O nas

Naša Zgodba - Nepremicnine.si21.com

S ponosom predstavljamo nepremicnine.si21.com, vašega zvestega partnerja na nepremičninskem trgu v Sloveniji. Z našo zgodbo, ki seže daleč nazaj, smo zgradili temelje za zanesljivo in strokovno izkušnjo iskanja nepremičnin. Portal nepremicnine.si21.com je v 100% lasti družinskega podjetja Kabi d.o.o. iz Ljubljane. Ekipa podjetja Kabi d.o.o skrbi za razvoj in inovacije na portalu.

Od skromnih začetkov do uspešne zgodbe

Naša pot se je pričela leta 1996 z jasno vizijo - olajšati proces iskanja in prodaje nepremičnin.

Videz portala Nepremičnine Si21 v preteklostiNaša pot se je pričela kot skromen projekt, utemeljen na strasti do nepremičninskega trga in želji, da ljudem olajšamo iskanje njihovega sanjskega doma. V teh skromnih začetkih smo si postavili ambiciozen cilj: postati vodilni akter na slovenskem nepremičninskem trgu.

S svojo predanostjo, trdim delom in neprestanim vlaganjem v tehnologijo in storitve smo korak za korakom gradili temelje naše uspešne zgodbe. Skozi desetletja smo se spoprijemali z izzivi in prilagajali novim trendom, da bi ostali v koraku s spreminjajočimi se potrebami naših uporabnikov.

Naša odločenost za inovacijo in kakovost je privedla do raznolike ponudbe, ki združuje različne vrste nepremičnin, različne tržne segmente in različne jezikovne skupnosti. Naš cilj je zagotoviti, da ima vsak uporabnik dostop do nepremičnin, ki mu najbolj ustrezajo, ne glede na to, kje so, kateri jezik govorijo ali kakšne nepremičnine iščejo.

Z veseljem in hvaležnostjo se oziramo na pot, ki smo jo prehodili, a nikoli ne počivamo na lovorikah. Naša zgodba še zdaleč ni končana. Z vztrajnostjo in strastjo bomo še naprej krojili prihodnost nepremičninskega trg in zagotavljali, da bomo ostali vaš prvi izbor pri iskanju nepremičnin v Sloveniji.

Nepremicnine.si21.com - Zgodba o strasti, vztrajnosti in neprestanem napredku.

Dosežki in priznanja

Ponosni smo na svoje dosežke in priznanja, ki smo jih prejeli med svojo dolgoletno potjo. Leta 2007 smo prejeli prestižno NETKO nagrado za spletno mesto nepremicnine.si21.com, kar je priznanje za izjemno delo na področju spletnih rešitev. Ta nagrada odraža našo predanost in nenehno iskanje novih načinov, kako izboljšati izkušnjo naših uporabnikov.

Inovacija kot naša Vodilna Luč

Pri nepremicnine.si21.com, inovacija je naša vodilna luč, ki nas vodi skozi neprestane spremembe in izzive na nepremičninskem trgu. Naša predanost nenehnemu razvoju se kaže v vsakem koraku, ki ga naredimo.

Neprestano razvijamo in nadgrajujemo naš portal, da bi ostali korak pred konkurenco in se prilagajali najnovejšim trendom na nepremičninskem trgu. Verjamemo, da je ključ do našega uspeha v sposobnosti, da se hitro odzivamo na spremembe, saj se nepremičninski trg nenehno spreminja. S tem pristopom želimo zagotoviti, da je naša spletna platforma vedno ažurirana in pripravljena za uporabo.

Pomembno je poudariti, da se naš portal nenehno prilagaja spreminjajočim se razmeram, saj si prizadevamo olajšati delo tako nepremičninskim posrednikom kot tudi vsem, ki iščejo svoj novi dom. Naša tehnološka orodja so zasnovana tako, da omogočajo uporabnikom, da preprosto najdejo in predstavijo nepremičnine, medtem ko zagotavljajo preglednost in skladnost z zakonodajo.

Smo prepričani, da je inovacija ključ do izboljšanja nepremičninske izkušnje za vse naše uporabnike. Naša ekipa se trudi, da ohranja našo platformo v ospredju tehnološkega napredka in neprestano išče nove načine za izboljšanje storitev. Z inovacijo kot našo vodilno lučjo smo pripravljeni na prihodnost in na nove izzive, ki jih prinaša nepremičninski svet.

Nepremicnine.si21.com - Inovacija, ki osvetljuje vašo pot do sanjske nepremičnine.

Številke, ki govorijo sama zase

Največja potrditev našega uspeha so številke. Letos smo s ponosom prebili mejo 70.000 oglasov, kar nas postavlja med največje nepremičninske portale v Sloveniji. Naša stran ponuja več jezičnih verzij, vključno z bosansko, hrvaško, srbsko, angleško, nemško in češko, kar omogoča razširjen dostop do naše ponudbe.

Razširitev na mednarodni ravni

Naša rast se ne ustavlja na meji Slovenije. Naša predanost širjenju in izboljšanju ponudbe nepremičnin je privedla do aktivne prisotnosti v drugih državah regije. Poleg naše osrednje slovenske verzije portala smo zdaj prisotni na nepremičninskem trgu v Srbiji in kmalu bomo odprli svoje predstavništvo v Albaniji.

Naša prisotnost v drugih državah ni omejena le na en jezik ali eno kulturo. Poleg slovenske verzije portala smo prisotni tudi s posebnimi portali v Srbiji in na Hrvaškem, kjer smo postali prepoznaven igralec na nepremičninskem trgu. To nas uvršča med vodilne ponudnike nepremičninskih oglasov na teh trgih.

Poleg tega so naši portali dostopni v več jezikovnih verzijah, vključno z angleščino, nemščino in češčino. S tem omogočamo širši krog uporabnikov, ki iščejo nepremičnine v različnih jezikih, in zagotavljamo, da lahko vsakdo, ne glede na jezikovno ozadje, izkoristi naše storitve.

Z našo širjenjem na mednarodno raven želimo bolje zadovoljiti potrebe vseh, ki iščejo nepremičnine v tej regiji. S tem ne le krepimo naš položaj na nepremičninskem trgu, ampak tudi gradimo mostove med različnimi kulturami in jeziki, kar prispeva k mednarodni raznolikosti in dostopnosti v nepremičninskem svetu.

Nepremicnine.si21.com - Vaš mednarodni partner pri iskanju nepremičnin, ki ga lahko zaupate.

Prednosti za uporabnike

Nepremicnine.si21.com je zasnovan z mislijo na vaše potrebe, zato smo ustvarili platformo, ki vam omogoča edinstvene prednosti pri iskanju in upravljanju nepremičninskih oglasov.

  • Iskanje po državah in regijah: Naša platforma vam omogoča, da iščete nepremičnine v različnih državah in regijah, kar olajša iskanje nepremičnin na želeni lokaciji. Ne glede na to, ali iščete nepremičnine v Sloveniji, Srbiji, Albaniji ali drugod, boste hitro našli prave možnosti.

  • Raznolikost tipov in vrst nepremičnin: Iskalnik vam omogoča, da izbirate med različnimi tipi in vrstami nepremičnin, vključno s stanovanji, hišami, poslovnimi prostori, zemljišči in drugimi možnostmi. To vam omogoča, da se osredotočite na točno tisto, kar iščete.

  • Shranjevanje oglasov: Uporabniki lahko enostavno shranijo oglas, ki jih zanimajo, in jih kasneje pregledajo. To vam omogoča, da organizirate svoje iskanje in ohranite pregled nad nepremičninami, ki vas zanimajo.

  • Brezplačni oglasi: Imate nepremičnino, ki jo želite prodati ali oddati v najem? Naš portal vam omogoča, da brezplačno vnesete svoje oglase, tako da boste lahko dosegle širši krog potencialnih kupcev ali najemnikov.

  • Obvestila o novih oglasi: Če iščete specifično nepremičnino, lahko našim uporabnikom omogočite, da dodajo svoje želje v iskalnik. Ko se pojavi nepremičnina, ki ustreza njihovim kriterijem, bodo takoj prejeli obvestilo. To vam prihrani čas pri pregledovanju oglasov, saj vam nepremičnine prihajajo neposredno v vaš nabiralnik.

Nepremicnine.si21.com - Vaša prva izbira za enostavno in učinkovito iskanje nepremičnin ter upravljanje z oglasnimi sporočili po vaših željah.

Nepremicnine.si21.com - vaš zanesljiv partner

Nepremicnine.si21.com je več kot le spletna stran. Smo zgodba o strasti, predanosti in neprestanem razvoju. Zahvaljujemo se našim uporabnikom za zaupanje in obljubljamo, da bomo še naprej zagotavljali vrhunsko izkušnjo iskanja nepremičnin. Naša vizija je, da postanemo vaš prvi in edini vir za vse vaše nepremičninske potrebe, in to bomo dosegli z nenehnim inoviranjem ter trdim delom.

Nepremicnine.si21.com - Z vami na vsakem koraku poti do vašega novega doma.

Nepremičninski portali

bazanekretnina novogradnje  immobili real estate  nemovitosti   immobilien