Hiša samostojna Savinjska, Tabor, Ojstriška vas, Cena: 59.000,00

ogledan: 2.969
Shranjeni oglasi Shrani

Osnovni podatki

Cena:
59.000,00 
transakcija:
prodaja
šifra:
PH00623AN
vrsta objekta:
hiša
tip:
samostojna
država:
Slovenija
lokacija:
Savinjska, Tabor, Ojstriška vas
leto izgradnje:
1937
leto prenove:
1990
nadstropje:
P+M
velikost:
67,80 m²
parcela:
494,00 m²
oprema:
kabelska televizija
ostalo:
terasa, parkirno mesto, shramba

Kontaktni podatki

Aljaž Nerad
AŽ&MB NERAD d.o.o.
Podvrh 106G
3314 Braslovče
Telefon:
041 538419

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji

Energetska izkaznica stavbe

EI ni potrebna (334.člen EI-1)

Opis

Prodamo hišo v Ojstriški vasi v občini Tabor v mirnem naselju, v neposredni bližini otroškega igrišča, z dostopom po asfaltirani cesti. Hiša je oddaljena od centra Tabora cca. 700m (podružnična osnovna šola, pošta, trgovina, frizerski salon), oddaljenost od Vranskega pa je cca. 7 km (osnovna šola, trgovine, zdravstveni dom, banka,…), od Celja pa cca. 25 km. S svojo lokacijo v bližini avtoceste (cca. 5km do avtocestnega priključka Vransko in cca. 10 km do avtocestnega priključka Šentrupert) navdušuje predvsem delovno aktivne in družine z otroci, ki se vsak dan vozijo na delo v Celje, Ljubljano,… Parcela velikosti 494 m2 je popolnoma ravna in nudi dovolj prostora za manjši vrt, piknik prostor, otroška igrala,…

Sama hiša letnik 1937 ima dve etaži P+M in v skupni velikosti 67,8 m2 (brez mansarde, ki je neizdelana, vendar meri cca. 60m2, do katere se dostopa po notranjih lesenih stopnicah, s poševninami in omogoča izdelavo sob, otroških sob,…). Na hiši letnik 1937 je bila leta 1990 zamenjana streha (opeka), obnovljena fasada (navaden omet), varovalke, lesena vrata in lesena termopan okna z zunanjimi polknami. Hiša ima lesene pode (spodaj ni betonske plošče) in nov nerjaveč dimnik (Ogrevanje je potrebno urediti), priključena pa je na vodovod, električno omrežje, kanalizacijo, telefonski priključek in urejen odvoz smeti.

V Pritličnem delu hiše je predprostor- hodnik, kuhinja z jedilnico, kopalnica (tuš kabina, Wc, električni bojler, umivalnik, prostor za pralni stroj, kpl. obnovljeno 1990), dnevna soba, otroška soba (svoj zunanji vhod z vetrolovom), spalnica in hodnik (možen vstop skozi dvoje vhodov). V primeru, da bi živeli dve družini je lahko namesto otroške sobe ločena kuhinja in namesto dnevne sobe dodatna spalnica. Mansardni del je neizdelan (lesena plošča), do njega pa se pride po notranjih lesenih stopnicah.

Zraven hiše se nahaja še lesena drvarnica (krita z betonsko kritino) v velikosti cca. 30m2

Lokacija je tekom dneva obsijana s soncem, hiša se nahaja v mirnem naselju v bližini otroškega igrišča, avtobusne postaje, šole in vrtca.

Za več informacij in ogled pokličite na 041/741-602 (Aljaž)