Hiša samostojna Podravska, Oplotnica, Cena: 88.000,00

Osnovni podatki

Cena:
88.000,00 
transakcija:
prodaja
šifra:
EP-1041-2020
vrsta objekta:
hiša
tip:
samostojna
država:
Slovenija
lokacija:
Podravska, Oplotnica
leto izgradnje:
2006
leto prenove:
2016
velikost:
100,00 m²
parcela:
1.492,00 m²
oprema:
ogrevanje s toplotno črpalko, ogrevanje na drva, etažno gretje, pralni stroj
ostalo:
shramba v kleti, več parkirnih mest, zemljiška knjiga

Kontaktni podatki

Emil Pintarič
GSM:
+386 40 818 849
AGENTI nepremičninsko posredovanje d.o.o
Trg svobode 14, 2310 Slovenska Bistrica
2310 Slovenska Bistrica
GSM:
051 260 550

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji

Energetska izkaznica stavbe

Energetska izkaznica v pridobivanju
Hiša samostojna, Podravska, Oplotnica, Oplotnica

1 od 23

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija

Opis

V Oplotnici na mirnem kraju v zavetju zelenja prodamo lepo opremljeno hišo primerno za manjšo družino ali samski par , ki si želi miru v zelenju pa vendar ne predaleč od vsakdanjega vrveža . Prekrasen razgled na center Oplotnice in okolico obdano z majhnimi grički vse do Boča v daljavi je prava paša za utrujene oči . Hiša se kot po fengšuju  nahaja v   zavetju z drevjem poraslega hriba na severni strani  in velikimi panoramskimi okni na jugu , kjer so  tudi vsi glavni prostori . Treba je povdariti , da je hiša grajena več let in so upoštevana pravila samooskrbe od lastnega zalogovnika za oskrbo z deževnico in čiščenje le te preko ogljenih filtrov, biološke čistilne naprave ,toplotne črpalke za ogrevanje pozimi in zalogovnika za sanitarno vodo čez vse leto. Ponekod v dnevni sobi in sobi za prosti čas  je urejeno talno ogrevanje , ki skupaj s toplino , ki jo daje veliko uporabljenega lesa v notranjosti deluje sproščujoče. Hiša ni velika vendar so prostori svetli in funkcionalno razporejeni ter obsegajo : v pritličju vhod z garderobo , lepo urejeno kuhinjo z lončeno pečjo , dnevni prostor poln svetlobe in čudovit pogled v zeleno okolico ,računalniški kotiček , dnevno sobo za udobno kramljanje s prijatelji, kopalnico s tušem in toaleto, stranišče posebej . V mansardo kjer se nahajajo spalni prostori vodijo lesene stopnice . Stene so ponekod še grobo obdelane in je potrebno urediti po svojih željah. V mansardi se nahaja še eno stranišče in pa bralni kotiček z ležiščem  in večja zakonska postelja . Okna so dvoslojna termopan iz umetne mase , prav tako tudi vrata . Tla v pritličju so večinoma keramična v zgornjem delu pa je plošča obdelana z laminatom. Streha je iz opeke Bramac in je odlična ter varna zaščita tudi ob nepredvidenih  vremenskih spremembah. V kleti , ki je še delno neobdelana se nahaja kurilnica s centralno pečjo na drva , ki je prav tako povezana z radiatorji in se po želji namesto toplotne črpalke ali izpadu el.toka , lahko uporablja trdo gorivo. V ta namen je del kleti namenjen tudi drvarnici. Hiša ima tudi satelitsko sprejemno anteno , možnost je pa tudi priključitev kateremu od teleoperaterjev. Hiša je zidana iz opeke 30cm ,izolacija fasada Demit 5cm, stroški ogrevanja so zelo nizki.Oprema v glavnem ostane v hiši razen nekaterih premičnih osebnih stvari po dogovoru.

Potrebno je dokončati nekatere detajle na hiši, od kleti do  sten in urediti okolje , ki je drugače zelo prijetno. Ulica in cesta , ki vodi do hiše je strma  asfaltirana , vendar prevozna čez vse leto.

VSEKAKOR JE HIŠA VREDNA OGLEDA IN MORDA POSTANE VAŠ NOVI DOM , SAJ JE  S SVOJO SVETLOBO IN ČUDOVITIM PANORAMSKIM POGLEDOM  NEKAJ POSEBNEGA ! NI ZA VSAKEGA AMPAK KDOR LJUBI MIR IN TIŠINO TER JE RAD DOMA , BO TU VSEKAKOR  ZADOVOLJEN.

POMAGAMO PRI ODPRODAJI VAŠE NEPREMIČNINE IN UREDITVI FINANCIRANJA . ZA OGLED PO DOGOVORU IN POGOVORU  040 818 849 ,Emil Agenti nepremičnine !