Stanovanje dvosobno Južna Primorska, Piran/Pirano, Lucija, Cena: 250.000,00

Poiščite pot Vpišite vaš naslov in kliknite na gumb 'poišči pot'

Zanimive lokacije

Pokaži zanimive lokacije v oddaljenosti:
Obalne lekarne Koper, Lekarna Lucija
0,33 km
OSNOVNA ŠOLA LUCIJA SCUOLA ELEMENTARE LUCIA
0,59 km
GLEDALIŠČE TARTINI
0,88 km

Osnovni podatki

Cena:
250.000,00 
transakcija:
prodaja
šifra:
DM0018
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
dvosobno
država:
Slovenija
lokacija:
Južna Primorska, Piran/Pirano, Lucija
leto izgradnje:
2005
nadstropje:
1.
velikost:
63,24 m²
oprema:
utekočinjeni naftni plin, ogrevanje s toplotno črpalko, domofon, alarm, kamere, varovanje
ostalo:
balkon, dvigalo, pokrit parkirni prostor, parkirno mesto, shramba
Gradbeno dovoljenje:
Da
Uporabno dovoljenje:
Da

Kontaktni podatki

Dragan Miljanović
GSM:
051200003
Telefon:
013000000
ABC NEPREMIČNINE d.o.o.
Tivolska 48
1000 Ljubljana
GSM:
+386 40 888 888
Telefon:
+386 1 300 00 00
Fax:
+386 1 300 00 01

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji

Energetska izkaznica stavbe

Št. izkaznice: 2016-162-166-45227 Velja do: 10.12.2026
Vrsta energetske izkaznice: Računska
Potrebna toplota za ogrevanje
Razred B2
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+
Stanovanje dvosobno, Južna Primorska, Piran/Pirano, Lucija

1 od 18

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija

Opis

Prodamo 2-sobno stanovanje, velikosti 63 m2, v nadstandardnem naselju Rezidenca Park v Luciji. Naselje se nahaja v neposredni bližini vse pomembne in potrebne infrastrukture (avtobusna postaja, šole, zdravstveni dom, trgovine, prometne povezave ipd.). Funkcionalno razporejeno, nadstandardno oblikovano in zelo svetlo stanovanje omogoča izredno ugodno in kakovostno bivanje.

Stanovanje sestoji iz naslednjih prostorov:

  • Predprostora 6 m2
  • Gospodinjski prostor 3 m2
  • Kopalnica 3,6 m2
  • Spalnica 13 m2
  • Dnevna soba 23 m2
  • Kuhinja 7,2 m2
  • Balkon 7,2 m2

Stanovanju pripadata še kletna shramba (5,3 m2) in parkirno mesto (13,5 m2)

Lokacija

Rezidenca Park v Luciji se na južnem robu parcele veže na pobočje krajinskega parka polotoka Seča in na severu s cesto, ki poteka v smeri proti Sečovljam. V bližini se nahaja TPC – trgovsko poslovni center Lucija (Upravna enota, notar, davčna izpostava, banka, glavna avtobusna postaja) ter marina. Lokacija je izredna zaradi svojega geografskega položaja, ki je lahko vrhunsko izhodišče za obiske ostalih obalnih naselij in letovišč – Portorož, Piran, Izola, Koper, krasnega zaledja s svojo reliefno, kulturno, kulinarično raznolikostjo in nenazadnje istrskih biserov na Hrvaški strani, kot so Umag, Novigrad, Rovinj, Pula in ostali.

Ambientalne in funkcionalne lastnosti

Celotno naselje odlikujejo izjemne ambientalne in funkcionalne lastnosti, kot so arhitekturni dekor, ki povzema mediteranske arhitekture, ustrezno oblikovana in grajena zunanjost (zelenice, žive meje, ograje ipd.).

Glavni vhod v celotno naselje poteka skozi »hall« in recepcijo v centralnem delu soseske, od koder gredo poti proti posameznim objektom; poti so oblikovane tako, da vedno nakazujejo smer (obrobe in talni znaki) ter so ponoči osvetljene s stoječimi lučmi ter talnimi smernimi lučmi. V recepciji je nameščen centralni nadzorni sistem, sistem tehničnega varovanja (požarna in vlomna centrala), video nadzorni sistem, sistem kontrole pristopa ipd. V neposredni bližini recepcije se nahajajo kavarna, internet kotiček, frizerski/kozmetični salon, savna in telovadnica, pralnica in čistilnica, prostori za zdravstveno službo, ter prostori čistilnega servisa. Skratka hotelski sistem delovanja za najvišji nivo udobja.

Gradbeno fizikalne lastnosti

Vsi izbrani in vgrajeni materiali (marmor, ploščice, parketi, zidaki, izolacija ipd.) so visoko kakovostni, kar zagotavlja najboljše lastnosti objekta - toplotna, vodna in zvočna izolacija, visoka odpornost in vzdržnost fasade, stopnišč in ostalih skupnih delov ter hkrati visoko energetsko učinkovitost. Vhodna vrata in vrata v skupnih prostorih so na jeklenih okvirjih, z večtočkovnimi protivlomnimi zaporami in ustrezno požarno varnostjo. Omenjena vrata se odpirajo z elektronsko kartico, glavni vhodi tudi preko videofona.

Ogrevanje in hlajenje prostorov je urejeno preko ventilatorskih konvektorjev. Ogrevanje poteka preko osnovnega ogrevanja s kombiniranim plinskim grelnikom ter dopolnilno s toplotno črpalko. Hlajenje je izvedeno s samostojnimi zunanjimi izmenjevalci toplote, z dovodom ohlajene vode v ventilatorske konvektorje.

Lahko rečemo, da je to dom, ki dosega najvišje standarde bivanja in obenem daje občutek oz. pridih morja, dopusta in prostega časa.

Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove.