Zemljišče zazidljivo Podravska, Maribor, vsa področja, Cena: 45.000,00

Osnovni podatki

Cena:
45.000,00 
transakcija:
prodaja
šifra:
20200915CPWOU
vrsta objekta:
zemljišče
tip:
zazidljivo
država:
Slovenija
lokacija:
Podravska, Maribor, vsa področja
velikost:
737,00 m²

Kontaktni podatki

Gral
Trg Leona Štuklja 5
2000 Maribor
Telefon:
+386 2 251 60 71
Fax:
+386 2 251 60 71

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji
Zemljišče zazidljivo, Podravska, Maribor, vsa področja

1 od 13

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija

Opis

LEPA, RAVNA IN UREJENA PARCELA V NARAVI, V ŠOBRU, NAD BRESTERNICO, PRIPRAVLJENA ZA GRADNJO ATRIJSKE HIŠE, Z IZDELANIM IDEJNIM NAČRTOM

V naselju Šober nad Bresternico, na poti na Gaj, prodamo 737 m2 veliko parcelo, ki je na lepi lokaciji, s pogledom na gozd in nedaleč od potoka. Parcela se nahaja ob asfaltirani cesti, ki pelje na Gaj in ni pretirano prometna, niti ovinkasta ali strma. Od centra Bersternice je oddaljena 6 minut vožnje z avtomobilom oz. 3,9 km. Za parcelo je gozd, prav tako je gozd na drugi strani ceste.

Čez cesto je del zemljišča ob lepem potočku, med drevesi, ki sicer ni lastniško, so se pa sosedi dogovorili, da vsak skrbi za del zemljišča od ceste do potočka. Ta del je naravnost idiličen, s stopničkami do potočka in klopco pod drevesom. Idealno za ljubitelje narave.

Zemljišče je povsem ravno, ograjeno z vseh strani, zadnji del ima zgrajeno škarpo, ki zelo lepo urejena in zasajena z zelenjem. Na parceli sta elektrika in voda (vrtina), postavljen je tudi lepo urejen kontejner z mini kuhinjo in podestom za večje udobje v času gradnje. Plačan je bil komunalni prispevek. Izdano je bilo gradbeno dovoljenje in prijavljen je bil začetek gradnje, vendar so dokumenti potekli.

Do centra Maribora (do Koroške ceste) je 12 minut vožnje z avtomobilom. 

Vpisano v zemljiško knjigo in prosto vseh bremen.

PRIPOROČAMO LJUBITELJEM NARAVE, KI BI RADI BIVALI MED GOZDOVI, HKRATI PA NEDALEČ OD PRVEGA NASELJA oz. MESTA. ENA REDKIH PARCEL, KI JE ŽE PRIPRAVLJENA ZA GRADNJO, Z ELEKTRIKO IN VODO TER Z IZDELANIM IDEJNIM PROJEKTOM.

Podobne nepremičnine v okolici