Stanovanje štirisobno - dupleks Savinjska, Celje, Cena: 145.000,00

Osnovni podatki

Cena:
145.000,00 
transakcija:
prodaja
šifra:
PS00659PG
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
štirisobno - dupleks
država:
Slovenija
lokacija:
Savinjska, Celje
leto izgradnje:
1900
leto prenove:
2019
velikost:
113,00 m²
oprema:
klima, talno ogrevanje, zemeljski plin, domofon, varovanje, več telefonov, optika
ostalo:
terasa, shramba v kleti, zemljiška knjiga

Kontaktni podatki

Primož Gajšek
GSM:
031 604 432
AŽ&MB NERAD d.o.o.
Podvrh 106G
3314 Braslovče
Telefon:
041 538419

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji
Stanovanje štirisobno - dupleks, Savinjska, Celje, Celje

1 od 14

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija

Opis

V centru mesta Celje na Gosposki ulici 6 prodamo nadstandardno, v celoti renovirano 4 – sobno dupleks stanovanje velikosti 113 m2 površine dela stavbe, kar zajema tudi 3 m2 kletnih prostorov in dobrih 6 m2 terase.

Kakovostno adaptirano stanovanje se nahaja v drugem nadstropju + mansarda večstanovanjske stavbe v centru mesta. Vsa vzdrževalna dela so redno opravljena, kar je vidno s stavbe, ki je v odličnem stanju. Na stavbi je v letu 2019 bila na novo urejena izolativna fasada in zamenjana strešna kritina + zračni most.
 

Tloris bivalnih prostorov je moderno oblikovan - kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom tvorijo osrednji prostor stanovanja. Stanovanje v nadstropju obsega še predprostor, spalnico, sobo, utility, teraso in kopalnico s sanitarij, v mansardnem delu velikosti 34 m2 pa se nahajajo dve dodatni sobi.

Stanovanjska enota je popolnoma na novo adaptirana s kakovostni materiali. V vseh prostorih je na novo izdelanim estrihom položeno talno ogrevanje in kakovosten vinilni parket. V mansardi je položena 30 cm izolacija. Stavbno pohištvo (okna) so lesena termopan, vhodna vrata pa so masiva hrast. Stanovanje je klimatizirano.

Lokacija v centru mesta vam omogoča da imate na dosegu dlani vse pomembne institucije (vrtec, šola, trgovine, PTT, banke, bolnica, tržnica, knjižnica, železniška in avtobusna postaja…). Za sprehode pa vam je na razpolago Savinjsko nabrežje, mestni park in seveda čarobni sprehodi po starem mestnem jedru.

Kot je razvidno s slik je stanovanje resnično nekaj posebnega. Funkcionalna razporeditev omogoča ureditev po lastnih željah. Ogrevanje poteka preko etažne plinske peči vendar je zaradi dobre izolacije stanovanje izjemno energetsko varčno, kar omogoča velike dodatne prihranke. Zemljiškoknjižno urejeno! Čeprav cena stanovanja 145.000 € več kot opravičuje ponujeno, je ta znesek zgolj orientacijski, končna cena je stvar dogovora!

Če vas mika življenje v starem mestnem jedru, če imate radi pridih preteklosti v vaši neposredni bližini vas vabimo, da nas pokličete na 031 60 4432 (Primož) in si zagotovite brezplačen ogled stanovanja.

Podobne nepremičnine v okolici