Hiša samostojna Južna Primorska, Piran/Pirano, Lucija, Cena: 1.250.000,00

Poiščite pot Vpišite vaš naslov in kliknite na gumb 'poišči pot'

Zanimive lokacije

Pokaži zanimive lokacije v oddaljenosti:
OSNOVNA ŠOLA LIVADE IZOLA
0,14 km
Lekarna San Simon
0,69 km
GLOBUS FILM - KINEMATOGRAFSKO PODJETJE
1,19 km

Osnovni podatki

Cena:
1.250.000,00 
transakcija:
prodaja
šifra:
VP H/2020
vrsta objekta:
hiša
tip:
samostojna
država:
Slovenija
lokacija:
Južna Primorska, Piran/Pirano, Lucija
leto izgradnje:
1986
leto prenove:
2008
velikost:
450,00 m²
parcela:
4.311,00 m²

Kontaktni podatki

Vlasta Prešeren
GSM:
031/670-395
Telefon:
056/773-372
GSM:
031 670 395

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji
Hiša samostojna, Južna Primorska, Piran/Pirano, Lucija

1 od 16

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija

Opis

PORTOROŽ - VINJOLE

Na izredno lepi lokaciji nad Portorožem z odprtim razgledom na zaliv, morje , marino , soline .. Po burji se vidijo Italijanske alpe , Grado in Benetke. 

Zelo urejena hiša obsega: preko svoje  dovozne poti kot v Toskani med drevjem oljk in vinske trte pridemo na dvorišče za več avtomobilov, zadnja ploščad in glavni vhod v prvo etažo stavbe: hodnik z stopnicami v mansardni vioki del stavbe kjer imamo 4 x spalnico , od tega dve s terasama , 1x večja kopalnica z wc in iz vseh sob imamo prekrasen pogled na morje in okolico z oljkami , vinskimi trtami in ostalim drevjem

V prvi etaži se nahajata 2 x spalnica s teraso in prečudovitim razgledom na soline, morje in zaliv, 1 x večja kopalnica z wc, kuhinja z jedilnico  ter izhod na zunanjo letno pokrito teraso od koder občudujemo prekrasen pogled na naravo in morje. v nadaljevanju je še letna kuhinja pod pergolo - vinsko trto.

Iz prve etaže se spustimo v pritličje stavbe kjer je velika dnevna doba z kaminom, 1x spalnica, savna, wc, tuš, soba za utility vse z izhodom na kamnito teraso pokrito z istrskimi korci , kateri vodijo do bazena in vinske kleti.

V posebnem delu je še soba za orodje , tehnična soba za centralno na kurilno olje.

Zraven hiše je še 4.311m2 zemljišča v dolgoročnem najemu , kjer so nasadi oljk, trte in razna drevja in okrasno raslinje.

Resnično se počutite kot v Toskani, še bolje, saj v miru in prijetnem okolju uživamo v pogledu na morje in prijetnem bivanju.

Hiša je primerna tudi za trženje - oddajo turistom

Zato pohitite in pokličite..

 

PORTOROŽ - VINJOLE

In an extremely beautiful location above Portorož with an open view of the bay, sea, marina, salt pans.

Very well maintained house comprises: driveway, as in Tuscany between the olive trees and the vines, we come to the yard for several cars, the rear platform and the main entrance to the first floor of the building: a corridor with stairs in the attic part of the building where we have 4 x bedrooms, two of them with terraces, 1x large bathroom with toilet and all the rooms have a beautiful view of the sea and the surrounding area with olive trees, vines and other trees.

On the first floor there are 2 bedrooms with a terrace and a beautiful view of the salt pans, the sea and the bay, 1 x larger bathroom with toilet, kitchen with dining area and access to the outdoor covered summer terrace from which we admire the beautiful view of nature and the sea. The following is the annual kitchen under the vineyard.

From the first floor we descend to the ground floor of the building where there is a large living room with fireplace, 1x bedroom, sauna, toilet, shower, utility room all with access to a stone terrace covered with Istrian steps leading to the pool and wine cellar.

There is also a special room for the tool room, a technical room for central heating oil.

Next to the house is another 4,311m2 of land in long-term lease, with olive groves, vines and various trees and ornamental plants.

You really feel like you are in Tuscany, even better, because we enjoy the view of the sea and pleasant stay in a peaceful and comfortable environment.

The house is also suitable for marketing - renting out to tourists.