Filter 6
  • Podatki
  • Opis
  • Kredit

Podatki o nepremičnini

Vrsta in tip
Zemljišče investicijsko zemljišče
Šifra oglasa
478
velikost
82.500 m²

Podatki o lokaciji

država
Srbija
regija
Sremska Mitrovica
področje
Indjija
lokacija
Inđija
Opis

Investicijsko stavbno zemljišče na odseku avtoceste Beograd - Novi Sad za industrijsko, obrtnno, poslovno in trgovsko rabo. Nahaja se na strateško zanimivi lokaciji ob autocesti A1 oz. E-75 Beograd – Novi Sad.  Autocesta E-75 je v bistvu trasa AC katera povezuje sever Evrope, od Norveške preko Budimpešte do juga Evrope, Grčije. Ta lokacija oz. odsek autoceste pa spada tudi v prometni Koridor 10 ki povezuje Salzburg, Ljubljano, Zagreb, Beograd, Niš, Skoplje, Veles in Solun v Grčiji.

Zemljišče ima površino 82.500 m2 oz. 8,25ha, je ravno in je pretežno pravilne pravokotne, kvadratne oblike približnih dimenzij 290m x 280m. Zemljišče tvori sklenjen sklop več zemljiških parcel. Ob zemljišču in na zemljišču je prisotna vsa potrebna infrastruktura tudi telekomunikacija. Voda je že na zemljišču, možnost tudi vrtine za potrebe vodnega vira. Ob zemljišču je tudi plinska postaja, na zemljišču pa elektro energetski vod, srednjenapetostni..  Zemljišče se nahaja blizu avtocestnega izvoza in ima neposreden dostop iz ceste. Vidnost iz avtoceste je zagotovljena (npr. ime brenda na predvideni stavbi).

Zemljišče je po namenski rabi v celoti zazidljivo. Namembnost urejata dva prostorska dokumenta in sicer cca polovica površine zemljišča (4ha) je opredeljena kot stavbno zemljišče za industrijsko, obrtno, poslovno in trgovsko rabo, na osnovi katerega je možno pridobiti gradbeno dovoljenje, medtem ko je druga polovica površine zemljišča (cca 4ha) tudi opredeljeno kot stavbno zemljišče za isto namembnost in gradnjo toda za to je potrebno izdelati urbanistični načrt - podrobnejši prostorski načrt za umestitev določene vsebine – stavbe v prostor.  

Za lažjo predstavo velikosti in oblike zemljišča: zemljišče ustreza npr. za umestitev tipičnega trgovskega centra kot je Ikea, površina za stavbo in površina za mirujoči promet.

Pridobljena ažurna lokacijska informacija iz katere je možno razbrati dopuustne posege v prostor oz. gradnjo.

Zemljiškoknjižno stanje nepremičnine je urejeno in brez bremen. Lastnik zemljišča je pravna oseba katera ima v osnovnoh sredstvih le predmetno nepremičnino - možen tudi odkup omenjene pravne opsebe.

Izračun kredita

*Prikazani izračun je informativen. Če razmišljate o kreditu, pridobite individualno ponudbo banke.

Sremska Mitrovica