljalec piškotkov

Kabi d.o.o.