Hiša samostojna, Friuli Venezia Giulia, Trieste

  • Prodam
  • -12%
  • 1.490.000
  • 683 m²
  • 1994
1.700.000 €

1.490.000

  • Podatki
  • Opis
  • Kredit

Podatki o nepremičnini

Vrsta in tip
Hiša samostojna
Šifra oglasa
510
velikost
683 m²
parcela
945 m²
leto izgradnje
1994

Podatki o lokaciji

država
Italija
regija
Friuli Venezia Giulia
področje
Trieste
lokacija
Trieste
področje podrobno
LAZARET - MILJE
Opis

Na vrhusnki lokaciji ob obali 30m od morja na razgledni in panomarmski legi večja razkošna vila zasnovana z upoštevanjem mediteranskega arhitekturnega izročila s poudarkom povezanosti vseh notranjih prostorov z zunanjimi površinami. Bivalni prostori so zasnovani na način da se ti podaljšajo na velike odprte zunanje površine, pokrite terasae ter velike razgledne terase v vsaki etaži ter na vrt. Vila ima iz vseh prostorov enkraten razgled na morje in Tržaški zaliv.

Vila se nahaja na Lazaretu na Italijanski strani meje le 1,5 km od mejnega prehoda s Slovenijo na pravkar prenovljenem delu priobalnega pasu kjer so umeščene in zgrajene nove plaže ter rekreativne površine.  

Nepremičnina predmet prodaje je grajena v treh etažah s skupno površino 683 m2. Pokkrite bivalne površine obsegajo 240 m2, zunanje terase 294 m2 (od tega 70m2 je pokritih teras), parkirišče v zaprti garaži za več avtomobilov 149m2. Bivalni prostori v 2. in 3. etaži sta povezani z notranjim stopniščem in tvorita večjo razkošnejšo bivalno enoto, možno ju je tudi ločiti in razdeliti v dve bivalni enoti saj imata tudi samostojni vhod.  

Objekt je izjemno kvalitetno grajen, vgrajeni materiali in opremljenost objekta tudi izstopajo tako po izbiri, kvaliteti in posebnosti. 

Vila zagotavlja izjemno visoko udobje in kvaliteto bivanja predvsem zaradi zelo skrbne gradnje in funkcionalne povezave notranjosti hiše z odprtim prostorom - več izhodov na več razglednih teras.

Zemljiškoknjižno stanje nepremičnine je urejeno.

Vabljeni na ogled !

 

 

Izračun kredita

*Prikazani izračun je informativen. Če razmišljate o kreditu, pridobite individualno ponudbo banke.

Friuli Venezia Giulia