Stanovanje štirisobno - dupleks Južna Primorska, Izola/Isola, Izola, Cena: 880.000,00

Poiščite pot Vpišite vaš naslov in kliknite na gumb 'poišči pot'

Zanimive lokacije

Pokaži zanimive lokacije v oddaljenosti:
OSNOVNA ŠOLA LIVADE IZOLA
0,14 km
Lekarna San Simon
0,69 km
GLOBUS FILM - KINEMATOGRAFSKO PODJETJE
1,19 km

Osnovni podatki

Cena:
880.000,00 
transakcija:
prodaja
šifra:
VP /IZ/V/2020
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
štirisobno - dupleks
država:
Slovenija
lokacija:
Južna Primorska, Izola/Isola, Izola
leto izgradnje:
2005
velikost:
302,30 m²
parcela:
130,20 m²
oprema:
toplovod

Kontaktni podatki

Vlasta Prešeren
GSM:
031/670-395
Telefon:
056/773-372
GSM:
031 670 395

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji
Stanovanje štirisobno - dupleks, Južna Primorska, Izola/Isola, Izola

1 od 26

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija

Opis

IZOLA - LUXUZNO ŠTIRISOBNO - DUPLEX S POGLEDOM NA MORJE

Posredujemo pri prodaji enkratno , luksuzno urejenega duplex stanovanja z bazenom in s pogledom na morje v 2 nadstrpju z visoko mansardo, v bližini vse infrastrukture.

Razporeditev:

V prvi etaži : hodnik z vgradnimi po meri narejenimi omarami in wc, lečen del z  2 x otroško sobo z kopalnico, wc in tuš kabino, utility za vso tehniko in pralnico, prehod v odprt kuhinjsko dnevni prostor, z pohištvom katero je iz najkvalitetnejših materialov in vrhunske bele tehnike na orehovem parketu, kateri je brušen in lakiran, .

Panoramska stekla z pogledom na SZ, odprto galerijo z izhodom na večjo teraso 130m2, kjer je zunanja kuhinja z jedilno mizo, prehod do večjega bazena vse iz Inoxa , ogrevan, protitok, pretočni, samočistilni z masažnimi šobami in osvetljenjem . Ogrevan je plinsko in na sončne kolektorje. Po celotni terasi je položen les - TIK, za prijetno in sproščujoče bivanje ob bazenu so za poležavanje namenjeni ležalniki s pogledom na Izolo in morje. Vse skupaj pa zakrivajo avtomatske aluminjaste žaluzije, avtomatske tende ter za prijeten abient ponuja še ozvočenje in osvetlitev celotnega dela terase,ki jo krasi še sredinsko zelenje. Edinstveno za druženje skozi celo leto.

Mansardna etaža:

Iz spodnjega dnevnega prostora nas vodijo polkrožne orehove stopnice v galerijo kjer je knjižno - pisarniški prostor z odprtim pogledom na morje in spodnje prostore.

Prehod v zakonski prostor, kjer se nahaja večja kopalnica z wc, masažno kadjo, kombinirano z turško savno, vse v Armanijevih ploščicah in pohištvom višjega cenovnega  razreda, povezan z večjo spalnico in za njo razkošno garderobno sobo, vse  z izhodom na večjo teraso od kjer je prehod do bazena in spodnje večje terase .

Stanovanje ima popolno intimnost in je zasnovano kot del hiše. Do stanovanja je dvigalo. Stanovanje ima še dve kleti . Parkiranje pa je ob stavbi in stavbo.

Predvsem je namenjeno za nekoga , kateri želite širino, luksuz in zasebnost

Vabljeni

 

 

 

 

IZOLA - LUXURY FOUR BEDROOM - DUPLEX WITH SEA VIEW

We have for sale a unique, luxuriously decorated duplex apartment with pool and sea view on the 2nd floor with a high attic, throughout the infrastructure.
Arrangement:
On the first floor: hallway with custom-made wardrobes in the toilet, lenticular part with 2 x children's room with bathroom, toilet in the shower, usability for all appliances in the laundry, transition to the opening of the kitchen living room, with furniture of the highest quality materials - in cutting-edge techniques on walnut parquet, sanded in lacquered ,. Panoramic windows overlooking the NW, open gallery with access to a larger terrace of 130m2, where there is an outdoor kitchen with a single table, passage to the pool cabin all made of stainless steel, heated, counterflow, flow, self-cleaning with massage nozzles and lighting. It is heated by gas and on solar collectors. Throughout the terraces, there is wood - TIK, for a pleasant and relaxing stay by the pool, and therefore for lounging on deckchairs with a view of Izola and the sea. All this is covered by automatic aluminum complaints, automatic offers for the previous abient also offer sound system in the lighting of the entire delays of the terrace, which is adorned with central greenery. Unique for socializing throughout the year.
Attic floor: From the lower living room we are led by semicircular walnut stairs to the gallery Where there is a book - office space with an open sea view in the lower rooms. Go to the double room, where there is several bathrooms with toilets, jacuzzi, combined with Turkish sauna, all in Armani tiles in higher price furniture, use with several bedrooms in it a luxurious dressing room, all with access to a larger terrace from where passage to the pool in the lower terrace options.
The apartment has complete intimacy and is established as part of the house. It was moving to the apartment. The apartment has two more basements. Parking was lined and the building. It is primarily designed for someone who wants breadth, luxury in privacy.

Welcome to visit!

Podobne nepremičnine v okolici