Filter 6
  • Podatki
  • Opis
  • Kredit

Podatki o nepremičnini

Vrsta in tip
Zemljišče zazidljivo
Šifra oglasa
571
velikost
2.773 m²

Podatki o lokaciji

država
Slovenija
regija
Južna Primorska
področje
Koper/Capodistria
lokacija
Vanganel
Opis

Nepozidano stavbno zemljišče na robu naselja Vanganel. Zemljišče ima severno lego s pogledom na Vanganelsko dolino, nahaja se na redkeje poseljenem območju v naravnem okolju, je v zmernem naklonu. Razgled iz zemljišča je odprt in se rasteza na dolino.

Zemljišče tvori sklenjen sklop več zemljiških parcel, je pretežno pravilne kvadratne oblike približnih dimenzij 54m x 52m. Dostop do zemljišča je urejen po asfaltirani cesti. Ostala potrebna infrastruktura je v neposredni bližini. Zemljišče se nahaja v celoti v ureditvenem območju za poselitev v območju izvenmestnih naselij, ki je namenjeno za mešano urbano rabo. Oddaljeno je od Kopra cca 6 km oz. 10 min vožnje.

Zemljišče je zanimivo za umestitev večjega razkošnješega stanovanjskega objekta oz. dveh ali pa za investicijske namene, umestitev več bivalnih enot. V te namene je izdelana idejna zasnova - predlog umestitve stanovanjskih dvojčkov. Za predmetno zemljišče je izdelan tudi geodetski načrt.

Zemljiškoknjižno stanje nešpremičnine je urejeno ter brez bremen.

Cena predmeta prodaje je z vključenim DDV-jem in znaša 227.049 EUR + 49.951 EUR (DDV) = 277.000 EUR (možnost obrnjene davčne obveznosti - kupec davčni zavezanec plača le neto znesek (227.049 EUR).

Pogoj prodajalca za sklenitev kupoprodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroškov prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

Vabljeni na ogled!

Izračun kredita

*Prikazani izračun je informativen. Če razmišljate o kreditu, pridobite individualno ponudbo banke.

Podobne nepremičnine v okolici

Južna Primorska, Izola/Isola, Izola
  • zemljišče kmetijsko
  • PZ22901266859566AB
  • 15.822 m²
  • 2023
250.000
Poglej

Južna Primorska