Hiša samostojna Pomurska, Rogašovci, Nuskova, Cena: 330.000,00

Osnovni podatki

Cena:
330.000,00 
transakcija:
prodaja
šifra:
PH38621788BM
vrsta objekta:
hiša
tip:
samostojna
država:
Slovenija
lokacija:
Pomurska, Rogašovci, Nuskova
leto izgradnje:
1999
nadstropje:
K+P+1
velikost:
458,20 m²
parcela:
1.075,00 m²
oprema:
klima, talno ogrevanje, radiatorsko ogrevanje, kurilno olje, ogrevanje z lesno biomaso, domofon, alarm, telefon, več telefonov, ISDN, kabelska televizija, kabelski internet, vrt, ograjeni vrt, pralni stroj, pomivalni stroj
ostalo:
balkon, terasa, shramba v kleti, garaža, pokrit parkirni prostor, več parkirnih mest, zemljiška knjiga

Kontaktni podatki

Bojana Munda
GSM:
+386 40 886 580
AGENTI nepremičninsko posredovanje d.o.o
Trg svobode 14, 2310 Slovenska Bistrica
2310 Slovenska Bistrica
GSM:
051 260 550

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji

Energetska izkaznica stavbe

Energetska izkaznica v pridobivanju
Hiša samostojna, Pomurska, Rogašovci, Nuskova

1 od 9

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija

Opis

SPOŠTOVANI,

V osrčju Krajinskega parka Goričko, vam predstavljam poslovno stanovanjski objekt, natančneje v občini Rogaševci, ki je le 2. km od Avstrijske meje in kjer so pred 30. leti našli nahajališče mineralne vode. Lokacija poskrbi, da je hiša obsijana s soncem in nudi razgled po okoliških gričih in ravnini. Hiša je kvalitetno zgrajena in v njej vlada prijetno vzdušje in harmonična energija, kateri ustvarjata občutek domačnosti in topline doma.

Na zemljišču v velikosti 1075 m2 se nahaja poslovno stanovanjski objekt K+P+1  v skupni izmeri 458,2m2, bivalne površine 249,4.

Klet

V izmeri 107, 10 m2 ima naslednjo razporeditev: kotlovnica s tehničnim prostorom, ter prostori za shranjevanje in druženje;

V kletnih prostorih je položena talna  keramika stene opleski;

Pritličje

V izmeri 107,10 m2 ima naslednjo razporeditev: ločeni sanitarni prostori  za osebje in obiskovalce; garderobni prostor, zimski vrt v velikosti 33,7 m2, jedilnica, gostinski prostor z izhodom na teraso, kuhinja, pisarna in ločen vhod.

Po vseh prostorih je položena talna keramika, stene opleski;

Nadstropje:

V nadstropju, ki je medetažno urejeno se nahaja kuhinja z jedilnico in dnevno sobo od koder je izhod na teraso ter šest sob, od katerih ima ena spalnica lastni balkon, velika kopalnica z talnim gretjem, wc.

V kuhinjskem delu je položena talna keramika, po ostalih prostorih laminat.

Vse etaže so povezane z notranjim stopniščem po katerem je položena keramika.

V hiši je centralno ogrevanje na pelate ali kurilno olje; v sobah in pomožnih prostorih so nameščeni radiatorji v kopalnici talno gretje.

Ob hiši je 10 asfaltiranih parkirišč ter tlakovan dovoz do dveh garaž in urejene ter dobro vzdrževane zelenice za sproščanje v naravi.

 Hiša nudi možnost za upravljanje različnih zdravstvenih, turističnih, hotelskih in drugih storitvenih dejavnosti, zato vas vabim k ogledu, če razmišljate o večjih prostorih, širitvi dejavnosti ali svoji dejavnosti.

Za več informacij ali voden ogled nas pokličite na telefonsko št. 040 886 580 ali nam pošljite sporočilo bojana.munda@agenti-nep.si 

Spremljajte našo aktualno ponudbo www.agenti-nep.si