Stanovanje trisobno Savinjska, Šmarje pri Jelšah, Cena: 123.000,00

ogledan: 3.589
Shranjeni oglasi Shrani

Osnovni podatki

Cena:
123.000,00 
transakcija:
prodaja
šifra:
PS00619MN
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
trisobno
država:
Slovenija
lokacija:
Savinjska, Šmarje pri Jelšah
leto izgradnje:
2020
nadstropje:
pritličje
velikost:
72,35 m²
parcela:
90,00 m²
oprema:
talno ogrevanje, ogrevanje s toplotno črpalko, etažno gretje, telefon, vrt
ostalo:
atrij, terasa, pokrit parkirni prostor, parkirno mesto, dve parkirni mesti, zemljiška knjiga, shramba

Kontaktni podatki

Milan Nerad
GSM:
+386 41 538 419
AŽ&MB NERAD d.o.o.
Podvrh 106G
3314 Braslovče
Telefon:
041 538419

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji
Stanovanje trisobno, Savinjska, Šmarje pri Jelšah, Šmarje pri Jelšah

1 od 19

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija

Opis

Na robu mesta Šmarje pri Jelšah, je v planu izgradnja  petih energetsko varčnih dvostanovanjskih enot – 10 stanovanj (planiran pričetek gradnje je 05.2020 in konec cca 05.2021 – odvisno od vremena). Vse enote so sodobno zasnovane in bodo kvalitetno zgrajene, vsakemu stanovanju bo tudi pripadala parcela  v velikosti od cca 100 – 260 m2 (odvisno od velikosti oz lege stanovanja).

Tri dvostanovanjske enote bodo imele 3 sobna stanovanja s teraso (skupaj torej 6 x 3S stanovanje), s pripadajočo zelenico – atrij, kolesarnico in pokritim P za en avtomobil, ter dodatni P za drug avto. Spodnje 3S stanovanje bo imelo 72,35 m2 ( kar vključuje teraso velikosti 8,5 m2), zgornje 3S stan pa 76,50 m2 (kar vključuje teraso velikosti 6,35 m2). Spodnja stanovanja, so brez vsake stopnice, kar pomeni da so primerni za vse, ki jim stopnice predstavljajo oviro.

Dve dvostanovanjski enoti pa bosta imele 4 (oz 2+2) sobna stanovanja s teraso (skupaj torej 4 x 4S stanovanja), s pripadajočo zelenico – atrij, kolesarnico in pokritim P za en avtomobil, ter dodatni P za drug avto. Spodnje 4S stanovanje bo imelo 83,30 m2 ( kar vključuje teraso velikosti 8,5 m2), zgornje 4S stan pa 87,15 m2 (kar vključuje teraso velikosti 6,5 m2).

Vhodi med stanovanjema so popolnoma ločeni, saj ima eno stanovanje vhod iz desne strani hiše, drugo stanovanje pa iz leve strani. Parcele na parkiriščih bo ločeval zid. Vsakemu stanovanje pa pripada še pokrito parkirišče s kolesarnico. Vsako stanovanje bo imelo vse komunalne priključke popolnoma ločene, vsaka svojo toplotno črpalko, talno ogrevanje hlajenje in prezračevanje - rekuperacijo. Vsa stanovanja pa bodo izvedena po sistemu » na ključ«.

Skratka kakor lahko vidite iz oglasa bo zasnova objektov in okolice resnično moderna in lepo izvedena. Tlorisi so narejeni tako, da vam zagotavljajo max izkoristek prostora in vsekakor udobje bivanja. Urejeni bodo tudi vsi komunalni priključki.  Skratka čakajo vas stanovanja - novogradnja, katera finalizacija bo lahko v skladu z vašimi željami. V račun lahko vzamemo vaše stanovanje (seveda po predhodnem ogledu in dogovoru), ali vas ob ustreznem dogovoru počakamo, da prodate vašo nepremičnino (lahko vam tudi pomagamo pri prodaji). Ponujamo vam kvalitetna stanovanje na ključ s  parkiriščem, kolesarnico, kpl urejeno dvorišče – atrij, oz stanovanja, ki bodo kvalitetno izolirana in boste imeli min stroške z ogrevanjem.......in seveda TOP lokacijo.

Sama lokacija vam ponuja mirno bivanje, na »robu« Šmarja pri Jelšah, kjer imate vse institucije (trgovino, vrtec, šolo-OŠ, PTT, banka, lekarna...) dobesedno »pri roki«. Je pa Šmarje pri Jelšah kraj z bogatim kulturnim izročilom, razvitim vinogradništvom, nahaja se v turistično vedno bolj zanimivi regiji (zdravilišča, kmečki turizmi, kulturno – zgodovinski objekti…..), z obilico možnosti kvalitetnega bivanja in koriščenja prostih trenutkov v bližnji ali daljni okolici (kolesarjenje, sprehodi, pohodništvo, ribolov, jadralno padalstvo….)

Ker je »projekt« v pripravljalni fazi, smo vam na razpolago za več informacij (oz nam lahko posredujete mail s vprašanji). Cene posameznih enot bodo od cca 125.746 €  - 142.650 € (to je cena z že vključenim DDV-jem in seveda na ključ z kpl urejeno okolico), odvisno od lege (zgoraj, spodaj) in velikosti stanovanja.

Za več informacij, sestanek, ogled….nas lahko pokličete na 041/538-419 ali nam pošljete mail na milan.nerad@agenti-nep.si.