Oaza urbanega življenja

Nova gradnja v srcu Ljubljane

Nepremičnine Si21

Novice 3 min. branje

Novice-iz-sveta-nepremicnin/image00016f761b4f71

V srcu Ljubljane, na Koprski ulici pri Bičevju, se bo razprostirala nova urbana oaza, kjer se prepletata trajnostni razvoj in vrhunska bivalna izkušnja.

Sodoben kompleks z 160 stanovanji bo vzcvetel, le pet minut kolesarjenja od mestnega središča, ponujajoč odmaknjeno okolje, ki še vedno omogoča enostaven dostop do vseh mestnih ugodnosti.

Poudarek na zelenih površinah bo ključna značilnost tega projekta, kjer bodo stanovalci lahko uživali ob obsežnih parkovnih površinah ob Gradaščici, ki bodo skupno merile kar 8000 m2. Od tega bo 4000 m2 parkovnih površin lociranih znotraj naselja, namenjenih izključno stanovalcem.

Arhitektura nove urbane oaze se ponaša z natančno zasnovo, ki združuje eleganco, moderen videz in funkcionalnost. Panoramska dvigala, osrednji trg s fontano ter naravni biotop bazen so le nekateri izmed elementov, ki bodo dali poseben pečat temu bivalnemu prostoru.

Pametna tehnologija omogoča:

prebivalcem popoln nadzor nad skupnimi prostori,

  • fitnessom,
  • wellnessom
  • in drugimi storitvami, ki bodo na voljo preko njihovih pametnih naprav.

bazen

Stanovanjska izkušnja v tej urbanistični oazi ponuja edinstvena stanovanja različnih velikosti, z visokimi stropovi in panoramskimi okni, ki prinašajo naravno svetlobo ter izjemne poglede. Talno gretje, učinkovito hlajenje, terase in zasebni vrtovi so le nekatere od udobnih dodatkov, ki bodo krojili vsakdan prebivalcev. Vrhunska ponudba vključuje tudi sodobno opremljen fitness, wellness, zunanji naravni bazen ter ekskluzivno vinsko klet, ki združujejo vrhunsko bivanje z nepozabno urbano izkušnjo.

Predviden začetek gradnje: maj 2024

Predviden zaključek gradnje: 2027

O projektu vas obveščamo zgolj informativno. Gradbeno dovoljenje je v fazi pridobivanja. Nakup stanovanj bo mogoč po pridobitvi pravnomočnega gradbenega dovoljenja in po sprejetju notarsko overjenih splošnih pogojev prodaje. Do takrat bomo vodili nezavezujoče/neplačljive rezervacije po vrstnem redu.

Eleganten prehod v nov dom: Nepremičninska agencija Ljubljana Nepremičnine

Nepremičninska agencija Ljubljana nepremičnine stremi k profesionalnemu svetovanju, individualnim rešitvam in celoviti podpori na področju nepremičnin. Z več kot 13 leti delovanja pod blagovno znamko Ljubljana nepremičnine ter Todić Luxury, smo postali ena od vodilnih agencij v Sloveniji, zadovoljujoč najzahtevnejše okuse naših strank.

Naša agencija je večkrat odlikovana in nagrajena, kar priča o našem vrhunskem delu tako doma kot tudi v mednarodnem okolju. Naša zavezanost k izjemnosti in strokovnosti se odraža v našem pristopu, ki zagotavlja brezhibno izkušnjo strankam v vsakem koraku njihovega nepremičninskega potovanja.

Poleg ponudbe nepremičnin vam nudimo tudi širok nabor storitev, vključno s prodajo in nakupom nepremičnin, financiranjem, (iz)gradnjo, sanacijo, opremljanjem in nepremičninskim managementom. Naša agencija je specializirana tudi za eleganten prehod v nov dom, saj bomo poskrbeli za prodajo vaše stare nepremičnine, tako da bo celoten proces brezhiben in udoben za vas. Naš cilj je, da vsak naš klient doživi nemoten prehod v svoj sanjski dom, ob tem pa ohranja visoko raven zadovoljstva in zaupanja v naše storitve.

Če želite izkusiti vrhunsko svetovanje in podporo pri svojem nepremičninskem projektu, nas kontaktirajte danes. Z veseljem bomo prisluhnili vašim željam in potrebam ter vam pomagali uresničiti vaše sanje o idealnem domu.

Vabimo vas, da stopite v stik z nami po telefonu na št.: 030 256 000 ali nam pišite na novogradnje@ljn.si. Z veseljem smo vam na voljo za podrobnejša pojasnila.

VEČ o Urbana Oaza

Nepremičnine Si21

Deli na Facebook
Deli na Twitter
house image

Želite prejemati obvestila o novicah? Prijavite se na naše e-novice: