Hiša samostojna Podravska, Hoče - Slivnica, Polana, Cena: 140.000,00

Osnovni podatki

Cena:
140.000,00 
transakcija:
prodaja
šifra:
931
vrsta objekta:
hiša
tip:
samostojna
država:
Slovenija
lokacija:
Podravska, Hoče - Slivnica, Polana
leto izgradnje:
1981
velikost:
209,00 m²
parcela:
1.647,00 m²

Kontaktni podatki

Tanja Koser
GSM:
041/699-401
Telefon:
02/228-19-80
TK nepremičnine, Tanja Koser s.p.
Gozdna ulica 16
2311 Hoče
GSM:
+386 41 699 401

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji
Hiša samostojna, Podravska, Hoče - Slivnica, Polana

1 od 13

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija
v nadstropju - Hiša samostojna, Podravska, Hoče - Slivnica, Polana neizdelana soba - Hiša samostojna, Podravska, Hoče - Slivnica, Polana spalnica - Hiša samostojna, Podravska, Hoče - Slivnica, Polana dnevni prostor - Hiša samostojna, Podravska, Hoče - Slivnica, Polana dnevni prostor z izhodom na zelenico - Hiša samostojna, Podravska, Hoče - Slivnica, Polana pogled na Pohorje - Hiša samostojna, Podravska, Hoče - Slivnica, Polana tloris pritličja - Hiša samostojna, Podravska, Hoče - Slivnica, Polana tloris nadstropja - Hiša samostojna, Podravska, Hoče - Slivnica, Polana

Opis

Ponujamo vam hišo v idiličnem naravnem okolju, nad Hočami – Polana. Parcela je v delu, kjer stoji hiša ravna in razgledna (pogled na Pohorje), vrt s sadnim drevjem je pod naklonom, spodnji del parcele se ponovno zravna. Iz centra Hoč je oddaljena 10 min vožnje. Parcela je ozelenela, zasajena s sadnim drevjem in grmičevjem.

Hiša je bila grajena leta 1981, ni bila dokončana in vseljena. Tako dopušča še veliko možnosti za preureditev prostorov po željah in potrebah kupca. Notranjost še ni urejena in finalizirana, razen spalnica v nadstropju je končana – položen parket stene ometane in barvane; v dnevno bivalnem prostoru je gotov estrih. Po projektu je zasnovana sledeča razporeditev: pritličje je vkopano in obsega vhod v hišo, hodnik s stopniščem, soba s sanitarijami, velika večnamenska soba za fitnes, sauno, utility ter garaža. V nadstropju je kuhinja, soba, sanitarije ter velik dnevno bivalni prostor z izhodom na zelenico. Mansarda dopušča poljubno ureditev spalnih prostorov. Hiša je zidana. Fasada je ometna. Okna so lesena. Hiša je priklopljena na vodovod. Greznica je lastna. Elektrika je napeljana po hiši, priklopa ni.

V hiši je razpolago je še veliko uporabnega še ne vgrajenega materijala (parket, ladijski pod, izolacijski materijal, opeka, siporeks, notranja vrata…)

Dostop do hiše je asfaltna cesta. Okolica je mirna. Parcela je dovolj velika, da omogoča pridelovanje domače zelenjave in sadja ter nudi uživanje na svežem zraku s pogledi na zeleno naravo. 

Lokacija resnično pritegne s svojo sončno lego, zelenjem, mirom,...Okolica prav ponuja veliko možnosti za rekreacijo (pohodništvo, tek, kolo) ali samo pohajkovanje po številnih označenih gozdnih poteh na različne strani Pohorja.