Hiša samostojna Savinjska, Šmarje pri Jelšah, Grliče, Cena: 69.000,00

ogledan: 7.253
Shranjeni oglasi Shrani

Osnovni podatki

Cena:
69.000,00 
transakcija:
prodaja
šifra:
PH00547AN
vrsta objekta:
hiša
tip:
samostojna
država:
Slovenija
lokacija:
Savinjska, Šmarje pri Jelšah, Grliče
leto izgradnje:
1954
nadstropje:
P+1+M
velikost:
143,00 m²
Parcelë:
8.591,00 m²
oprema:
talno ogrevanje, radiatorsko ogrevanje, ogrevanje z lesno biomaso, telefon, ograjeni vrt
ostalo:
terasa, shramba v kleti, pokrit parkirni prostor, parkirno mesto, dve parkirni mesti, več parkirnih mest, shramba
Gradbeno dovoljenje:
Ne
Uporabno dovoljenje:
Ne

Kontaktni podatki

Aljaž Nerad
AŽ&MB NERAD d.o.o.
Podvrh 106G
3314 Braslovče
Telefon:
041 538419

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji

Energetska izkaznica stavbe

EI ni potrebna (334.člen EI-1)
Hiša samostojna, Savinjska, Šmarje pri Jelšah, Grliče

1 od 13

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija

Opis

V Grličah na mirni lokaciji v neposredni bližini Mestinja prodamo posestvo, ki obsega stanovanjsko stavbo iz leta 1954 in dve gospodarski poslopji obe iz leta 1956. Posestvo se nahaja ob glavni cesti Podplat- Podčetrtek, z pogledom na zeleno okolje in bližnji potoček.

 Hiša letnik 1954 (P+1+M), velikosti cca. 100m2 v etaži (pritličje+ 1+ neizdelana mansarda). V pritličju (zadnji del je delno vkopan v zemljo) se nahajata trije prostori, ki služijo kot klet, shramba in kurilnica. V pritličnem delu se z ločenim vhodom nahaja še garaža.  Po zunanjih pokritih stopnicah se pride v 1. nadstropje, ki obsega predprostor, kopalnico (tuš kabina+ umivalnik z ogledalom), hodnik, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo z krušno pečjo (trenutno se uporablja kot spalnica), spalnica, ločen wc in shrambo z stopniščem v mansardo.  Po notranjih lesenih stopnicah je možno priti v mansardni del, ki pa ni izdelan vendar je zaradi svoje velikosti (cca. 100 m2 z poševninami) primeren za izdelavo kompletnega stanovanja. Sama hiša je priklopljena na javni vodovod in električno omrežje, ima dvoprekatno greznico, centralno ogrevanje, opečnato kritino, neizolativno fasado, lesena okna in vrata (vse prvotno), betonske plošče (kletna plošča je delno velbana). Na hiši so bile zamenjane varovalke in delno inštalacija za centralno kurjavo (dimnik je še prvoten opečnat).

Večje gospodarsko poslopje letnik 1956 velikosti cca 150 m2 (uporabna površina) je v dobrem stanju in ima 3 prostore, ki se lahko uporabljajo kot hlev, shramba, …., večji nadstrešek kamor je možno postaviti avtomobil, traktor in priključke, ter v mansardnem delu večji večnamenski prostor, ki se je uporabljal za shranjevanje sena. Gospodarsko poslopje je grajeno z opeko, ima opečnato kritino, spodnja plošča je betonska (velbana), zgornja plošča pa lesena.

Manjše gospodarsko poslopje letnik 1956 velikosti cca. 50m2 (uporabna površina) je v dobrem stanju in ima zaprto garažo (primerna za avtomobil, skladiščenje vrtnega orodja,…), drvarnico in prostor, ki lahko služi kot shramba, kurji hlev,….

Celotno zemljišče, ki pripada hiši oz je vključeno v oglaševano ceno je velikosti 8.591 m2 (obsega več parcel), Na zemljišču se nahaja vodnjak (voda primerna za zalivanje, pranje avtomobilov,…) vrt, ograjen prostor za kokoši in veliko zelenih površin, ki so primerne za pridelovanje zelišč, vrtnin, za postavitev piknik prostora, otroškega igrišča,…

Sicer pa se naselje Grliče nahaja v neposredni bližini Mestinja (cca. 3 min. vožnje), Šmarja pri Jelšah (cca. 5km) in Podčetrtka ter Rogaške Slatine (cca. 10 km). Posestvo odlikujejo dostopnost tako z avtomobilom (ob glavni cesti Podplat- Podčetrtek), kot tudi z javnim prevozom (avtobusna postaja se nahaja na drugi strani ceste, železniška postaja pa se nahaja v cca. 3 min. oddaljenem Mestinju- železniška proga Celje- Rogatec), neokrnjenost in mirnost lokacije. Za več informacij oz ogled pokličite na 041/741-602.

Podobne nepremičnine v okolici

Hiša samostojna Savinjska, Šentjur, Ponikva

prodaja
velikost: 146,00
Cena: 90.000,00
zasebna objava Marjan Vovk, +4917656966307,