Hiša samostojna Podravska, Lenart, Lenart v Slov. Goricah, Cena: 149.680,00

Osnovni podatki

Cena:
149.680,00 
transakcija:
prodaja
šifra:
P1336CE
vrsta objekta:
hiša
tip:
samostojna
država:
Slovenija
lokacija:
Podravska, Lenart, Lenart v Slov. Goricah
leto izgradnje:
2020
velikost:
165,00 m²
parcela:
501,00 m²
oprema:
talno ogrevanje, ogrevanje z elektriko, domofon, varovanje, kabelska televizija, kabelski internet, vrt
ostalo:
pokrit parkirni prostor, parkirno mesto, dve parkirni mesti, zemljiška knjiga, shramba

Kontaktni podatki

Hiša nepremičnine 1 d.o.o.
Tržaška cesta 134
1000 Ljubljana
GSM:
+386 31 328 877
Telefon:
+386 1 256 37 50
Fax:
+ 386 1 256 37 51

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji

Energetska izkaznica stavbe

Energetska izkaznica v pridobivanju
Hiša samostojna, Podravska, Lenart, Lenart v Slov. Goricah

1 od 15

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija

Opis

CERKVENJAK, novo naselje ob gozdu – NOVA ENODRUŽINSKA NADSTROPNA hiša 165 m2 ( neto 119), parcela 501 m2.

CERKVENJAK, 20 minut do Maribora, 10 minut do Lenarta, zelo lepa in mirna lokacija v novem naselju ob gozdu v slepi ulici kjer je razpolago zelo kvalitetno zgrajena MODERNA NADSTROPNA Hiša l. 2020.

Hiša ima priključek na javno cesto. Lokacija omogoča mirno in prijetno bivanje. V bližini oddaljeno ca. 300m je vsa potrebna infrastruktura (vrtec, osnovna šola, pošta, zdravstveni dom, avtobusna postaja, gostišče in market Mercator in Tuš,.). V neposredni bližini je tudi Športno rekreacijski center. Avtocestni priključek je oddaljen cca. 2 km oz. 5minut. Primerna za vse generacije.

Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini smo dosegljivi v Poslovni enoti MARIBOR, Tržaška cesta 40, oz. pokličite na brezplačni tel. 080 87 89, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o., in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom.

Pred PRODAJO vaše nepremičnine pokličite na brezplačni tel. 080 87 89 in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja - posvet pred prodajo. (BREZPLAČNO)

STANOVANJSKA NADSTROPNA HIŠA je pravokotne oblike, tlorisna velikost hiše je 12 m x 7 m; lopa je dimenzije 6 m x 2,1 m, nadstrešek pa 6 m x 5 m. Hiša ima enokapno streho, pritličje in eno nadstropje.

Enokapna streha, izolacijska fasada 18cm, PVC okna in vrata s trojno zasteklitvijo in ALU žaluzijami na el. pomik, ogrevanje z SONČNO ELEKTRARNO – talno gretje, hiša ima nadstrešek za dva avtomobila z vrtno lopo.

Hiša je nepodkletena.

Temeljenje je izvedeno na armiranobetonski talni plošči debeline 25 cm na gramozni blazini, toplotna izolacija je debeline 8cm, XPS 500L. Nosilni zidovi so grajeni iz opečnih zidakov debeline 25 cm (Porotherm opeka ali podobno), z vertikalnimi vezmi in armiranobetonskimi konstrukcijskimi ploščami. Predelne stene so prav tako zidane iz opečnih zidakov. Stropovi so spuščeni. Estrihi so plavajoči s toplotno in zvočno izolacijo ter folijo.

STREHA je enokapnica, prekrita s pločevinasto strešno kritino (rebrasta pločevina z dodano izolacijo); pod streho pa je še 30 cm izolacije.

FASADA je izolacijska ESP 18cm  sistem Baumit ali podobno z zaključnim slojem v beli oz. sivi barvi.

NADSTREŠEK je lepljenec ter paneli, lopa je zunaj obdelana, znotraj pa je v surovem stanju.

TERASA je pokrita v površini 15m2.

DIMNIK je doplačilo 2.000,00 EUR

OKNA in VRATA: vgrajena so PVC okna in atrijska vrata (AJM d.o.o. ali ARCONT d.d.), zastekljena s trislojnim izolacijskim termopan steklom in opremljena z zunanjimi ALU žaluzijami na električni pomik. PVC profili oz. okvirji so temno sive barve.  Vhodna vrata so aluminijasta, ter ustrezno toplotno in zvočno izolativna. Notranjih vrat ni.

SANITARNA OPREMA: v kopalnicah bodo vgrajeni priključki za wc školjke viseče izvedbe (Geberit ali Sanit) ostale sanitarne opreme ni. Prostor za pralni in sušilni stroj je predviden v zato namenjeni shrambi oz. sobi za tehniko; za priključitev PS sta izvedena stenski sifon in izpustni ventil s priključkom.

TALNIH OBLOG ni.

PRIKLJUČKI: objekti so priključeni na vodovodno, elektroenergetsko, kanalizacijsko in telekomunikacijsko omrežje.

Hiša je priključena na javno električno omrežje, na javni vodovod in imajo lastne vodomere; ogrevanje vode je izvedeno preko električnega bojlerja.

Hiša je priključena na javno čistilno napravo.

Objekt ima predpripravo za domofon z video nadzorom, ter predpripravo za alarm.

SAMOOSKRBA s sončno elektrarno 8kW namesto toplotne črpalke – v vseh prostorih je urejeno talno gretje. Vgrajena je električna peč.

OKOLICA je v celoti urejena in sicer tlakovana terasa, pod nadstreškom ter sprednji del hiše pred vhodom. Dovoz do nadstrešja je gramoziran, prav tako je gramoziran zadnji del, ter del pri gozdu in sicer z frakcijo 16/32, položeni so tudi robniki. Parcela je izravnana in posejana z travo.

Hiša se prodaja v notranjosti z  ometi in estrihi, zaključen strop v mansardi. Stene ter strop niso kitane in beljene, brez keramike v kopalnici in brez notranjih vrat.

CENA : 149.680,00 EUR + 9,5% DDV

Vabljeni na sestanek in ogled.