Stanovanje dvosobno Savinjska, Celje, Cena: 127.912,00

ogledan: 3.600
Shranjeni oglasi Shrani

Osnovni podatki

Cena:
127.912,00 
transakcija:
prodaja
šifra:
PS00622MN
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
dvosobno
država:
Slovenija
lokacija:
Savinjska, Celje
leto izgradnje:
2020
nadstropje:
1.
velikost:
55,57 m²
oprema:
talno ogrevanje, zemeljski plin, domofon, telefon
ostalo:
loggia, dvigalo, pokrit parkirni prostor, parkirno mesto, zemljiška knjiga, shramba

Kontaktni podatki

Milan Nerad
GSM:
+386 41 538 419
AŽ&MB NERAD d.o.o.
Podvrh 106G
3314 Braslovče
Telefon:
041 538419

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji
Stanovanje dvosobno, Savinjska, Celje, Celje

1 od 9

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija

Opis

V naselju Novi trg/Ostrožno v Celju, poteka gradnja novih 36 stanovanj (predviden zaključek gradnje oz predaja stanovanj je 12.2020), ki vam zagotavljajo mirno in prijetno bivalno okolje. Okolica je primerna tako za družine, kot tudi za starejše in vse ki jim stopnice predstavljajo oviro, saj je dostop do stanovanj brez vsake stopnice (seveda z dvigalom). Okolica bloka bodo predstavljale urejene zelenice oz se bosta bloka »pridružila« naselju Novi trg, kjer so se bloki gradili med l. 2006 – 2009. V okviru naselja ki je z ograjo ločeno od okolice ima svoje otroško igrišče, dostop do P je dovoljen samo za lastnike stanovanj, ob naselju je garažna hiša, kjer ima vsako stanovanje eno pokrito parkirišče (lastniško), ob bloku pa so (bodo) na razpolago še zunanja parkirišča. Sončna lega in funkcionalno zasnovani večstanovanjski kompleks vam z bližino Šmartinskega jezera in zelene okolice nudi tisto nekaj več, kar si želite po napornem delovnem dnevu (krajših ali daljših sprehodov v naravi), sama Celjska regija in bližnja Savinjska dolina; Pohorje, Kozjak…..pa seveda vse ostalo.

Objekta bosta kvalitetno grajena, v vsakem bo 18 stanovanj (po 6 stanovanj v 3 etažah), vgrajena bosta dvigala. Vse nosilne stene bodo izvedene v armiranem betonu, vmesne stene Ytong 10 cm, kvalitetno izvedena hidroizolacija, zunanje stavbno pohištvo iz PVC profilov, zastekljena s 3 slojnim termopan steklom (toplotna prevodnost k=0,7 W/m2K) in nameščena bodo zunanja senčila na elektro pogon. Fasada bo izolacijska 16 cm debeline, ogrevanje bo daljinsko (Energetika – mestni plin), v stanovanju bo kpl talno gretje, vsi števci bodo ločeni…..skratka na vas čaka energetsko varčno in kvalitetno grajena stanovanja na mirni lokaciji.

Stanovanja bodo 2,3 in 4 sobna. V pritlični etaži bo vsako stanovanje imelo atrij v velikosti od 12,24 – 75,88 m2, v ostalih dveh etažah pa bo vsako stanovanje imelo ložo oz balkon. Vsakemu stanovanju pripada tudi shramba. Velikost stanovanj bo od cca cca 55 – cca 90 m2, v ceni pa je tudi eno zunanje parkirišče. Razpon cen je med cca 130.000 € in cca 200.000 €. Imate pa tudi možnost nakupa parkirišča v bližnji garažni hiši - cena 7000 €.

Predmet tega oglasa je 2 sobno stanovanje v prvem nadstropju. Samo stanovanje ima po projektni dokumentaciji 55,57 m2, kar zajema tudi shrambo v velikosti 3,76 m2 in ložo v velikosti 6,9 m2. V ceni pa je zajeto eno parkirišče pred blokom.

V neposredni bližini blokov je trgovina, vrtec, šola, PTT, banka, lekarna, postaja lokalnega avtobusa...do centra mesta je cca 15 min hoje, do odcepa AC Celje center je cca 2 km, narava s Šmartinskim jezerom pa vam je dostopna po urejeni sprehajalni poti samo cca 20 min hoje od naselja. Skratka stanovanje se nahaja v mirnem naselju, ki je hkrati na robu mesta in še vedno dovolj blizu centra mesta da imate vse "pri roki".

Ker sta objekta trenutno v gradnji, smo vam na razpolago za vsa vprašanja na mail milan.nerad@agenti-nep.si, seveda si bomo z veseljem z vami ogledali lokacijo, vam poslali tlorise za stanovanje, ki vas zanima, pogovorili glede pogojev prodaje…..V kolikor morate za nakup novega stanovanja prodati svojo nepremičnino, vam bomo z veseljem pomagali, oz vam uredili, da bo prodaja vaše nepremičnine »sovpadala« z nakupom nove.

Za več informacij in ogled nas pokličite na 041/538-419 Milan.