Poslovni prostor gostinski lokal Podravska, Maribor, Center, Cena: 420.000,00

Osnovni podatki

Cena:
420.000,00 
transakcija:
prodaja
šifra:
LOKAL CENTER
vrsta objekta:
poslovni prostor
tip:
gostinski lokal
država:
Slovenija
lokacija:
Podravska, Maribor, Center
leto izgradnje:
1840
leto prenove:
2014
velikost:
141,90 m²

Kontaktni podatki

Gral
Trg Leona Štuklja 5
2000 Maribor
Telefon:
+386 2 251 60 71
Fax:
+386 2 251 60 71

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji

Energetska izkaznica stavbe

EI ni potrebna (334.člen EI-1)
Poslovni prostor gostinski lokal, Podravska, Maribor, Center

1 od 15

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija

Opis

V NAJOŽJEM CENTRU MESTA EKSKLUZIVNO PRODAMO ENEGA NAJPRIJETNEJŠIH IN NAJUSPEŠNEJŠIH LOKALOV Z UTEČENO TRADICIJO IN PRIZNANO BLAGOVNO ZNAMKO

Poslovni prostor se nahaja v strogem mestnem jedru, na Slovenski ulici, v peš coni. Že zaradi same lokacije in 30-letne tradicije je nakup lokala izjemno dobra naložba.

Gre za lokal z edinstveno zgodbo in konceptom, ki goste očara s svojim ambientom, ponudbo, kakovostjo in ljudmi, ki mu dajejo še posebno dodano vrednost. Živahna, družabna atmosfera ter udobno a hkrati  kulturno, sofisticirano in intelektualno vzdušje, s skrbno izbranimi barvami ambienta in dizajnom, pri mlajših in starejših generacijah vzbudijo nepozabno doživetje ter željo po vrnitvi.

Ponudba je osredotočena na pripravo najbolj kvalitetnih in raznovrstnih čajev in prodajo čajev v prodajalni, ki je del čajnice, in kjer je v ponudbi tudi raznovrstni čajni pribor in porcelan. Več kot 70 vrst čaja in njihova visoka kakovost so bistvo poslovanja, odlična kava in ostali topli napitki, brezalkoholne in alkoholne pijače ter domače sladice in drobno pecivo. Velik poudarek je na zadovoljstvu gostov ter izvrstni in edinstveni postrežbi z edukativno noto o načinu priprave, kulturi pitja čaja ter njegovih zdravilnih učinkih.

V pritličju in prvem nadstropju je 116,8 m2, pred lokalom je ambientalno urejen vrt s 43 sedeži (najemnina za vrt se plačuje občini). Ob tem sta v stavbi še dve garaži, 25,1 m2, od katerih ena služi kot skladišče.

Stavba, v kateri se nahaja poslovni objekt, je bila zgrajena približno 1840 leta, leta 2001 pa je bila popolnoma prenovljena (statika, elektro in vodovodne instalacije, ogrevalna napeljava, gradbena konstrukcija, arhitekturna dela …). Leta 2010 je bila prenovljena notranjost lokala, leta 2014 pa izvedena investicija v prostor in osnovna sredstva. Večjih vlaganj poslovni prostor ne potrebuje. Mogoča je širitev asortimaja in vrta ter s tem večja možnost zaslužka.

PRIPOROČAMO VSEM, KI BI KOT INVESTICIJO ALI ZA NADALJEVANJE ZGODBE KUPILI LOKAL S ČUDOVITIM AMBIENTOM, UTEČEN POSEL Z EDINSTVENO ZGODBO IN KONCEPTOM, NA ENI NAJBOLJ VIDNI IN OBISKANI LOKACIJI, V MARIBORSKI PEŠ CONI. 

Podobne nepremičnine v okolici

Poslovni prostor pisarna Podravska, Maribor, Center

prodaja
velikost: 147,33
Cena: 235.000,00 195000,00